ubeyd.y
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
April 14, 2018, 11:04:14 PM |
|
Sezon gelmeye başladı da geldi mi biraz daha zaman gösterecek. yalancı bir yükselme olabilir yine.
|
|
|
|
okanciftci74
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
April 14, 2018, 11:26:20 PM |
|
Yaz sezonuyla mı başlıyor bu boğa anlamadım ki ama açılsın ki yaza millet tatile gidebilsinler para lazım para ülkede dolar 4 tl iyi para lazım hemde
|
|
|
|
luckydag
|
|
April 14, 2018, 11:42:45 PM |
|
yeterince bıktıramadılar bu sefer onlarda saldı sanırım bu saatten sonra piyasanın daha iyi yerlere gidecğeini düşünüyorum ben, umarım daha fazla bıktırmak için uğraşmazlar
|
|
|
|
longthu
|
|
April 15, 2018, 01:36:33 AM |
|
Uzun süren bir ayı piyasasındayız henüz bitmediği yönündeki görüşler ağırlıklı, her zamankinden daha temkinli yaklaşmakta fayda vardır çünkü bizi önce bezdirdiler iyice, şimdi biraz marketi yeşillendirdiler ve ümitlendirdiler, yükseliş olacak diye hemen coşanlarında halen silkelenmesi mümkündür.
|
|
|
|
phantasod
Newbie
|
|
April 15, 2018, 08:21:05 AM |
|
Evet piyasada genel olarak boğa sezonuna girildiğine dair görüşler var. Fakat her an bir ters köşe görebiliriz. Umarım yine bir üzücü haber almayız
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
April 15, 2018, 09:34:27 AM |
|
Daha önce boğa sezonu için acele etmemek gerektiğini belirtmiştim, ve beklendiği gibi de oldu piyasa halen kararsız çünkü ben boğa sezonu için biraz daha zaman olduğunu düşünüyorum, BTC 10k üzerine atmadan boğanın gelmesi biraz zor gibi duruyor.
|
|
|
|
baskanx
|
|
April 15, 2018, 10:07:18 AM |
|
Sağlam birkaç kaynak daha boğanın geldiğini söylüyor, henüz çekimse kalan birkaç sevdiğim üstad daha var ama bakalım güzel gidiyor, hacim artmaya devam ederse kırıcak zincirlerini inş diye düşünüyorum.
|
|
|
|
usakli64
|
|
April 15, 2018, 10:50:42 AM |
|
Bu sekilde ani yukselisler iyi degil. Adimlari saglam atarark yavas yavas yukselmesi daha iyi, fakat yukselis yukselistir, memnuniyetle karsiladik.
|
|
|
|
talkingblack
Newbie
Activity: 163
|
|
April 15, 2018, 11:19:05 AM |
|
evet bu olduğuna dahil söylentiler çok zaten bir süre önceden beri konuşuluyordu hatta düşüşün de yatırımının öncesi olduğu için söyleyenler bile vardı.neyse ne çok iyi olmuş yatırım yapması o zaman
|
|
|
|
DarkXen
|
|
April 15, 2018, 11:30:29 AM |
|
Her yerde benzer başlıklar açılmaya başlandı. En ufak bir kıpırtıda birbirimizi gaza getiriyoruz. Ancak biraz sakin olmamız gerekiyor. Hiç belli olmaz buradan tekrar dip yapabilir varmı yapmamasının garantisi. Hele bi 9k ları geçsin stabil olarak kalsın o zaman tekrar konusalım.
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
April 15, 2018, 11:54:42 AM |
|
Biz ona yaz dönemi diyoruz Yaz gelir çiçekler böcekler havalar ısınır dağlar bayırlar borsalar yeşillenir Şöyle 7. 8. aya kadar adam gibi artışlar düz çizgiler olursa değmeyin keyfimize..
|
|
|
|
thepanicpoint
|
|
April 15, 2018, 11:55:54 AM |
|
Hacim artışı devam ediyor, şuan 333 milyar olmuş market hacmi ve o böyle artmaya devam ettiği sürece boğaya inanç artmaya başlıcak gibi hala temkinli olanlar olsa da, bence de boğa geliyor gibi artık inş.
|
|
|
|
casty3000
|
|
April 15, 2018, 12:08:02 PM |
|
Büyük aileler zaten her zaman kripto paraların arkasındaydı. İsveçti sanırım nakitsiz yaşam vakfı tarzında birşey kurmaya çalışıyorlar vakıfları aracılığıyla. Kripto paralarda bunun için en iyi araç. İlerleyen zamanlarda da insanların gözüne soka soka yapacaklar bu işi
|
|
|
|
emirsener
Member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
|
|
April 15, 2018, 12:14:28 PM |
|
Bu sekilde ani yukselisler iyi degil. Adimlari saglam atarark yavas yavas yukselmesi daha iyi, fakat yukselis yukselistir, memnuniyetle karsiladik.
