Bitcoin Forum
November 22, 2017, 10:28:49 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 »
  Print  
Author Topic: Re: [ANN] Technobit HEX16A2 - 24 Ghs - 50 EUR 48 h shippment  (Read 103547 times)
hunter999
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
March 20, 2014, 10:21:09 AM
 #1141

I hope you can enjoy your RMA´s i have send to marto 4 broken miners and nothing come back...
no reaction, no money, no miner...
thank you technobit...
1511389729
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511389729

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511389729
Reply with quote  #2

1511389729
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Leahcim
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
March 20, 2014, 12:38:27 PM
 #1142

Right on! I just wanted to make sure I wasn't doing anything wrong. Thanks again!

There is something else wrong, my Paspberry Pi handles 4 Hexminers and 1 Butterfly Labs.

voodoo1602
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40


View Profile
March 20, 2014, 02:06:07 PM
 #1143

Right on! I just wanted to make sure I wasn't doing anything wrong. Thanks again!

There is something else wrong, my Raspberry Pi handles 4 Hexminers and 1 Butterfly Labs.
What do you think it could be? I followed Zich's instructions and I got a EVGA SuperNOVA NEX 650 G powering the 3 of them. So that should be more then enough juice to power them.
I cd cgminer-3.12.3
and screen
before I sudo ./cgminer --hexminerc-voltage 1100 --hexminerc-options 16:1500 --hexminer8-set-diff-to-one 0 --hexminer8-chip-mask 255 --hexminer8-voltage 1005 --hexminer8-options 8:260 --set_default_to_8
Could that be it??? What command do you use?
Thanks!

"I have to pee" - Everyone on Earth at one point in time
Okay so if you feel like being an angel. Then by all means donate to
1PWXbbWADT6bPtimSemxKiahJSmHeJZFK6     Cheesy
cannachris
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406

cats love crypto | 911 truth @checktheevidence.com


View Profile
March 20, 2014, 03:41:33 PM
 #1144

I hope you can enjoy your RMA´s i have send to marto 4 broken miners and nothing come back...
no reaction, no money, no miner...
thank you technobit...

how long ago did you RMA them?

marto74
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728



View Profile WWW
March 20, 2014, 04:46:09 PM
 #1145

I hope you can enjoy your RMA´s i have send to marto 4 broken miners and nothing come back...
no reaction, no money, no miner...
thank you technobit...
your original order ref and tracking on PM please

http://technobit.eu
tips : 12DNdacCtUZ99qcP74FwchaCPzeDL9Voff
Socket54
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 137



View Profile
March 21, 2014, 07:51:20 AM
 #1146

What is a acceptable overclock and MH/s range for this product?

Laugh Smile and Love
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
March 21, 2014, 08:29:09 AM
 #1147

What is a acceptable overclock and MH/s range for this product?

Optimum setting is : --hexminerc-voltage 1100 --hexminerc-options 16:1500 with result 23 GH/s
Socket54
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 137



View Profile
March 21, 2014, 09:36:20 AM
 #1148

What is a acceptable overclock and MH/s range for this product?

Optimum setting is : --hexminerc-voltage 1100 --hexminerc-options 16:1500 with result 23 GH/s

Ok awesome thank you. That translates to 1.100 juice and 1500 MH/s in the hexminer.exe which is close to what i was running. Had been doing 1.050 and 1400 for around a steady 21 GH/s

Laugh Smile and Love
voodoo1602
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40


View Profile
March 21, 2014, 04:05:52 PM
 #1149

Right on! I just wanted to make sure I wasn't doing anything wrong. Thanks again!

There is something else wrong, my Raspberry Pi handles 4 Hexminers and 1 Butterfly Labs.
I got them all running on one Pi. I think it's a power issue. I hooked up my two that were on a different PSU to the Pi that had the other three on it and it ran well but when I tried to hook up a 4th Hex miner to my PSU that's when my RPi freaked out.
Right now I have three on one PSU and the other two on another but all are on one RPi. So you can have five Hex miners on one RPi!  Cheesy Now I just wish I could get all five of them or at lest four them going with just my EVGA PSU.  Undecided

"I have to pee" - Everyone on Earth at one point in time
Okay so if you feel like being an angel. Then by all means donate to
1PWXbbWADT6bPtimSemxKiahJSmHeJZFK6     Cheesy
Japs2013
Member
**
Offline Offline

Activity: 113


View Profile
March 21, 2014, 09:06:47 PM
 #1150

Your sending is ready packed
Sorry for the delay
To be shipped tommorow
Thanks Marto! I just unpacked it and it's working like a charm.

wolf_miner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
March 23, 2014, 08:07:39 AM
 #1151

Hi, during the night I run my HEX16A2 with this setting --hexminerc-voltage 900 --hexminerc-options 16:1000
and the morning I switch to --hexminerc-voltage 1100 --hexminerc-options 16:1500
but every day I have to stop and restart the miner (actually I use the cron command to do this) but is possible to send the command without stopping miner?

Thanks W_M
abbeytim
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 421


View Profile
March 23, 2014, 08:41:31 AM
 #1152

is there a compiled windows cgminer for these?
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
March 23, 2014, 09:52:13 AM
 #1153

is there a compiled windows cgminer for these?


