Bitcoin Forum
December 13, 2018, 05:27:41 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: HELP CROPCOIN Wallet restore problems  (Read 22 times)
jamie2205
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
March 12, 2018, 11:01:41 AM
 #1

hey, been having trouble from the word go really, its my first time setting up a masternode.(NOOB)

i downloaded the wallet straight onto the vps, but when i tried to start up the masternode after changing the config files per instruction. it came up with Runtime error. i downloaded the files from Microsoft to update and resolve the issue but nothing, same thing kept happening, witch left me no choice but to download it again. i backed up the Data files in the backup folder.

Now after downloading the new wallet, and changed the backup folder with the saved one. the balance is 0.00

Ive even tried to download the wallet onto the local machine, But i cant even get that to start.

been at this for a long time now and going out of my mind a bit,lol. i feel like ive lost my balance for good.


please help! Huh Cry

1544678861
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544678861

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544678861
Reply with quote  #2

1544678861
Report to moderator
1544678861
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544678861

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544678861
Reply with quote  #2

1544678861
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
baobao2000
Member
**
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 18


View Profile
March 12, 2018, 11:19:37 AM
 #2

Check the wallet if it is synchronized or it is finish the synchronize process? Sometime happened to me the balance show 0 when I opened the wallet without finish synchcronizing.

DarkPayCoin - [100% community governed and built]
[-] Website  [-] ANN Thread  [-] Discord  [-] Twitter  [-] Telegram
\ HIGH ROI, Low supply / - \ A privacy focused MN/PoS coin /
jamie2205
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
March 12, 2018, 11:26:10 AM
 #3

Do you not need to open the app to start the sync? i tried to replace the files before i ran the app, then started but nothing.


cheers for replying  Smiley
baobao2000
Member
**
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 18


View Profile
March 12, 2018, 11:37:35 AM
 #4

Make sure you have the old wallet date file first. Yes, in Oder to sync you need to open the wallet. If didn’t sync the wallet shows not sync or like couple hours or weeks behind sync. If the process is not finish, then just need to wait until the sync done.

DarkPayCoin - [100% community governed and built]
[-] Website  [-] ANN Thread  [-] Discord  [-] Twitter  [-] Telegram
\ HIGH ROI, Low supply / - \ A privacy focused MN/PoS coin /
jamie2205
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
March 12, 2018, 11:49:47 AM
 #5

nah, it was fully synced unfortunately. i doesnt take long. like 20 mins. i did open the app for just a second and the replaced the file.

ill go try start again.

hope it works. Smiley 
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!