Bitcoin Forum
October 15, 2018, 10:03:20 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: It is possible to turn on my antminer remotely?  (Read 45 times)
alforro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 114
Merit: 0


View Profile
March 09, 2018, 02:05:04 PM
 #1

I have an bunch of antminers s9 and I want to be able to turn in on remotely in case of power loss, there is any way to do this through software or I have to buy a smart plug for each asic? Huh
1539597800
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539597800

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539597800
Reply with quote  #2

1539597800
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539597800
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539597800

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539597800
Reply with quote  #2

1539597800
Report to moderator
1539597800
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539597800

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539597800
Reply with quote  #2

1539597800
Report to moderator
SGMPhil
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 12

01010011 01000111 01001101


View Profile
March 09, 2018, 02:18:27 PM
 #2

Antminers always come back on as long as they have power so they typically recover themselves after a power failure.

The Sergeant Major

3KHzidSnPjzrzM4HPetpWaFR4J8FVUdbmj
alforro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 114
Merit: 0


View Profile
March 10, 2018, 07:27:59 PM
 #3

Antminers always come back on as long as they have power so they typically recover themselves after a power failure.

You are right, Thanks
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!