Unfortunately, none available until now.
HammerHedd
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile WWW
March 23, 2014, 03:51:50 PM
 #1154

Is there an updated patch for cgminer 4.0.2?

I tried the wget from 3.12, but no luck...

In fact, call me stupid if you like, but I can't ever seem to get it to compile on ubuntu 13.10 x64

Could anyone post a current .sh that I could use? I'm not too good with linux...

DRK: XepkHLT2MYTXSFDc2muiGeA9eRzG6ytpSy       P2Pool: stratum+tcp://darkcoin.kicks-ass.net:7903
BTC: 1LVE3pFpAhSrHbiK5hAUWDeVrB5UrPXRkJ                    http://darkcoin.kicks-ass.net
ZBC3
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 360



View Profile
March 24, 2014, 12:33:47 AM
 #1155

Question about RMA service. Do we have to pay with a bank wire, or is that just the section we use to start the RMA process, and final payment can be made through a different source? Is that correct?
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
March 24, 2014, 01:59:52 AM
 #1156

Is there an updated patch for cgminer 4.0.2?

I tried the wget from 3.12, but no luck...

In fact, call me stupid if you like, but I can't ever seem to get it to compile on ubuntu 13.10 x64

Could anyone post a current .sh that I could use? I'm not too good with linux...

Patch for cgminer-4.2.0 not available yet. Yhe latest is for cgminer-4.0.0.

Code:
1. sudo apt-get update
2. sudo apt-get upgrade
3. sudo apt-get install libudev-dev libusb-1.0-0-dev libfox-1.6-dev
4. sudo apt-get install autotools-dev autoconf automake
5. sudo apt-get install libtool libncurses-dev yasm
6. sudo apt-get install curl libcurl4-openssl-dev libjansson-dev screen
7. sudo apt-get install pkg-config uthash-dev make git-core

Download cgminer 4.0.0
Code:
1. git clone https://github.com/ckolivas/cgminer.git
2. mv cgminer cgminer-4.0.0
3. cd cgminer-4.0.0
4. git checkout 2786526d9f1acb7bd903ece3c822c2c9203aa0b7
5. wget https://www.dropbox.com/s/tyerzzpc1xjqegj/2786526d9f1acb7bd903ece3c822c2c9203aa0b7.patch
6. patch -p1 < 2786526d9f1acb7bd903ece3c822c2c9203aa0b7.patch
7. ./autogen.sh --enable-hexminera --enable-hexminerc --enable-hexminerb --enable-hexmineru --enable-hexminer8
8. make

Step 5 is patch uploaded to dropbox by myself, so you can use your own that downloaded from technobit download page if you want  Wink
Make sure there is no error message on each step.

No need to install, you can run cgminer from folder.
Code:
1. screen
2. sudo ./cgminer --hexminera-voltage 1460 --hexminera-options 16:480 --hexminerc-voltage 1100 --hexminerc-options 16:1500 --hexminerb-voltage 900 --hexminerb-options 16:540 --hexminer8-set-diff-to-one 0 --hexminer8-chip-mask 255 --hexminer8-voltage 1000 --hexminer8-options 8:260 --set_default_to_8 --hexmineru-frequency 54

Or add the setting to cgminer.conf so you don't have to type setting command each time  Cheesy
Code:
sudo nano /home/"user"/.cgminer/cgminer.conf

Code:
{
"pools" : [
        {
                "url" : "stratum+tcp://stratum-lb-usa48.btcguild.com:3333",
                "user" : "user",
                "pass" : "123"
        }
]
,
"api-listen" : true,
"api-allow" : "R:127.0.0.1",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "60",
"shares" : "0",
"hexminera-voltage" : "1460",
"hexminera-options" : "16:480",
"hexminerc-voltage" : "1100",
"hexminerc-options" : "16:1500",
"hexminerb-voltage" : "900",
"hexminerb-options" : "16:540",
"hexminer8-set-diff-to-one" : "0",
"hexminer8-chip-mask" : "255",
"hexminer8-voltage" : "1005",
"hexminer8-options" : "8:260",
"hexmineru-frequency" : "54",
"set_default_to_8" : true,
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}
HammerHedd
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile WWW
March 24, 2014, 03:41:02 AM
 #1157

Is there an updated patch for cgminer 4.0.2?

I tried the wget from 3.12, but no luck...

In fact, call me stupid if you like, but I can't ever seem to get it to compile on ubuntu 13.10 x64

Could anyone post a current .sh that I could use? I'm not too good with linux...

Patch for cgminer-4.2.0 not available yet. Yhe latest is for cgminer-4.0.0.

