Bitcoin Forum
November 02, 2024, 04:28:50 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 28.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 »  All
  Print  
Author Topic: Teknik Analizlere Güvenmiyorum  (Read 677 times)
paca08
Member
**

Activity: 406
Merit: 14

View Profile
March 31, 2018, 11:23:27 PM

Teknik analize güvenmiyorum derken hangilerine güvenmiyorsun ? Bir sürü teknik analiz türü var. Sen hangilerine bakıyorsun bilmiyorum ama en güvenilir teknik analiz Fibonaccidir. Bu analiz türünde hangi noktalar destek noktası hatta hangi noktalar daha sağlam destek noktası görürsün. O destek noktalarına yaklaşınca alım yaparsın. Direnç noktalarına göre de satış yaparsın. Tabi bir tek bu grafik yeterli olmaz. Teknik analiz derya deniz. O kadar teknik analiz var ki bu piyasada hangileri işe yarıyor hangileri işe yaramıyor bu bile daha oturmadı. Bu işin piri olan adamlar bile crypto piyasalarda hangi teknik analiz daha güvenilir onu daha tam olarak belirleyememiş durumda. Onun için sadece teknik analize bakarak alım satım yapmamak lazım. Alacağımız coin ne işe yarar nerelerden gelmiş hangi borsalara girmiş hangi borsalara girebilir onlara da bakmak gerekir.
Defloration
Sr. Member

Activity: 448
Merit: 250

View Profile
March 31, 2018, 11:34:36 PM

Teknigin grafigin cani cehenneme balinalar ne isterse o oluyor. Iyi haber gelince yukselen, kotu haber gelince aninda dusen sacma sapan bi piyasa olustu. Ne olacagini kestirmek zor artik
fenerlikartal1905
Newbie
*

Activity: 126
Merit: 0

View Profile
April 01, 2018, 03:07:24 PM

Bence de analizden ziyade forumda yazılanlara ve piyasaya bakmalı şimdilik
mamiko
Member
**

Activity: 294
Merit: 11

View Profile
April 01, 2018, 03:08:54 PM

bence teknik analizlere güvenmek lazım çünkü gerçek olarak yorum yapıyorsun elle tutulur şeylerle konuşuyorsun aksi takdirde yaptığıız bütün yorumlar tahmini ve hayal dünyasında.

selfymenu
Newbie
*

View Profile
April 01, 2018, 04:17:19 PM

Bende teknikten ziyade piyasanın hareketlerine dikkat edilmesini daha önemsiyorum
obradovic
Newbie
*

View Profile
April 01, 2018, 04:48:10 PM

Teknik analizlere bakılmalı ama sadece onlara dayanılarak da yatırım yapılmamalı piyasa bilinmeli
headache1327
Member
**

Activity: 196
Merit: 10

View Profile
April 01, 2018, 07:41:04 PM

Çok büyük haberler ve sürprizler çıkmadıkça düşüşte ve yükselişte genellikle teknik analizler tutuyor, fakat şöyle de bir nokta var, Bitcoin piyasası çok yeni ve temel analiz yaparken de her zaman doğru veriyi yakalamak mümkün değil. Yani demem o ki teknik analize de güvenirim, diğer her şeyi de takip ederek karar vermeye çalışırım, hepsi lazım.
fragilesun
Jr. Member
*

Activity: 322
Merit: 2

View Profile WWW
April 15, 2018, 08:57:05 AM

teknik analizlere tam anlamıyla güvenmiyorum diyemem, ama bir gerçekte var ki piyasanın bazen gerçekleri analizlerden daha farklı işlediği zamanlar oluyor.

✦ ETHA ✦
First Decentralized Remittance Solution Platform
diyetisman
Member
**

Activity: 196

View Profile
April 15, 2018, 09:00:16 PM

2 ay tradingview de ve telegram gruplarında grafik kovalıyor bilgim dahilinde 3-5 bi şey çizip paylaşıyordum piyasanın güzel olduğu dönemlerde güzel de kazandırdı ama piyasa düşüşteyken hepsi çöp piyasadaki para çıkışını tahmin edemedikleri için hedeflenen destekler ve düşüşler tutmayınca teknik analizi bırakma kararı aldım
Karides
Newbie
*

Activity: 140

View Profile
April 15, 2018, 09:09:12 PM

Bence de sadece teknik analize dayalı yatırım yapmak büyük riskler barındırı
Kusman
Member
**

Activity: 756
Merit: 17

View Profile
April 15, 2018, 11:18:51 PM

Teknik analiz bu işin çok önemli bir parçası olsa bile ben bu işi tam anlamıyla çözemedim maalesef bunun için analiz yerine daha kolay yöntemler deniyorum

██   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    ▄       BYBIT │ reddit       ▄    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ██
   Sports & Derivatives Trading        Mobile App for iPhone & Android
   24/7 Customer Support        NFT Marketplace        Launchpad/Launchpool
fullypak
Legendary
*

Activity: 1456
Merit: 1005

View Profile
April 15, 2018, 11:55:00 PM

Teknik analizlere güvenirim, piyasanın tüm özelliklerine hakim olan ve geçmişini iyi bilen kişilerin yaptığı teknik analizler neredeyse dört dörtlüğe yakın yön belirlemede yardımcı oluyor.
tumece
Full Member

