Bitcoin Forum
June 20, 2018, 02:50:03 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining Problem  (Read 523 times)
LemonSlice
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 26, 2011, 03:11:58 PM
 #1

Since I can't post this in the proper forum I'm forced to ask here, but I'm having a weird issue with my mining cards. I have 2 5850's in my system, CrossFireX disabled and a monitor plugged into each one. GUIMiner can see both cards, but when I try to fold in the 2nd card, it uses a very tiny amount of my GPU and creates an average of 30Mhash/s. My primary GPU does 320Mhash/s at the same clock settings. Any ideas?
1529463003
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529463003

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529463003
Reply with quote  #2

1529463003
Report to moderator
1529463003
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529463003

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529463003
Reply with quote  #2

1529463003
Report to moderator
1529463003
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529463003

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529463003
Reply with quote  #2

1529463003
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529463003
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529463003

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529463003
Reply with quote  #2

1529463003
Report to moderator
1529463003
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529463003

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529463003
Reply with quote  #2

1529463003
Report to moderator
1529463003
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529463003

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529463003
Reply with quote  #2

1529463003
Report to moderator
brocktice
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 292
Merit: 250


Apparently I inspired this image.


View Profile WWW
July 26, 2011, 03:16:57 PM
 #2

Both miners are running on t
he first gpu for some reason. Don't know guiminer so that's all I can tell you.

http://media.witcoin.com/p/1608/8----This-is-nuts

My #bitcoin-otc ratings: http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=brocktice&sign=ANY&type=RECV

Like my post? Leave me a tip: 15Cgixqno9YzoKNEA2DRFyEAfMH5htssRg
Adaephon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
July 26, 2011, 03:34:38 PM
 #3

Have you set up two miners for your Cards, one for each in the same pool/client. There is a dropdown list to select device.

File > New Miner > select type, then select your second card.
LemonSlice
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 26, 2011, 03:43:16 PM
 #4

Yes, I have everything setup correctly I think. They are both 5850's so I'm using the OpenCL miner and mining on slush's pool. My first card has the device selected [0-0] Cypress and -v -w128 as the flags. The 2nd one is the same thing other than my username, password, and [0-1] Cypress.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!