Bitcoin Forum
December 06, 2016, 08:13:46 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Moving wallet.dat to another computer  (Read 698 times)
iLLmAtiCiAn
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
August 02, 2011, 03:10:21 PM
 #1

Hey guys, I'm kind of new to bitcoin but I had to swap out motherboards and I backed up my wallet.dat and restored it on this computer. However my bitcoins are now 0/unconfirmed and I have left bitcoin.exe running all night. Is there anything else I have to do or should I just let it run longer? I have 137856 blocks.
1481055226
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481055226

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481055226
Reply with quote  #2

1481055226
Report to moderator
1481055226
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481055226

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481055226
Reply with quote  #2

1481055226
Report to moderator
1481055226
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481055226

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481055226
Reply with quote  #2

1481055226
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481055226
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481055226

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481055226
Reply with quote  #2

1481055226
Report to moderator
1481055226
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481055226

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481055226
Reply with quote  #2

1481055226
Report to moderator
1481055226
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481055226

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481055226
Reply with quote  #2

1481055226
Report to moderator
SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
August 02, 2011, 03:52:16 PM
 #2

Hey guys, I'm kind of new to bitcoin but I had to swap out motherboards and I backed up my wallet.dat and restored it on this computer. However my bitcoins are now 0/unconfirmed and I have left bitcoin.exe running all night. Is there anything else I have to do or should I just let it run longer? I have 137856 blocks.

If you've sent them, you have to wait for your blockchain files to catch up, currently we are at block 139306, so you will have to wait a while, but once you have all the current blocks, your transactions will get confirmed. If you don't have any network connections, try adding some fallback nodes.
wmXchange
Member
**
Offline Offline

Activity: 113


E-currency exchanger for Bitcoin, LR, WMZ, WU/MG


View Profile WWW
August 02, 2011, 06:57:49 PM
 #3

Hello,

When we restored our backup file to a new computer, it took a few hours to get a new transfers in the account.

WMXchange.net - Certified e-currency exchanger. We buy, sell and exchange Bitcoin using Western Union, Money Gram, Bank Transfer, Liberty Reserve, CashU, OKpay, Perfect Money.
Add us on Facebook
willphase
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


View Profile
August 02, 2011, 08:31:05 PM
 #4

question of 'where I my bitoins' comes up many many times a day - can we get the FAQ from the wiki stickied in this forum?

Will

heigan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
August 02, 2011, 08:37:58 PM
 #5

Why is it taking so much time to confirm this ?
acebmxer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile WWW
August 02, 2011, 08:42:10 PM
 #6

If your wallet is still not up to date on the block chain; Close the bitcoin client by going file menu exit.  Once closed wait 1 min as it take some time for the bitcoin.exe to actually leave the task manager.

Once closed try opening up the bitcoin client again and it should start downloading again.  It it stops just keep repeating untill its updated.

60 GH/s BFL Single SC - Pre-Order Yours Today!
`````` Only $1299.99 - butterflylabs.com (http://butterflylabs.com) ``````
btc_jumpnrl
Member
**
Offline Offline

Activity: 81


View Profile
August 03, 2011, 10:30:26 PM
 #7

Do you have the latest client? I just had 0.3.21 and no longer was generating connections. Updated to the latest and no longer have that problem.

Tips: 1H1DF3BzFF2CVhPB4psEghg4bF5VYDseBT
iLLmAtiCiAn
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
August 10, 2011, 06:51:07 PM
 #8

Hey sorry guys, was gone away for a while. I didn't really know how to fix so I just reinstalled everything and it works now! Thanks for the help Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!