muteahhit
Member
Activity: 364
Merit: 20
|
|
April 04, 2018, 06:56:57 AM |
|
Bu dususlerden sonra belli bir sure hediye etmek icin farkli seyler bulmalilar bence.
|
|
|
|
O.capan
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 5
|
|
April 04, 2018, 07:11:38 AM |
|
Bizimkilerin altin bilezik almasindan farksiz. Demek ki rus kizlarda bitcoine bayiliyor. Oldukca mantikli bence gelecek yatirimi.
|
|
|
|
the_doctor
|
|
April 05, 2018, 07:25:39 AM |
|
nolmuş bende eşime bitcoin aldım. tek rus erkekleri değil ki, türk erkekleride eşlerine kripto para hediye ediyor
|
|
|
|
thewarriors
Full Member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
April 05, 2018, 08:45:39 AM |
|
Ben gidip eşime bitcoin alsam ne der acaba bilemiyorum çünkü öyle bir eşim yok şaka bir yana adamlar bu seviyeye geldiyse düşünmek bile istemiyorum bitcoinin rusyada ne kadar benimsendiğine.
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
|
April 05, 2018, 10:06:58 AM |
|
Bizdeki altın takma olayının kendi versiyonlarını yapmışlar. Biz de altın yerine Bitcoin vermeye başlasak ne güzel olur ama. Böylece Bitcoin ülkemizde daha çok kesimlerce tanınmış olur.
|
|
|
|
R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
karaleke
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
April 05, 2018, 11:01:55 AM |
|
Bu durum rusyada yaygin olabilir tabi ama ben turkiye de cok duydum esine bitcoin hediye eden ama bizde geneli altin aliyor tabi.
|
█ CURAIZON █ We are Improving Healthcare, Reducing Costs, Saving Lives! https://curatoken.curaizon.com
|
|
|
ziya1981
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 2
|
|
April 05, 2018, 11:36:19 AM |
|
şımarıp bizim türklerle evli rus larda aynı şeyi istesin sonra
|
|
|
|
Meowtwo
Member
Activity: 268
Merit: 12
|
|
April 05, 2018, 01:27:09 PM |
|
ülkemizde de benzer olaylar yaşanıyor aslında mesela haberlerde görmüştüm adam düğünde arkadaşına altın takacağına bitcoin gönderiyordu.
|
|
|
|
proof_seeker
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
April 05, 2018, 01:31:39 PM |
|
Eminim bu durum bir sure azalacaktir. Cunku piyasaya guvdn oldukca azaldi. Uzun sure yukselis gormek oldukca zor.
|
|
|
|
followm3
Full Member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
April 05, 2018, 01:33:14 PM |
|
Bende gidip yoldan taş buldum daha sonra büyük bir kutu alıp güzelce içine balonlar koydum dışınıda güzel kapladım zaten çok güzel ilgi çekiyordu daha sonra taşıda güzel bir kutunun içine koydum ve ikitanede kurdaliye biri büyük kutuya biri kuçuk kutuya ya o görsen zor tutuyordum kendimi karımın verdiği tepiyi görmeniz lazımdı heycanla seviniyor daha sonra açınca balonlar çıktı epey şaşırdı daha sonrada kuçuk kutuya geçti ve heycanla açtı ve karşısında taşı görünce kafama fırlattı sonra soluğu hastanede aldık kafam yarıldı hahah bu kadınları anlamak zor.
|
|
|
|
cabbarhasan
Newbie
Merit: 0
|
|
April 05, 2018, 01:39:34 PM |
|
Garip bir hediye kesinlikle. Ama gelecek icin bizim yastik alti altinlardan cok farkli degil bence.
|
|
|
|
luppecuppe
|
|
April 05, 2018, 02:54:04 PM |
|
Düşünsenize "hayatım cüzdanını kontrol eder misin sana BTC yolladım diyorsun" Sonra o da bkıyor cüzdana 500$ lık BTC bir anda 1.000$ a fırlamış ne sürpriz olur ama. Tabi tersten de işleyebilir bunu da göz ardı etmemek gerek.
|
|
|
|
coderben
|
|
April 05, 2018, 04:26:58 PM |
|
Herkes eleştirmiş ama bence güzel bir hediye en azından gelecekte Rus erkekleri eşlerini zengin edebilecek bir yolu açmış olurlar.Bir bakarsınız kadın zengin olduktan sonra eşini boşayıp genç bir damat bulur kendine.
|
|
|
|
by24
Member
Merit: 10
|
|
April 05, 2018, 10:16:04 PM |
|
Bizim ülkemizde de görülebileceğini düşünüyorum bu durumun birkaç yıl içinde. Özellikle düğünlerde falan da bu durum ile sık karşılaşırız gibi geliyor bana
|
|
|
|
Koseli Jeton
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 1
|
|
April 05, 2018, 11:56:52 PM |
|
Bizim ülkede de bir takı töreninde bitcoin verilmişti. Sosyal medyada gündem olmuştu.
|
|
|
|
shelimy
Member
Activity: 140
Merit: 10
|
|
April 06, 2018, 01:56:12 AM |
|
Çok akıllıca buldum bu hediye şeklini, resmen bir taşla iki kuş. Bir başka olumlu tarafı da daha fazla sayıda kadının Bitcoin piyasasına dahil olması olur. Mutfak masrafından artırdıklarını da burada değerlendirirler artık.
|
|
|
|
simonzenke55
Member
Activity: 182
Merit: 11
|
|
April 06, 2018, 09:26:24 AM |
|
Rus erkekleri btc değil etse etse eth hediye ediyorlardır onun dışında bir kadına btc ile mutlu olabileceğini pek zannetmiyorum açıkcası daha somut şeyler isteyeceklerdir.
|
|
|
|
tenqribizmenentr
Member
Activity: 154
Merit: 16
|
|
April 06, 2018, 09:37:06 AM |
|
o halde napıyoruz rus evli karı düşürüp coinlerini hacılıyoruz
|
|
|
|
EUROPEANTURK
|
|
April 06, 2018, 09:51:18 AM |
|
Rus erkeklerinin bugün eşlerine Bitcoin hediye ediyor olması bugün cüzzi gözükse de gelecekte çok pahalı birer hediye olarak anılacaktır, benim şaşırdığım nokta neden ether değilde Bitcoin seçilmiş?
|
|
|
|
TURCAN
|
|
April 06, 2018, 11:45:20 AM |
|
Bu konuda biz daha öndeyiz adamlardan düğün hediyesi olarak bitcoin verdiler..ama yinede güzel bir haber insanlar bu tür kullanımları artırdıkça btc popüler olur.
|
|
|
|
|