Code:
1. sudo apt-get update
2. sudo apt-get upgrade
3. sudo apt-get install libudev-dev libusb-1.0-0-dev libfox-1.6-dev
4. sudo apt-get install autotools-dev autoconf automake
5. sudo apt-get install libtool libncurses-dev yasm
6. sudo apt-get install curl libcurl4-openssl-dev libjansson-dev screen
7. sudo apt-get install pkg-config uthash-dev make git-core

Download cgminer 4.0.0
Code:
1. git clone https://github.com/ckolivas/cgminer.git
2. mv cgminer cgminer-4.0.0
3. cd cgminer-4.0.0
4. git checkout 2786526d9f1acb7bd903ece3c822c2c9203aa0b7
5. wget https://www.dropbox.com/s/tyerzzpc1xjqegj/2786526d9f1acb7bd903ece3c822c2c9203aa0b7.patch
6. patch -p1 < 2786526d9f1acb7bd903ece3c822c2c9203aa0b7.patch
7. ./autogen.sh --enable-hexminera --enable-hexminerc --enable-hexminerb --enable-hexmineru --enable-hexminer8
8. make

Step 5 is patch uploaded to dropbox by myself, so you can use your own that downloaded from technobit download page if you want  Wink
Make sure there is no error message on each step.

No need to install, you can run cgminer from folder.
Code:
1. screen
2. sudo ./cgminer --hexminera-voltage 1460 --hexminera-options 16:480 --hexminerc-voltage 1100 --hexminerc-options 16:1500 --hexminerb-voltage 900 --hexminerb-options 16:540 --hexminer8-set-diff-to-one 0 --hexminer8-chip-mask 255 --hexminer8-voltage 1000 --hexminer8-options 8:260 --set_default_to_8 --hexmineru-frequency 54

Or add the setting to cgminer.conf so you don't have to type setting command each time  Cheesy
Code:
sudo nano /home/"user"/.cgminer/cgminer.conf

Code:
{
"pools" : [
        {
                "url" : "stratum+tcp://stratum-lb-usa48.btcguild.com:3333",
                "user" : "user",
                "pass" : "123"
        }
]
,
"api-listen" : true,
"api-allow" : "R:127.0.0.1",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "60",
"shares" : "0",
"hexminera-voltage" : "1460",
"hexminera-options" : "16:480",
"hexminerc-voltage" : "1100",
"hexminerc-options" : "16:1500",
"hexminerb-voltage" : "900",
"hexminerb-options" : "16:540",
"hexminer8-set-diff-to-one" : "0",
"hexminer8-chip-mask" : "255",
"hexminer8-voltage" : "1005",
"hexminer8-options" : "8:260",
"hexmineru-frequency" : "54",
"set_default_to_8" : true,
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}

OK, it compiled, but when run with the string you recommend, it defaults to a hex8... I believe I have HEX16A2s (I'm never sure) ... are those run like hex c's or hex a's?

I tried changing "set_default_to_8" : false just in case that was the problem, but it still detects them as hex 8s.

EDIT: if I unplug and replug them, they both show up as HexCs, but still no mining. They both (I have two miners) have a solid red and solid green LED underneath.


DRK: XepkHLT2MYTXSFDc2muiGeA9eRzG6ytpSy       P2Pool: stratum+tcp://darkcoin.kicks-ass.net:7903
BTC: 1LVE3pFpAhSrHbiK5hAUWDeVrB5UrPXRkJ                    http://darkcoin.kicks-ass.net
Zich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
March 24, 2014, 03:51:12 AM
 #1158


OK, it compiled, but when run with the string you recommend, it defaults to a hex8... I believe I have HEX16A2s (I'm never sure) ... are those run like hex c's or hex a's?

I tried changing "set_default_to_8" : false just in case that was the problem, but it still detects them as hex 8s.

EDIT: if I unplug and replug them, they both show up as HexCs, but still no mining



Ahh, sorry about that. Change it to "set_default_to_c"
HammerHedd
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile WWW
March 24, 2014, 04:12:42 AM
 #1159


OK, it compiled, but when run with the string you recommend, it defaults to a hex8... I believe I have HEX16A2s (I'm never sure) ... are those run like hex c's or hex a's?

I tried changing "set_default_to_8" : false just in case that was the problem, but it still detects them as hex 8s.

EDIT: if I unplug and replug them, they both show up as HexCs, but still no mining



Ahh, sorry about that. Change it to "set_default_to_c"

Smiley OK, got them hashing now -

They seem very sensitive to the power connectors... I can't run them on a splitter, I had to wire in some different connectors.. But they are working now! Thanks for all your help!

DRK: XepkHLT2MYTXSFDc2muiGeA9eRzG6ytpSy       P2Pool: stratum+tcp://darkcoin.kicks-ass.net:7903
BTC: 1LVE3pFpAhSrHbiK5hAUWDeVrB5UrPXRkJ                    http://darkcoin.kicks-ass.net
wolfey2014
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile WWW
April 09, 2014, 01:47:21 AM
 #1160

..............
Does those nonces = 0 mean they are not working or damaged?
Maybe you can help Marto
Thanks!
Smells like dead chips to me

Yeah sound like dead chip. Or you can try to visual check if there is any missing component or unclean solder.
I mark the chip base on component numbering in schematic but you can make sure by measuring the chip temperature or by touching the chip. Working chip will be very hot  Cheesy


If all clean then you need to send back to marto.


Is this card still available for sale?
Thanks
W2K

I Modify Miners Professionally! PM me for details!
Pages: « 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!