Konuyu tekrar canlandırıyorum. Telegram da yapılan resmi duyuru çoğu öenli olan kısmı bunlar. Ödül bekleyenler ve yatırımcılar için umut verici bir haber diye düşünüyorum umarım hiç kimse hayal kırıklığı yaşamadan beklentisini alır. bol kazançlar.
SprintX Resmi Güncellemesi
Tokenlerin dağıtımı hala beklemede. İşte nedeni:
1- Bu projenin arkasındaki ana fikir, bir Kripto Borsası ve ICO Maker ve bir Girişimci Akademisi ekosistemini bir araya getirmektir. Bu projeler karmaşıktır ve her biri için mümkün olan en kısa zamanda yayınlanacak olan birkaç ayrıntıyı bitiriyoruz. Bunlar henüz mevcut değilse, SPTX Tokenimizin hiçbir amacı veya kullanımı yoktur.
2- Tokenimizin değer düşüklüğünü düşünmekten veya spekülatif ticaret için kullanılmasından kaçınmak istiyoruz çünkü bu, bunun esas amacı değildir. Ancak, Token için en önemli kullanımlardan biri olarak hizmet edecek olan kripto borsası SwitchX'in piyasaya sürülmesine öncelik veriyoruz. Borsa başladıktan sonra Tokenler tüm ödül sahiplerine dağıtılacaktır.
3-Dağıtım için bekleyen Tokenler, Bounty ve Airdrop katılımcıları topluluğumuz içindir.
Tamamladığımız Görevler
- Borsa yazılımı kişiselleştirilmiş ve SwitchX için özel olarak yapılmış ve test aşamasındadır.
- SwitchX Borsasında ki cüzdanlar için cüzdan hizmetlerini entegre ettik.
- Trade için ek likidite sağlamada bize yardımcı olacak likidite sağlayıcılarıyla bağlantı kurduk.
- SprintX ve Nova için yeni bir hizmet sürümü üzerinde çalışıyoruz.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
Vakti zamanında ben de katılmıştım. Gelmeyeceğini düşündüğüm için listemden bile silmişim. İnşallah gönderileceği zaman KYC gibi bir koşul da öne sürmezler.