Activity: 392
Merit: 107

View Profile
April 16, 2018, 06:31:20 AM

teknik analizler her zaman işe yarar diye bir kaide yyoktur. yeri gelir teknik analizelere göre hareket edersiniz yeri gelir piyasanın genel durumu ve psikolojik hareketlerine göre hareket edersiniz. çoğu zaman insanı yanıltıyor olsa da sonuçta ileriyi kestirebilmek veya geçmişi görebilmek adına çoğu insan bunlardan faydalanıyor.
amirmass
Sr. Member

Activity: 425
Merit: 250

View Profile
April 16, 2018, 11:39:28 AM

Teknik analize güvenip güvenmemen sana kalmış ama teknik analizle öncesinde ne olmuş aylık günlük haftalık takibine bakabilir ona göre yorumlayabilirsin. Güvenmemen gereken şey bence milletin birbirinden farklı yatırım önerileri. Herkes tabi görüşünü söylüyor ona lafım yok ama sadece kimsenin tesiri altında kalmadan kendi başına yap daha güvenilir olanı o.

██
         ▐██▌
         █▌▐█
        ▐█  █▌
▄▄▄▄▄▄▄▄▄    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ▀▀    █▌    ▐█  ▄█▀▀
      ▐█      █▌█▀
      █▌   ▄▄ ▐█
     ▐█  ▄██▀  █▌
     ██▄██▀    ▐█
    ▐███▀       █▌
Z-POP DREAM

▒▒▒▒▒▒████▌  █▌
 ▒▒▒▒▒▐████  ▐█
  ▒▒▒▒▒████▌  █▌
   ▒▒▒▒▐████  ▐█
    ▒▒▒ ████▌
     ▒  ▐████
     █▌  ████▌
     ▐█  ▐███████▄
      █▌  ████████▌
      ▐█  ▐████████
       █▌  ████████▌
       ▐█  ▐████████
        █▌  ████████▌
GROW TALENT ★★★★
★★★★ CREATE STAR

▒▒▒▒▒▒████████▌  █▌
 ▒▒▒▒▒▐████████  ▐█    ▒▒
  ▒▒▒▒▒████████▌  █▌  ▒▒▒
   ▒▒▒▒▐████████  ▐█ ▒▒▒▒
    ▒▒▒ ▀███████▌   ▒▒▒▒▒
     ▒      ▐████  ▒▒▒▒▒▒
     █▌      ████▌▒▒▒▒▒▒▒
     ▐█      ▐████▒▒▒▒▒▒
      █▌      ████▌▒▒▒▒
 ▄▄   ▐█      ▐████ ▒▒
████   █▌      ████▌
 ▀▀    ▐█      ▐████
        █▌      ████▌
Website
White paper
xXBEVOXx
Full Member

Activity: 266
Merit: 100

https://cryptassist.io

View Profile
April 17, 2018, 04:07:02 PM

Teknik analiz aslında çok önemli arkadaşlar. Dikkat ettiğiniz zaman rakamlar değişir  fakat hareketler hep aynıdır aşağı yukarı. Tahmin etmek öngörmek açısında bence çok faydalı. Tabi kişisel bilgiler istekler yatırım yaparken daha çok ön plana çıkıyor. Hiç önemsemeseniz de olur sizin seçiminiz ama. Düşüş trendler ve artış ile durgunluk dönemlerine bakıp yorumlayabilirsiniz. Fikir sahibi olmak açısından ben yararlı görüyorum.

mahmure
Newbie
*

Activity: 182

View Profile WWW
April 17, 2018, 05:50:31 PM

Sağda solda teknik analiz yorumları havada uçuşuyor, doğru dürüst tahminleri tutanı da görmedim. gerçi balinalar sağolsun analizcileri çok güzel terste bırakıyor. Bu işin en güzel yolu hislerine güvenmek ve birazda havayı iyi koklamak Cheesy
ozcanucler
Member
**

Activity: 238

One Token to Move Anything Anywhere

View Profile
April 17, 2018, 07:33:00 PM

Teknik analizlere güvenenlere vay haline diyorum ya harbdien ahmaklık onlara güvenerek yatırım yapmak bilinki onlar sizin paranızı çalmanın en kurnaz yolunu arıyor siz siz olun kendinize güvenin.

kuldun
Member
**

Activity: 182

View Profile
April 17, 2018, 09:12:08 PM

Teknik analizler insana bir fikir veriyor gibi ama kimse yapılan tahminlerden emin olamıyor. Teknik analizlere inanmamak lazım ama onlarsız da kalmamak lazım.

MyCryptoBank  ――  Legal and Reliable Crypto Bank
Whitepaper  ――  CRYPTOBANK FOR CRYPTOCOMMUNITY  ――  Announce
―― Medium ―― YouTube ―― LinkedIn ―― Telegram ―― Facebook ―― Twitter ――
hjbn
Newbie
*

Activity: 154

View Profile WWW
April 17, 2018, 09:36:28 PM

Bütün teknik analizleri takip ediyorum ve bakıyorum ama asla onlara göre hareket etmiyorum. Çünkü yüzde doksanı ters çıkıyor özellikle balinaların olduğu bu ortamda teknik analizlere göre iş yapılmaz.
kulmagu
Member
**

Activity: 308

View Profile
April 17, 2018, 09:44:10 PM

Teknik analizleri bu kadar hafife almayın arkadaşlar, iyi bir analizle aşağı yukarı yakı zamanda nasıl bir hareket gerçekleşecek görebiliyorsunuz. Ona göre de hamlenizi yapıyorsunuz çok büyük riske girmeden. Sonuç er geç tutabiliyor.
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 »  All
  Print  

Jump to: