sejem
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 2
|
|
April 17, 2018, 05:23:21 PM |
|
Steemiti inceledim para kazanmak icin bir hayli cabalamak gerekiyor.ugrasmak istemedim acikcasi.
|
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
April 18, 2018, 08:13:50 AM |
|
grup aktif olarak devam etmektedir. Yeni gelen oy alamayıp üzülen arkadaşlar otomatık sisteme girebilirler.
|
|
|
|
crimsongoth
|
|
April 19, 2018, 09:20:49 PM |
|
Bence steemit sosyal medyanın geleceği için çok önemli bir yer tutuyor. Kendi ürettiğimiz kaliteli içeriğin karşılığını alabileceğimiz ve bizim emeğimizi sömürmeyen bir platform olan steemit için belirli bir süredir bu tarz bir oluşum arıyordum. Katıldığım için kendimi şanslı hissediyorum.
|
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
April 20, 2018, 08:09:05 AM |
|
Bence steemit sosyal medyanın geleceği için çok önemli bir yer tutuyor. Kendi ürettiğimiz kaliteli içeriğin karşılığını alabileceğimiz ve bizim emeğimizi sömürmeyen bir platform olan steemit için belirli bir süredir bu tarz bir oluşum arıyordum. Katıldığım için kendimi şanslı hissediyorum.
hoş geldiniz hocam. grup aktiftir. katılanlar yaklasık 25-30 civarı oy alıyor her gecen gun artıyoruz
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
April 20, 2018, 08:39:03 AM |
|
güzel bir başlık düşünen arkadaşı tebri ediyorum daha çok yeni üye oldum. umarım eski üyeler bu yeni deyip takip etmemezlik yapmazlar. hiç kullanmadım çünkü. takip edeni bende geri takip yapacağım.
|
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
April 21, 2018, 06:24:38 AM |
|
güzel bir başlık düşünen arkadaşı tebri ediyorum daha çok yeni üye oldum. umarım eski üyeler bu yeni deyip takip etmemezlik yapmazlar. hiç kullanmadım çünkü. takip edeni bende geri takip yapacağım.
sagol hocam. Amaç yeni girenleri biraz da olsa desteklemek.
|
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
May 02, 2018, 12:12:57 PM |
|
konu aktiftir. herkesi kanalımıza bekleriz.
otomatik oylama sistemi anlatımı kanalda mevcuttur
|
|
|
|
stil3tto
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 1
|
|
May 02, 2018, 01:56:34 PM |
|
Ben de katıldım aranıza arkadaşlar. Listedeki herkesi takibe aldım. Sizler de beni takibe alırsanız sevinirim. https://steemit.com/@airdrop.coin
|
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
May 17, 2018, 06:18:31 AM |
|
hoş geldin otomatik grup hala aktiftir. Gerekli açıklamalar telegram grubunda mevcuttur.
|
|
|
|
medlucky
|
|
May 17, 2018, 08:51:37 AM |
|
steemit e bi hevesle girip birçok blog yazdım ama bountyhive artık steemit bloglarını kabul etmeyeceğini açıkladı bu f5 ciler yüzünden bizde kaldık yaya artık linkedin veya .com lu sitelerle işimizi halledeceğiz
|
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
May 17, 2018, 08:57:28 AM |
|
steemit e bi hevesle girip birçok blog yazdım ama bountyhive artık steemit bloglarını kabul etmeyeceğini açıkladı bu f5 ciler yüzünden bizde kaldık yaya artık linkedin veya .com lu sitelerle işimizi halledeceğiz
bountyhive dışında bir sürü kampanya var kabul eden. Ayrıca steemit sadece bounty için değil genel olarak da paylaşım yapıp kazanç saglayanlar var. Her halukarda yararı oalcak bir site.
|
|
|
|
start
Member
Activity: 141
Merit: 10
|
|
May 17, 2018, 08:58:34 AM |
|
Steemit de baya bir emek göstermek gerekiyor aslında bot mevzularını kaldırsalar genel bir düzenleme getirse cok ıyı olacak ya paranı bas yada aranda takıples mevzusu da bana göre sacma gelıyor.Genel bir düzenleme bekliyorum bu konuda ki ticketi yolladım.