hocam zaten dediginiz saglam adımları atabilmesi neredeyse 3 ayını aldı ve ozellikle son 1 ay 6-7,5k aralıgında yeterince olgunlastıgı kanaatindeyim. Boga sezonu geldi mi? Bence 8,5-9k bandında minimum 15 gün yatay takılması ve akabinde 9k bandını kırıp istikrarlı ve aşama aşama yükselerek, kendine güclü direnc noktaları olusturarak yukselirse o zama n bull season diyebiliriz bence. Yatırım düşünen arkadaslarımın acele etmeden ve alım yapmadan bi süre daha piyasayı koklamalarının yerinde olacagını düşünüyorum...
|
|
|
|
Dontcry.
|
|
April 15, 2018, 12:44:46 PM |
|
herşeye bi sebep arar oldu piyasa bu piyasada tek gerçek fiyattır fiyatın üzerine gerçek yoktur yok o öyle olmuş yok bu böyle olmuş devletler mi haberlermiş boşversinize elinizdeki malı kaptırmamaya bakın
|
|
|
|
The Management
|
|
April 15, 2018, 01:28:04 PM |
|
Boğa hafiften kendini gösterdi demekten ziyada ayı olay mahallini terk etmeye başlıyor desek daha doğru olur bence. Piyasa hafiften toparlanmaya başladı fakat hala kırılgan bir hava sezdiriyor. Bence btc 11k civarına gelmediği müddetçe yatırımcılar tedirgin olmaya devam edecek.
|
|
|
|
devotional
Member
Activity: 336
Merit: 13
|
|
April 15, 2018, 01:31:46 PM |
|
ada ve sub miktar artirayim diye btc ye gectim ikisi de firladi ulan aylarca bekledik elimizden kacirdik koinleri. btc firlarsarsa geri alirim insallah.
|
|
|
|
bulgar_84
|
|
April 15, 2018, 01:38:02 PM |
|
hocam zaten dediginiz saglam adımları atabilmesi neredeyse 3 ayını aldı ve ozellikle son 1 ay 6-7,5k aralıgında yeterince olgunlastıgı kanaatindeyim. Boga sezonu geldi mi? Bence 8,5-9k bandında minimum 15 gün yatay takılması ve akabinde 9k bandını kırıp istikrarlı ve aşama aşama yükselerek, kendine güclü direnc noktaları olusturarak yukselirse o zama n bull season diyebiliriz bence. Yatırım düşünen arkadaslarımın acele etmeden ve alım yapmadan bi süre daha piyasayı koklamalarının yerinde olacagını düşünüyorum... 15 gün bu piyasa için çok uzun bir süre. Önceki boğa, aralık 15 başlayıp ocak 15te bitti, yapabileceğiniz herşey zaten bu bir ay gibi kısa süreler içinde geçiyor, minimum 15 gün beklenirse alım yapmak için, baya bir tren kaçmış olabilir. Ben daha ne olucak ölücek mi fiyatlar diye düşündüğüm için bikaç hafta önce başladım toplamaya, genel olarak bakılırsa 10 15 gündür düşüşlerin çoğu durdu zaten.
|
' | WSPX | | | . ║║ ║║ █[/b] | ▬▬ ● W ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● S ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● P ● ▬▬▬▬▬▬ ● X ● ▬▬
|
| |
' WSPX . ║║ ║║ █[/b] WebSpaceX Technology Artificial Intelligence Solutions ▬▬ ● W ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● S ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● P ● ▬▬▬▬▬▬ ● X ● ▬▬ ANN Thread ► Whitepaper ► Github ► Twitter ► YouTube ► Reddit ► Medium .SALE ..01 JAN 2019.
|
|
|
diyetisman
Member
Merit: 10
|
|
April 15, 2018, 01:50:11 PM |
|
Bcpt %10 kar bıraktı boğaların çok sevdiği bir coin sabahki hareketten ani bir artış gösterebileceğini düşündüm iyi de ekmek yedim bcpt yi listenize ekleyin muhakkak arkadaşlar grafiğini incelediğinizde ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız
|
|
|
|
ysakay
|
|
April 15, 2018, 01:53:06 PM |
|
Normalde haftasonu düşüş eğiliminde olurdu piyasa heleki pazar günleri. Şimdi ise yükseliyor. Yarın düzeltme olabilir temkinli olmak lazım.
|
|
|
|
|