@distorsiyon bizi takip edenleri nasıl temizleyebiliriz kii?
Twitter Audit tarafından sahte olarak tanımlanan takipçiler, örnek olarak telefon-mail tarzında onaylama yapmayan kullanıcılardır.
Bunları temizlemenin yolu, ancak tahmin yoluyla engelleme olabilir. Bu biraz mantıksız kalıyor.
Onun dışında garanti olan da, Twitter Audit Premium sahibi olmak. Twitter Audit sahibi hesap sadece kendi hesabındaki sahte takipçilerin kim olduğunu görüp, tek tek isteğe bağlı ya da hepsini tümünden engelleyip temizleyebiliyor. Mesela ben kendi Premium hesabımla başkasına Audit yapabiliyorum ancak onun fake takipçilerinin sadece sayısını görebiliyor, fake takipçilerini engelleyemiyorum
Minimum 1 aylık alınabiliyor, 10K takipçili hesapların Premium Audit paketi 1 aylık 5 dolar. isterseniz 1 aylık alıp sonradan almayabiliyorsunuz.
Bounty düşünüyorsanız, genellikle %90 gerçek takipçi şartı koşuyorlar, şuanda yapmanıza gerek yok. Bazen Twitter fake takipçili hesapları kendisi engelleyebiliyor.
Benim kendi hesabım %99 gerçek takipçi oranında, kendime yapmayı bıraktım. Arada kendi hesabıma sadece Audit güncellemesi yapıyorum, %90 üstü yeterli
Edit 1 : Şuanda kendi hesabıma Audit yaptım ve daha önceden %99 a düşen gerçek takipçi oranım %100 olmuş, temizleme yapmadığım halde. Twitter kendisi otomatik olarak silmiş bu kişileri
Edit 2 : Ayrıca Merit bağışınızı yeni gördüm, desteğiniz için çok teşekkür ederim