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2394
Merit: 1379
|
|
May 17, 2018, 09:29:11 AM |
|
Steemit gerçekten güzel bi platform bu şekilde birbirizi desteklemek lazım benimde bildigim para basıp trende cıkıp para kazanıyorlar diye biliyorum tam steemit sistemini anlamadım hala
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
May 17, 2018, 09:51:11 AM |
|
Steemit gerçekten güzel bi platform bu şekilde birbirizi desteklemek lazım benimde bildigim para basıp trende cıkıp para kazanıyorlar diye biliyorum tam steemit sistemini anlamadım hala
botlara para yollayarak kendıne oy attırabılırsınız. Boylece baska ınsanlar sıze gelecek oyları gorup kendılerıde kazanmak amacıyla sıze oy atacaklar. Onun dısında bellı bır kıtlenız varsa onlardanda duzenlı oy alabılırsınız. Bızım sıstemde ıse otomatık oylama mantıgı var sıstemdekı herkes bırbırınden oy alıyor otomatık olarak
|
|
|
|
adempostaci
|
|
May 17, 2018, 10:00:54 AM |
|
Steemitte paylaşım yaparak para kazanmak ilk başlarda cazip geliyor açıkçası incelediğimde absürt bir şeye bir sürü oy veren olmuş makale yazıyım dedim çok uğraştım fakat ilk başlarda gelen ufak bir miktar sonraki zamanlarda düşüyor. Yani steemitte para kazanmak biraz zor gibi
|
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
May 18, 2018, 05:58:51 AM |
|
Steemitte paylaşım yaparak para kazanmak ilk başlarda cazip geliyor açıkçası incelediğimde absürt bir şeye bir sürü oy veren olmuş makale yazıyım dedim çok uğraştım fakat ilk başlarda gelen ufak bir miktar sonraki zamanlarda düşüyor. Yani steemitte para kazanmak biraz zor gibi
tabi biraz moral bozuyor o kadra emek verip karşılık alamamak. O nedenle böyle bir grup kurduk. Otomatik olarak katılanlardan oy alıyorsunuz böylece az da olsa hem oy toplamıs hem bişiler kazanmıs oluyosunuz.
|
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
June 05, 2018, 10:50:44 AM |
|
Konu günceldir arkadaşlar.
|
|
|
|
Bitcoin Acemisi
|
|
June 05, 2018, 02:48:22 PM |
|
Çok güzel bir sistem olmuş evet makale yazan arkadaşlar emeginin karşılıgını alamıyor son zamanlarda o yüzden kimse makale yazmıyordu veya cok azaldı diye biliyorum ama bu tarz yardımlaşmalarla kazançlar elde edilebilir steemit cok güzel bir platform zaten
|
|
|
|
Internet Explorer
Member
Activity: 208
Merit: 10
|
|
June 05, 2018, 05:22:51 PM |
|
Image upload : Unable to contact the server.
Blog resimi yükleyemiyorum. Bu hatanın çözümü var mıdır ?
|
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
June 11, 2018, 08:26:00 AM |
|
Çok güzel bir sistem olmuş evet makale yazan arkadaşlar emeginin karşılıgını alamıyor son zamanlarda o yüzden kimse makale yazmıyordu veya cok azaldı diye biliyorum ama bu tarz yardımlaşmalarla kazançlar elde edilebilir steemit cok güzel bir platform zaten
aynen hocam yeni giren insanlar için güzel bir sistem oluşturduk. En azından insanlar beni kimse oylamıyor diye bırakıp gitmiyor +50 civarı oy alabiliyorlar.
|
|
|
|
|