Bana kalırsa gerekn en büyük ve ciddiye alacak yer SEC gibi gözüküyor, forumun belli başlı yerlerine şikayet edebilirsiniz ama bu gırgır, şamata ve eleştirilerden öteye gitmez. Olan insanların parasına olur yine. Bu sıralar düzenleme ve denetlemelerin başlayacağı vakitler olduğundan şikayetiniz gayet de fazlasıyla ciddiye alınır diye düşünüyorum.
Bir yandan araştırmadan etmeden ICO lara giren insanlar aklıma geliyor, yansın alayı demek geliyor içimden, çünkü yaptıkları kumar oynamaktan öteye gitmiyor araştırmadan fonlamak.
Bazı arkadaşlar size neden şikayet ettin, ya projeyi sonlandırırlarsa bizim paralar ne olur? gibi saçma sapan şeyler illaki söyleyecektir aldırmayın. Porje sonlandırılırsa zaten scamdir, coinleri iade edilir bu sayede bari size teşekkür etmeleri gerekir. Siz elinizden geleni yapın, en azından denetlenmiş olduklarını anlasınlar!
Şikayet sürecini, size yapılan dönüşü de aktarırsanız bizim için de bir deneyim olur.
Daha bir geri dönüş alamadım bir arkadaş daha şikayet etmiş ona geri dönüş yapılmış acaba bir şeyleri eksik mi yaptım diye şüpheleniyorum açıkcası. Bekleyeceğiz artık geri dönüş olmaz ise bir sonraki raporumu daha sağlıklı vermeye çalışıcam.