Dogan86
|
|
March 23, 2018, 07:28:02 PM |
|
Adamlar bir problemin farkında o da ülke hükümetleri her an müdahalede bulunabilir ve spekülasyondan darbe alabilirler.
Haliyle bu konuda şimdiden önlem alıyorlar. Zaten kendi zincirini oluşturup merkezsiz borsa olacaklarını açıklamışlardı.
Binanceyi bir proje olarak takip ediyorum güzel yerlere gelecekler diye düşünüyorum.
|
Bitcoin / Ethereum / Monero
|
|
|
jeda2000
|
|
March 23, 2018, 08:59:57 PM |
|
bu hamle ile beraber denetimden uzak müthiş bir büyümesi ivmesi yakalayacaklardır. kendi blockchainlerini de geliştiriyorlar zaten. bundan sonra rakipsiz olurlar gibi.
Akıllıca bir hamle olmuş. İlerleyen günlerde altcoinlerdeki elenmenin bir benzerini borsalarda da görebiliriz; artık insanlar aldıkları hizmetin de kaliteli ve güvenilir olmasını ön planda tutuyorlar neticede işin ucunda büyük paralar dönüyor.
|
|
|
|
cbIpok
|
|
March 23, 2018, 09:02:22 PM |
|
Malta gibi devletlerde para takibi yapılamılıyor diye biliyorum tüm kara para aklayıcılar orada, Acaba binance ödediği vergilerden mi sıkıldı
|
|
|
|
hasyurt
|
|
March 23, 2018, 09:05:21 PM |
|
|
|
|
|
paladium
Sr. Member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
|
|
March 23, 2018, 09:06:57 PM |
|
Türkiyeye de baya yakın olacak bir problem çıkarsa yunanistanı geçtikten sonra az ilerde .
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
March 23, 2018, 09:19:40 PM Last edit: March 24, 2018, 10:28:11 PM by lossnet |
|
Binance an itibariyle son 2 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. 139000 Sattan işlem görüyor şu anda. Bu haberin bir etkisi mi oldu acaba bilen var mı? Gerçi haberden anladığım kadarıyla bir taşınma yok, merkez yerli yerinde, sadece ofis açılacakmış. Ha belki ofis açtıkan sonra merkezi de taşıyabilirler ama o kısım henüz net değil. Edit: 167000 satı görmüş (25.03.2018)
|
|
|
|
Dontcry.
|
|
March 23, 2018, 09:36:27 PM |
|
bunların hepsinin elinde sonunda gideceği tek yer war oralarda beyaz ülkeler yani isviçre norveç vs cunki oralarda siyaset bu kadar kirletmemiş ve eklemklerını paradan cıkarıyorlar.
|
|
|
|
zdrovie
|
|
March 23, 2018, 09:41:28 PM |
|
Bu bence güzel bi haber, yani artık binanceda kapanma veya yasaklama gibi bir durum söz konusu olamayacak ve sürekliliği olan bi borsa haline gelecek anladığım kadarıyla.yok çin şunu dedi japonya şöyle yaptı vs gibi haberlerden etkilenmeyeceği anlamına geliyor değil mi bu haber? yoksa ben mi yanlış yorumluyorum.eğer öyleyse süper ötesi bir gelişme
|
|
|
|
ArdaDag
|
|
March 23, 2018, 09:43:41 PM |
|
Binance ekibi üst üste olumlu haberler paylaşıyor doğal olarakta bu BNB nin fiyatına yansyor
|
|
|
|
jaypete
|
|
March 23, 2018, 09:49:07 PM |
|
Binance hakkında en çok konuşulan borsa oldu son zamanlarda. Malta’da bir ofis açmaları tümden taşınacakları anlamına gelmiyor. Öte yandan Malta’da ofis açmalarının sebebi Malta’nın kripto paralar konusuna yaklaşımından kaynaklanıyor olabilir.
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
March 23, 2018, 09:50:59 PM |
|
Ulan bir rahat bırakmadılar şu borsayı. Önce api hack olayı şimdi de bu . İlk basta da çin yasaklaması olmuştu. Adamlar bir rahat olsada işimize baksak
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
emirsener (OP)
Member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
|
|
March 23, 2018, 10:01:31 PM |
|
Binance an itibariyle son 2 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. 139000 Sattan işlem görüyor şu anda. Bu haberin bir etkisi mi oldu acaba bilen var mı? Gerçi haberden anladığım kadarıyla bir taşınma yok, merkez yerli yerinde, sadece ofis açılacakmış. Ha belki ofis açtıkan sonra merkezi de taşıyabilirler ama o kısım henüz net değil.
