Bitcoin Forum
June 23, 2017, 12:29:51 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Fixed  (Read 1332 times)
Matthew N. Wright
Untrustworthy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


Hero VIP ultra official trusted super staff puppet


View Profile
July 25, 2011, 07:10:01 PM
 #1


POLONIEX TRADING SIGNALS
+50% Profit and more via TELEGRAM
ALTCOINTRADER.CO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1498220991
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498220991

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498220991
Reply with quote  #2

1498220991
Report to moderator
1498220991
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498220991

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498220991
Reply with quote  #2

1498220991
Report to moderator
1498220991
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498220991

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498220991
Reply with quote  #2

1498220991
Report to moderator
The_JMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
July 25, 2011, 07:25:23 PM
 #2

Great experiment I have been meaning to try something like this as well.

Mousepotato
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896


Seal Cub Clubbing Club


View Profile
July 25, 2011, 07:27:19 PM
 #3

How is it that youre only getting 300 MH/s out of a 5850?

Mousepotato
talldude
Member
**
Offline Offline

Activity: 76


View Profile
July 25, 2011, 07:37:55 PM
 #4

non-OC is the only way. Mine is a totally shitty OCer (835mhz is max stable without going crazy with voltage) and does 345MH/s.

Tips:
Go to the mining software page, download the upgraded phatk kernel: http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=25860.0

Use these flags: -k phatk VECTORS BFI_INT AGGRESSION=13 FASTLOOP=false WORKSIZE=256
Adjust aggression if you're not running a dedicated box.

Overclock without raising voltage. I use AMD GPU clock tool. Set ram to 300. GPU to 800+ (depends on what it can handle).

Enjoy extra MH
bcpokey
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546



View Profile
July 25, 2011, 08:18:06 PM
 #5

Probability   Time
Average   280 days, 4 hours, 32 minutes
50%194 days, 5 hours, 5 minutes
95%839 days, 8 hours, 54 minutes

Well, it'll be interesting to see if you manage to keep this up until you find a block.



           ▄▄▄▄▄
     ▄▄█████████████▄
   ▄█████▀       ▀█████▄
 ▄████▀             ▀████▄
 ███▀                 ▀███▄
███▀   █████████████   ▀███
███    ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀    ███
███         ███         ███
███▄        ███        ████
▀███▄       ███       ▄███▀
 ▀████▄     ▀▀▀     ▄████▀
   ▀█████▄▄     ▄▄█████▀
      ▀█████████████▀
           ▀▀▀▀▀▀
WeTrust.io


             ▄██▄
     ▄      ▐████   ▄▄
   █████     ██████████
    █████████████████▀
 ▄████████████▀████▌
██████████     ▀████
 ▀▀   █████     ██████████
      ▀████▌▄████████████▀
    ▄▄▄███████████████▌
   ██████████▀    ▐████
    ▀▀▀  ████▌     ▀▀▀
         ▀███▀


 ▄████████████████████▄
████████████████████████
██████████ ▀████████████
██████████    ▀█████████
██████████    ▄█████████
██████████ ▄████████████
████████████████████████
 ▀████████████████████▀

                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

  ▄██▄▄                ▄▄██▄
  ████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████
  ██████████████████████████
  ██████████████████████████
▄████████████████████████████▄
██████████████████████████████▌
█████▀                  ▀█████▌
████    ███▄      ▄███    ████▌
████   ▐████      ████▌   ████
 ███    ▀██▀      ▀██▀    ███▀
  ▀██▄                  ▄██▀
    ▀▀██████████████████▀▀


talldude
Member
**
Offline Offline

Activity: 76


View Profile
July 25, 2011, 08:40:49 PM
 #6

http://lmgtfy.com/?q=AMD+GPU+Clock+tool

It will let you adjust your memory clock down to 300, which will give you ~13MH/s extra.
bcpokey
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546



View Profile
July 25, 2011, 09:22:49 PM
 #7

Overclock without raising voltage. I use AMD GPU clock tool. Set ram to 300. GPU to 800+ (depends on what it can handle).

What's "AMD GPU Clock tool"? I am just using Catalyst's Overdrive settings.

Well, it'll be interesting to see if you manage to keep this up until you find a block.

Where do you get your statistics from?



http://www.alloscomp.com/bitcoin/old_calculator.php



           ▄▄▄▄▄
     ▄▄█████████████▄
   ▄█████▀       ▀█████▄
 ▄████▀             ▀████▄
 ███▀                 ▀███▄
███▀   █████████████   ▀███
███    ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀    ███
███         ███         ███
███▄        ███        ████
▀███▄       ███       ▄███▀
 ▀████▄     ▀▀▀     ▄████▀
   ▀█████▄▄     ▄▄█████▀
      ▀█████████████▀
           ▀▀▀▀▀▀
WeTrust.io


             ▄██▄
     ▄      ▐████   ▄▄
   █████     ██████████
    █████████████████▀
 ▄████████████▀████▌
██████████     ▀████
 ▀▀   █████     ██████████
      ▀████▌▄████████████▀
    ▄▄▄███████████████▌
   ██████████▀    ▐████
    ▀▀▀  ████▌     ▀▀▀
         ▀███▀


 ▄████████████████████▄
████████████████████████
██████████ ▀████████████
██████████    ▀█████████
██████████    ▄█████████
██████████ ▄████████████
████████████████████████
 ▀████████████████████▀

                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

  ▄██▄▄                ▄▄██▄
  ████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████
  ██████████████████████████
  ██████████████████████████
▄████████████████████████████▄
██████████████████████████████▌
█████▀                  ▀█████▌
████    ███▄      ▄███    ████▌
████   ▐████      ████▌   ████
 ███    ▀██▀      ▀██▀    ███▀
  ▀██▄                  ▄██▀
    ▀▀██████████████████▀▀


talldude
Member
**
Offline Offline

Activity: 76


View Profile
July 26, 2011, 12:30:53 PM
 #8

http://lmgtfy.com/?q=AMD+GPU+Clock+tool

It will let you adjust your memory clock down to 300, which will give you ~13MH/s extra.

LOL. pwned.

I love that site. Cheesy
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!