WaDa
|
|
October 12, 2018, 11:24:46 AM |
|
Ben 2 kez tüm birikimimi kriptoya yatırdım iki defa battım ama Allahıma bin şükürler olsun büyük bir şans ile ayağa kalkabildim yine (ama bu demek olmuyor ki batıp çıkacaksınız batıp çıkamamakta var ve 2 defa battım ya ömrümden 5er yıl gitti ) Birikiminizin %10'undan fazlasıyla yatırım yapmayın...
|
|
|
|
renovatix
|
|
October 12, 2018, 01:05:02 PM |
|
Riski göze alacaksanız neden aptallık olsun. Bir baktın iyi yükseldi paranı çok iyi katlarsın. Ama diğer tarafta batmakta var o yüzden sizi o parayı aratmayacak bir miktarla girin. 2-3x yaptığında çıkarsınız.
|
|
|
|
furylmz
|
|
October 12, 2018, 01:12:40 PM |
|
Tabii ki değil benimde tüm yatırımım kripto dünyasında tl den daha güvenilir geliyor bana şu an kripto dünyası o yüzden en mantıklısını yapmışsın bence kardeşim merak etme sabırla bekle
|
|
|
|
creafik
Jr. Member
Activity: 114
Merit: 1
|
|
October 12, 2018, 01:28:40 PM |
|
Yatırım yaparken aptalsındır. Kaybedersen aptalsındır. Ancak iş kazandığında aptallıktan çıkar bilmem anlatabildim mi? Bu piyasa da herşey muamma.
|
|
|
|
mymerlia
Member
Activity: 633
Merit: 15
|
|
October 12, 2018, 01:33:13 PM |
|
Her zaman için uzun vade de ihtiyacınız olmayan paranın isterseniz tamamı ile girin ama tek kriter her zaman için ihtiyacınız olmayan miktar olmalı.
Bu gün aldığınız 10 liralık koin yarın 1 liraya da inebilir diğer gün 100 liraya da yükselebilir.
Kaybetme korkusu olmadan yapacağınız yatırım zamanı geldiğinde kazandırır.
Ama sen cebindeki 10 liranın tamamını yatırırsan büyük düşüşlerde daha çok kaybetme korkusu ile panik satışı yapıp tamamen kaybedebilirsin.
|
|
|
|
Byakuya
|
|
October 12, 2018, 01:33:28 PM |
|
Aptallık denemez ama yinede bana göre doğru bir yöntem değil. Alacağın riske, maddi durumuna, ailen olup olmamasına göre değişecek şekilde belirli bir yüzdeyi dolarda tutmak en mantıklısı.
Hem olurda yanlış yatırım yaptıysan alttan alıp ortalamayı düşürebilirsin.
|
|
|
|
BitSharke135
|
|
October 13, 2018, 12:12:13 PM |
|
hayat zaten risklerle dolu yarına çıkacağımızın garantisi yok hayal uğruna mantıklı düşünerek tüm birikimi kripto para yatırımında kullanmak aptallık değil olsa olsa cesaret olarak nitelenebilir.
|
|
|
|
kschneezy
|
|
October 14, 2018, 07:46:38 PM |
|
Niye küçük para ile katlamaya çalışmak varken tüm paranı kripto para borsalarına yatıracaksın. Az para ile piyasa yükselirken satıp alıp düşerken satarak aylık sürekli gelir sağlamaya çalışmak doğrusudur.
|
|
|
|
akiko6823
|
|
October 14, 2018, 07:51:49 PM |
|
aman aman diyim sakın. Valla elindekilerinden de olman an meselesi. Daha garanti yatırımlar yapmanı öneririm
|
|
|
|
unreal41
Member
Activity: 933
Merit: 10
|
|
October 14, 2018, 07:52:40 PM |
|
Şaka yapıyor olmalısın 10 k ethereum almak bir servet demek. Kaldıki tüm birikimi kriptoya yatırmak aptallık değil katmerli aptallık olur bir miktarını yatırın size zarar vermeyecek kadarını
|
|
|
|
temeler
|
|
October 18, 2018, 02:25:03 PM |
|
Garanti kazanacağını bilmeden tüm birikiminizi yatırmak aptallık olur bence, o yüzden sizi sıkıntıya sokmayacak bir miktarla girmeniz çok daha iyi olacaktır. Yeni yatırım yapacaklar için bence şu an tüm coinler alınacak durumda. ytd.
|
|
|
|
andyge
|
|
October 18, 2018, 07:48:35 PM |
|
Garanti para kazanabilmek için piyasa hakkında tüm bilgilere sahip olmak, sağlam öngörü ve çelik gibi soğukkanlı olmak gibi özellikleri barındırmak şart. Tüm para konusunda fikrim olumsuz tüm para kullanılmaz.
|
|
|
|
ksteve96
Full Member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
|
|
October 18, 2018, 09:34:15 PM |
|
İsteyen girsin şansını denesin buradan ne kadar yazarsak yazalım tüm parayı kullanarak trade yapanları tanıyorum. Asla vazgeçmeye razı değiller ya hepsi ya hiç psikolojisi akıllı yatırımcıya uygun değil.
|
|
|
|
rexxxoonaa
Jr. Member
Activity: 322
Merit: 2
|
|
October 19, 2018, 03:09:55 AM |
|
Kesinlikle aptallık olur hocam nasıl kripto paralara yatırım yaparken sepet yapıyorsanız yatırımınızı da sepet yaparak farklı piyasalara bölmeniz gerekir.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
psikolog
Member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
|
|
October 19, 2018, 03:12:33 AM |
|
Birikim deyince dişindne tırnağından arttığından bahsediyorsan aptallıktan daha ötesi olur ama gitsede olur dediğin bir paraysa birikimin oyna devam. Tabi yinede paranın kıymetini bilmek lazım
|
|
|
|
nihattbolatt
Jr. Member
Activity: 490
Merit: 4
|
|
October 19, 2018, 03:30:41 AM |
|
Hocam kriptoya yatırım yaparken sepet yapıyorsunuz da paranızı yatırırken neden sepet yapmıyorsunuz? Size de mantıksız gelmiyor mu?
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
eskalb
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 2
|
|
October 19, 2018, 04:07:06 AM |
|
Bence toplam birikimin %25'ini boşta tutun olası ters durumlara göre. Kalan %75'i ise ilginizin ve bilginizin olduğu piyasalara dağıtın. Sadece kriptoya yatırım yapmanızı önermem. Yapacağınız kripto yatırımında ise muhakkak boşta bitcoin bulundurun.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
halcoseal
Newbie
Activity: 45
Merit: 0
|
|
October 19, 2018, 08:29:03 AM |
|
yatırımını bölerek yapmak herzaman mantıklıdır ama bukadar dağılmayada gerek yok bence iyi araştırma yapıp onlara yönelmek mantıklı asla tüm paranı yatırma elinde hep kalsın fırsat bitmez bence
|
|
|
|
krm4700
|
|
October 19, 2018, 08:35:51 AM |
|
ben her zaman bankadan para çekenlere veya tüm sermayesini bir şeye yatıranları uyarmışımdır heleki kripto pazarı daha agresif bir piyasa kesinlikle bende önermem bir miktar yatırılır
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
October 19, 2018, 12:11:29 PM |
|
Ben her zaman sağlam ve uzun süreli araştırmalar eşliğinde tüm yatırımların kriptoya aktarılabileceğini savundum. Fakat extra bir geliriniz yoksa cidden çok tehlikeli ve çok iyi düşünülmesi gerekiyor.
|
|
|
|
|