Daha evvel de tekrarladım hocam, her ne kadar çoğu arkadaşıma uçuk bi tahmin gibi gelsede bnb en küçük 3 basamaklı sayıyı rahatlıkla görecektir. Bence bu ofis açma olayı ana merkezi Malta’da konuşlandırıp iki de bir aba altından sopa gösteren Japonlara bir nevi blöfünü gördüm anlamına geliyor. Malta ve Kıbrıs para bana gelsinde nerden gelirse gelsin diyen tamamen para odaklı stratejiye dayalı yönetim şekline sahipler. Ben bu haberi yayımladığımda %1 olan yeşillik şuan %14’e dayanmış durumda. Şayet binance rahat bırakılırsa ayı mağarasına dönüp kış uykusuna yatacak ve arena boğaya kalacaktır. Müneccim olmaya gerek yok Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir
|
|
|
|
casty3000
|
|
March 23, 2018, 10:07:52 PM |
|
Ulan bir rahat bırakmadılar şu borsayı. Önce api hack olayı şimdi de bu . İlk basta da çin yasaklaması olmuştu. Adamlar bir rahat olsada işimize baksak
Tam binance açılacağı zamandı çin yasaklaması. Adamlar daha kafalarını kaldırmaya çalışırken tokmağı yediler. Allahtan sonradan çok güzel toparladılar. Hiç durmuyorlar macbook appleri de müthiş olmuş. Bittrexle polo gitsin bokuyla oynasın
|
|
|
|
usakli64
|
|
March 23, 2018, 10:10:55 PM |
|
Merkezi olan bu tur borsalar piyasayi cok etkiler hale geldi. Isterlersedunyanin en korunakli yerinde olsunlar isterlerse uzayda olsunlar merkezi olan hersey bu sisteme aykiridir. Yeni yeni merkezi olmayan borsalar acilmakta ve bunlarin piyasaya pozitif ivme katmaktadir.
|
|
|
|
heidikim
|
|
March 23, 2018, 10:27:35 PM |
|
Rahat bırakmazlar, bıraktıkları zaman tüm ekonomi otoritelerinin domino taşı gibi tek tek devrileceklerini biliyorlar buna yönelik hamleler yapıyorlar tabi tek hamle yapan onlar değil
|
|
|
|
temeler
|
|
March 24, 2018, 07:14:44 AM |
|
Binance altın yumurtlayan tavuk şu anda. Kimi bitirmeye kimi ele geçirmeye çalışıyor , şu ana kadar iyi mücadele etti. Bir süre daha mücadele etmeleri gerekecek.
|
|
|
|
Coingump
Member
Activity: 108
Merit: 38
One day everyone will use the blockchain.
|
|
March 24, 2018, 07:54:10 AM |
|
Binance ne yapıp ediyor, üzerine atılan her türlü olumsızluğu savuşturmayı başarıyor. Hackleme girişimi olan her site değer kaybederken bunlar tam tersi reklam aracı olarak kullanabiliyor mesela.
Şimdilik iyi gidiyor ama bir gün para babalarının damarına basarsa bu pastayı sadece binancea yedirmemek için ağa babalar bir hareket çekecektir.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
March 24, 2018, 08:45:08 AM |
|
Binance olaylara bu kadar seri tepki verip olayları kendi lehine çevirebilmesi arkasında ki ekibin cok deneyimli ve muhtemel durumlar için alternatif çözümleri olduğunu gösteriyor. Hep bir adım öndeler.
|
|
|
|
pancupan1903
Jr. Member
Activity: 364
Merit: 5
|
|
March 24, 2018, 08:46:20 AM |
|
Keşke bizim ülkemiz bu alanda erken adımlar atsaydı bu tarz gelişmelerde bizim ülkenin ismi bile geçebilirdi, bence her türlü bizim gibi gelişen bir ülke için bu tarz uygulamalar yararlı olurdu
türkiyenin bu tür durumlarda öncü ülkelerden olması zor görünüyor .sebebi de yöneticilerin bakış açısıyla ilgili . türkiyede kripto paralara ilgi duyan ve yatırım yapan azımsanmayacak derecede kişi var ama bakanlıklardan defalarca kriptoparalarla ilgili olumsuz yorum yapıldı . ayrıca diyanet kripto parayla ilgili olumsuz fetva verdi .
|
BLOCKMASON LINK Create Web APIs From Any Smart Contract
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
March 24, 2018, 09:00:40 AM |
|
çok güzel haberler bunlar bu şekilde piyasaya olumlu bir haber geldi denebilir, sanırım bırazda olsa yeşillenmeye etkisi oldu bu haberin
|
|
|
|
|