Bitcoin Forum
May 24, 2018, 06:07:15 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] Beaxy - De alles-in-één Cryptocurrency Exchange  (Read 52 times)
icoblog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile WWW
March 15, 2018, 07:42:43 PM
 #1

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
icoblog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile WWW
March 15, 2018, 07:44:10 PM
 #2

Hierbij de ANN-post van de ICO van Beaxy, de nieuwe alles-in-één Cryptocurrency Exchange. Als je vragen over deze ICO hebt, dan kun je die hier posten en dan zal ik mijn best doen om ze zo goed mogelijk te beantwoorden. Binnen afzienbare tijd zal er ook een nederlandstalige Whitepaper beschikbaar komen.
icoblog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile WWW
March 15, 2018, 07:47:10 PM
 #3

Check trouwens ook even het bounty programma van Beaxy. Met een totale uitkering van 4% van het totaal aantal verkochte tokens een prima programma. Je vindt het hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3104313.0

De officiële Engelstalige ANN is hier te vinden: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2912122.0
icoblog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile WWW
March 31, 2018, 06:33:10 AM
 #4

Goed nieuws! De Nederlandse versie van de Beaxy Whitepaper is beschikbaar en hier te donwloaden: https://support.beaxy.com/hc/en-us/articles/360002408733-Dutch
icoblog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile WWW
April 16, 2018, 06:19:16 PM
 #5

Op 4 april is de Beaxy Whitelist geopend. Dit bericht markeert de opening van deze Whitelist / KYC Portal en is het begin van de volgende fase van Beaxy! Je vindt de registratieknop op de startpagina van https://beaxy.com, maar er zijn een paar componenten die je niet zult vinden bij een gebruikelijke whitelist-registratie. In deze post leggen we je uit hoe dit werkt, om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke details mist.

Wellicht de meest opwindende feature is dat referrals voor iedereen worden geactiveerd op het moment van registratie. Dit betekent dat je een referral-code ontvangt zodra je op de whitelist staat en vanaf dag 1 wordt beloond voor het doorverwijzen van nieuwe gebruikers. Ons referralprogramma is zo ontworpen dat je 10% van de transactiekosten ontvangt voor de levensduur van de aangebrachte accounts en gebruikers die je hebt aangebracht krijgen twee maanden lang een Platinum-lidmaatschap waarmee je 20% korting op de fees krijgt. De door jouw referrals gegenereerde beloningen worden aan je saldo toegevoegd als Beaxy officieel van start gaat en de handel officieel begint. Bovendien worden referrals nooit gedeactiveerd en worden de daaruit voortgekomen voordelen nooit gewijzigd of geminimaliseerd. Je kunt altijd iemand doorverwijzen naar Beaxy en profiteren van hun transactiekosten.

Heb je je aangemeld voor onze Airdrop?

JA:
Als je jouw e-mail voor de airdrop hebt geverifieerd, registreer je voor de whitelist met hetzelfde e-mail-adres als je hebt gebruikt voor de airdrop en zie je je BXY airdrop-saldo op je accountprofiel wanneer je inlogt.

NEE:
Als je geen airdrop hebt geclaimd, kun je je nog steeds aanmelden voor de whitelist en een referralcode ontvangen.

Ons doel is om het aanmeldingsproces zo naadloos mogelijk te laten verlopen. Dit formulier is daarom bedoeld voor de registratie van de whitelist en leidt direct tot het aanmaken van een nieuw account. Je account wordt alleen gecrediteerd met airdrop-tokens als de e-mail-adressen voor de registratie van de airdrop en de whitelist met elkaar overeenkomen.

Om het even samen te vatten:
-Referral-codes worden geactiveerd en kunnen worden gebruikt na registratie.
-Referral-codes werken voor altijd en beloningspercentages zullen nooit veranderen
-Als je een airdrop hebt geclaimd, zorg ervoor dat je je met hetzelfde adres voor de Whitelist aanmeldt.
-Je kunt je direct aanmelden bij je account nadat je op de activeringslink in de verificatie-e-mail hebt geklikt
-Degenen met geverifieerde e-mails van de airdrop zien hun saldo van 66 BXY op hun profiel

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen! Als je vragen hebt, kun je altijd lid worden van ons Telegram-kanaal en rechtstreeks met een teamlid spreken. Je kunt ook een ticket indienen door een e-mail te sturen naar support@beaxy.com.

We zullen de komende weken veel spannend nieuws uitbrengen en we zijn blij dat je geïnteresseerd in ons bent!
icoblog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile WWW
April 25, 2018, 03:14:27 PM
 #6

Op Medium vind je een tijdlijn voor de doorloop van de crowdfunding van Beaxy. Rondes 1 en 2 zijn al voltooid, maar als je interesse hebt om deel te nemen aan privéronde 3 (of een volgende ronde), ga dan naar dit adres: https://support.beaxy.com/hc/en-us/requests/new

Dien daar een ticket in met het onderwerp waarin staat in welke ronde je geïnteresseerd bent en Beaxy neemt dan contact op voor meer informatie.

Op Medium vind je de uitgebreide tijdlijn.
https://medium.com/beaxy-exchange/crowdfund-outline-a0c0657e01c2
icoblog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile WWW
May 14, 2018, 08:42:57 PM
 #7

De Beaxy Presale loopt nog steeds. Je kunt terecht op http://www.beaxy.com voor meer informatie. Of je aanmelden bij de Telegram van Beaxy: https://web.telegram.org/#/im?p=@Beaxy .
icoblog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile WWW
Today at 11:27:17 AM
 #8

Er is een nieuwe update op Medium beschikbaar. Je kunt hem lezen op de onderstaande link. In het kort:

Na vele zorgvuldige afwegingen en weken van plannen, introduceren we nu onze grootste update tot nu toe: Beaxy 2.0! Er zijn een aantal dingen veranderd en we willen dat je je hiervan bewust bent voordat we over gaan naar de fase van de openbare voorverkoop. Je vindt deze veranderingen in het volgende bericht:

https://medium.com/beaxy-exchange/beaxy-exchange-2-0-a7ddb1532466
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!