Kennedy
|
|
April 15, 2018, 06:51:02 AM |
|
Tamamen reklam içerikli bir makale yani muhtemelen coin tarafından ücreti bir şekilde yayınlanmış.. böyle bir buluşma olduğu bile gerçek olmayabilir.
|
|
|
|
grcnn
Member
Activity: 448
Merit: 11
|
|
April 15, 2018, 07:06:19 AM |
|
ya arkadaşlar ne diyelimki kripto para candır onu çok seviyorum seviyoruz ama şu son 3 günde biraz canlanma var sizce piyasa kendine geliyormu yoksa fırtına öncesi sessizlik mi
|
|
|
|
xxxgr
Member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
|
|
April 15, 2018, 08:51:51 AM |
|
Bu adamlar bu ise girmeden oncede milyonerdi yada taaa 2010 larda satin alan adamlardir. Bizim onlar gibi olmamiz bu asamada cok soz konusu degil fakat hayat insana ne zaman firsatlar verir bilinmez. Arastirmaya devam
|
|
|
|
ksteve96
Full Member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
|
|
April 16, 2018, 08:25:11 PM |
|
Bir kaç yıl evvel kripto paralarla tanışmış ve yatırım yapmış olanlar içinde az ya da çok parasını katlamamış birileri var mıdır sanmıyorum. Günümüzde ise daha fazla insanın keşfetmesi ve piyasayı dalgalandıracak kadar parası olan açgözlülerin de piyasaya katılmasıyla kazanmanın epey sabır gerektirdiği bir süreç yaşıyoruz.
|
|
|
|
Farkimifarket
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
April 17, 2018, 11:34:10 PM |
|
singapur deyince bizim milletin aklına nedense fakir asya ülkesi geliyor, tam tersi, singapur türkiyeden çok daha gelişmiş üstüne üstlük, yani önümüzdeki 10-15 yılda türkiyeye fark atacak bir ülke
|
|
|
|
tartibaya
|
|
April 18, 2018, 11:18:35 PM |
|
Manipülasyon zaten bu piyasanın bel kemiği yine ona yönelik bir haber olabilir ancak hepten de sahte hiç gerçek olma ihtimali yok diye bir şey de yok tabi.
|
|
|
|
titulng
Sr. Member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
|
|
April 19, 2018, 10:33:48 PM |
|
belki ileride bir günde biz de kripto para ticareti sayesinde elitler grubuna girebiliriz, bu ihtimali her zaman aklımda tutuyorum. kripto para milyonerleri singapurda gizlice buluşarak hangi konulara açıklık getirdiler diye merak etmemek elde değil.
|
|
|
|
sofikurban
|
|
April 20, 2018, 12:44:27 PM |
|
Adamlar kripto para milyonerleri piyasaya yön vermek için plan program yapmak ve alt coinlerin çıkış rakamlarını ve kaç kat yapıp ne zaman tekrar düşürüleceğini konuşmak için bir araya gelmişlerdir.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
April 20, 2018, 01:52:44 PM |
|
Burada oturup konuşuyorsak pek de gizli buluşmuşlar diyemeyiz aslında. Yedikleri içtikleri kendilerinin olsun, ne diyelim aynen hocam farklı algı yaratmak için paylaşılmıştır. her dilde şimdi konu başlığı vardır. kim bilir yabancılar neler diyordur , bizim kadar yaratıcı olamazlar ama. güzzel bir pumping yapsınlarda bari işe yarasın. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
redboxneo
Member
Activity: 546
|
|
April 20, 2018, 02:19:21 PM |
|
singapur dolar karşısında ezilen ülke. tether veya diğer coinleri istediğin yere rahatlıkla taşırsın kimse izini bile bulamaz. orada en lüks villa amerikanın kimbilir kaç kat daha ucuzuna denk geliyor. kısacası zengin olsalar da rahat yaşam kurmak için fakir ülkeleri tercih ediyorlar.
|
|
|
|
fedoralite
|
|
April 22, 2018, 06:50:14 PM |
|
Milyoner olduktan sonra bunların arasında yer almak istemem açıkça söylüyorum burada , çünkü para bunların muhtemelen damarlarına işlemiştir yatıp kalkıp para konuşurlar, ben daha felsefi edebi bir hayat sürmek isterim.
|
|
|
|
Hidrofor
Member
Activity: 189
|
|
April 22, 2018, 07:54:28 PM |
|
Gizlice buluşmuşlar derken Bu tarz insanlar bir araya gelince piyasadan başka ortak bir yön bulabiliyorlar mı acaba merak ediyorum
|
|
|
|
binbash
|
|
April 22, 2018, 07:59:49 PM |
|
Kimbilir gizlice daha neler yapıyorlarda sadece işine gelenleri söylüyorlar biz bir ahmak onların sadece yaptıklarını konusuyoruz neyse ya zenginin malı işte her zamanki gibi bizi yoruyor.
|
|
|
|
seslimesaj
Jr. Member
Activity: 139
Merit: 1
|
|
May 14, 2018, 01:59:48 PM |
|
beni davet etmeyi unutmuşlar nekadar da ayıp değilmi ama buluşuyorsunuz bana neden haber vermiyorsunuz (bende sizden biri olucam yakında inşallah )
|
|
|
|
carlzec
|
|
May 14, 2018, 02:27:55 PM |
|
Geniş bir havuz yok muymuş hotelde balinalar bi coburdalsalarmış Kim bilir ne konuştular ne kararlar aldılar. Kripto paralarla alakalı etkinlik de düzenleniyor şu bir kaç gün, piyasaya yansımasını hep birlikte göreceğiz.
|
|
|
|
calmaral
Newbie
Activity: 168
|
|
May 14, 2018, 02:41:14 PM |
|
beni davet etmeyi unutmuşlar nekadar da ayıp değilmi ama buluşuyorsunuz bana neden haber vermiyorsunuz (bende sizden biri olucam yakında inşallah ) Yani insan düşük miktarlı yatırım yapan insanların da fikrini alır, kendine piyasayı silkeleme için bir strateji geliştiri değil mi aaa hiç olmamış. Bu adamlar nerden birbirlerini buldu da buluştu acaba bence sansasyonel bir haber
|
|
|
|
proof_seeker
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
May 14, 2018, 07:07:50 PM |
|
Bos bir haber hocam tamamen yalan. Fotografa bakinca bile belli oluyor.
|
|
|
|
udonmez
|
|
May 14, 2018, 08:21:46 PM |
|
cok gizlice durmuyor
|
|
|
|
hjbn
Newbie
Activity: 154
|
|
May 14, 2018, 09:24:13 PM |
|
Kripto paralar ekonomik düzeni değiştirmekle kalmayacak var olan zenginleri de değiştirecek. Bu resim deki kişiler de bunun en canlı örneği. Yakında başka zenginlerde çıkacaktır ortaya.
|
|
|
|
Eron
|
|
May 15, 2018, 05:19:16 PM |
|
Kripto para milyonerleri Singapur’da buluşmuş. Peki bu haberde bizi ilgilendiren durum nedir? Bu buluşmanın kripto para piyasasını etkileyecek bir haber içeriği yok anladığım kadarıyla. Sırf laf olsun diye haber yapılmış.
|
|
|
|
|