Bitcoin Forum
January 18, 2018, 02:27:23 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Bitminter mit mining_proxy verbinden  (Read 871 times)
Mycom
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227



View Profile
November 02, 2013, 12:00:27 PM
 #1

Hallo kennt jemand die Einstellungen für meine Batch Datei um über mining_proxy mich bei Bitminter zuverbinden. Mit mining_proxy.exe -o mint.bitminter.com -p 8332 kann ich mich nicht verbinden:
1516242443
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516242443

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516242443
Reply with quote  #2

1516242443
Report to moderator
1516242443
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516242443

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516242443
Reply with quote  #2

1516242443
Report to moderator
Each block is stacked on top of the previous one. Adding another block to the top makes all lower blocks more difficult to remove: there is more "weight" above each block. A transaction in a block 6 blocks deep (6 confirmations) will be very difficult to remove.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1516242443
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516242443

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516242443
Reply with quote  #2

1516242443
Report to moderator
1516242443
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516242443

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516242443
Reply with quote  #2

1516242443
Report to moderator
1516242443
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516242443

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516242443
Reply with quote  #2

1516242443
Report to moderator
dr.jay
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
November 02, 2013, 12:12:53 PM
 #2

Poste bitte mal die Fehlermeldung.

The first live betting site for Bitcoins! - BitcoinLiveBets.com
-------------------------------------------------------------------------
Live betting on many games now available plus thousands of bets for all major sports!   (http://www.bitcoinlivebets.com/)
Mycom
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227



View Profile
November 02, 2013, 12:36:50 PM
 #3

mining_proxy.on_disconnect


https://dl.dropboxusercontent.com/u/100563123/Proxy.bmp
Blizzhord
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45

...


View Profile
November 02, 2013, 08:37:24 PM
 #4

probier`s mal so ...  mining_proxy.exe -o mint.bitminter.com -p 3333
auf p 8332 lauscht der proxy selbst,  der 3333 ist der für Stratum bei Bitminter...  Wink
wobei mein Blade auch im Getwork dort ordentlich rennt..   Grin

beste Grüße...
Mycom
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227



View Profile
November 02, 2013, 09:46:42 PM
 #5

Ja hatte Ich auch schon versucht ! Aber ohne Erfolg. Welchen Port soll ich denn im Blade einstellen ?
Gruß
Blizzhord
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45

...


View Profile
November 02, 2013, 11:21:40 PM
 #6

im Blade den Port auf 8332,8332  und als Serveradresse die IP von Deinem Rechner auf dem der Proxy läuft + user:pass,user:pass (von Deinem Bitminteraccount) .
sollte funktionieren..

alles Gute..    Smiley
Mycom
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227



View Profile
November 03, 2013, 11:20:20 AM
 #7

Ja danke läuft jetzt
Blizzhord
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45

...


View Profile
November 03, 2013, 04:36:49 PM
 #8

immer gerne...   Wink
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!