ttnet dışında ki tüm firmalar ttnet altyapısını kullandıkları için onların da elleri kolları bağlanıyor..kötü olmalarının bir sorumlusu da ttnet..
Söylediğiniz gibi altyapı ttnet. Turk.net den internet aldım 3 ay bağlamadılar , fatura çıkarttılar. Muhatap yok. Robota kayıt açtırıyorsun, günler sonra belki geri dönen oluyor. Sorun siz de biz hizmeti veriyoruz diyorlar. Nasıl bende diyorum. Ankastra kutusuna kadar getirmişler hattı diyorlar. En az 10 defa söyledim apartman değil müstakil ev/evlerin olduğu sokak. Ankastra yok. Sokakta bir tane telekomun kutusu var o na da kimse elletmez diyorum. Hala sizin sorununuz diyor. Online arayüzden iptal edin dediğim halde etmediler. Ödenmeyen faturalar birikince kendiler iptal etti.
Sorun Turk.net de değil ttnet te eminim. Ama aralarında ki sorunu benim çözmemi beklemeleri kötü niyetten başka birşey değil. Ttnet e baskı kur gelsin bağlasın hattı. Yok adam gibi ilgilenen yok. Ne teknikciler ne sorun çözmek için arayanlar ne de fatura borcunu öde diye arayanlar.
Daha sonra aynı adrese ttnet e gittim 24 saat geçmeden kablo da çektiler, internet sinyali de verdiler.
Kısaca önceden kablonuz, hattınız varsa değerlendirilebilir. Yok sa aman ha bulaşmayın.