Bitcoin Forum
December 01, 2022, 06:54:12 AM *
News: Reminder: do not keep your money in online accounts
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [BOUNTY] CRYPTOKAMI - SISTEM DE REZERVE DESCENTRALIZAT  (Read 95 times)
Danezu (OP)
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 181
Merit: 3


View Profile WWW
February 07, 2018, 11:33:56 PM
 #1

Program de recompense si recomandari CryptoKami

Dragi toti,

Astazi e o zi importanta pentru noi toti, pentru ca lansam un program oficial de recompense pentru a-I recompensa pe cei care ne sustin cu token-uri KAMI si token-uri KAMIs.
Va multumim tuturor pentru bunavointa, suport, ajutor, incredere si speranta in noi.
Prima noastra campanie a fost finalizata la 15 ore de la lansare, cu peste 40.000 de inregistrari si 10.000 de inregistrari valide acceptate. Acesta e un rezultat care ne depaseste asteptarile, multumita dragostei, compasiunii si increderii in viziunea si in noile solutii tehnologice pe care le prezentam lumii.
Program de recompense si recomandari CryptoKami e proiectat sa faca cunoscute valorile, obiectivele si progresul CryptoKami .
CryptoKami ii premiaza pe participantii la programul de recompense conform cu activitatea lor si cu regulile campaniei pe care au ales-o.
Programul va rula pana la sfarsitul vanzarii token-urilor. Recompensele vor fi platite in 30 de zile dupa sfarsitul vanzarii token-ului. 
Toti cei care doresc sa se alature noii campanii de recompense CryptoKami, care a administrata de managerul de recompense CryptoKami, trebuie sa se inregistreze conform cerintelor in acest topic.

Va multumim pentru contributie!
CryptoKami e un sistem de rezerve descentralizat. Platforma CryptoKami este precum Ethereum, dar doar pentru tertii din sistemul financiar. Organizatiile de servicii finaciare isi lanseaza ICO-urile si opereaza pe baza unui sistem Cardano open source, cu două inventii ale CryptoKami, care au creat un blockchain POS de generatia a treia, numit CryptoKami, cu token-urile sale KAMI.
 In acelasi timp, CryptoKami opereaza in nume propriu precum rezerva federala SUA (FED). Aceasta este caracteristica cheie si principala tehnologie, cu Cryptokami distribuind si regularizand token-urile KAMI conform principiului unui mecanism de rezerve obligatoriu bazat pe algoritmul Comreme (inventie Cryptokami) prin contractul de regularizare (inventie CryptoKami).  Deci CryptoKami actioneaza ca o banca centrala, iar organizatiile de servicii financiare opereaza pe baza platformei CryptoKami actionand ca niste banci comerciale. CryptoKami emite si regularizeaza 210 milioane de token-uri KAMI sub mecanismul de rezerve obligatoriu bazat pe algoritmul Comreme prin contractul de regularizare, deci este o infrastructura blockchain de generatia a treia pentru servicii financiare terte si utilizatori finali. 

Cardano Open-source (algoritmul proof of stake Ouroboros) + mecanismul de rezerve obligatorii + algoritmul Comreme (inventie CryptoKami) + contractul de regularizare (inventie CryptoKami) = infrastructura blockchain de generatia a treia a lui CryptoKami

Pentru servicii finaciare terte.
Monede “blue-chip” gata configurate pentru case de schimb pentru contracte futures in cadrul unui mecanism de rezerve obligatorii
Case de schimb de criptomonede intre lanturi gata configurate in cadrul unui mecanism de rezerve obligatorii
Servicii bancare gata configurate in cadrul unui mecanism de rezerve obligatorii
              + Depozite de criptomonede
              + Credit repo pentru criptomonede
              + Plati intre lanturi
              + Plati criptomonede-fiat
Pentru utilizatorii finali.
Investitie in ICO-ul CryptoKami  in cadrul unui mecanism de rezerve obligatorii
Investitie in viitoarele sevicii financiare terte care lanseaza un ICO pe platforma CryptoKami
Comercializare de monede “blue-chip” pentru case de schimb pentru contracte futures CryptoKami "Blue-Chip" Coins Futures Contract Exchange in cadrul unui mecanism de rezerve obligatorii
Comercializare la casele de schimb de criptomonede intre lanturi CryptoKami in cadrul unui mecanism de rezerve obligatorii

Staking
Servicii bancare CryptoKami in cadrul unui mecanism de rezerve obligatorii
              + Depozite de criptomonede
              + Credit repo pentru criptomonede
              + Plati intre lanturi
              + Plati criptomonede-fiat

Proprietarii ICO-urilor de servicii finaciare terte si utilizatorii finali cum ar fi investitori, detinatori, trader si utilizatorii de servicii bancare trebuie sa foloseasca token-uri KAMI pentru nevoile lor, creand o cerere masiva pentru token-urile KAMI. Dar cantitatea limitata de 210 milioane de token-uri e regularizata de mecanismul de rezerva obligatorii pentru orice flux de token-uri KAMI, astfel ca rezerva de token-uri KAMI va scadea. Astfel, conform reguli cererii si ofertei, CryptoKami a creat un motor puternic si sustenabil de dezvoltare proprie pentru token-urile KAMI pe termen scurt, mediu si lung. size]
Descrierea token-ului KAMI token ca moneda utilizata in platile sistemului CryptoKami (White paper, capitolul 10)
Descrierea KAMIs (White paper capitolul 17)
Daca sistemul foloseste numai token-uri KAMI pentru programul de recompense, va creste inflatia; astfel, KAMIs a fost dezvoltat pentru acest program de recompense in scopul eliminarii inflatiei.
Dividende similare pentru actiunile preferentiale; dividendele sunt calculate proportional, nu e necesara votarea in votul executiv
Plati trimestriale (pot fi mai rapide cand KAMI e diminuat)
1 miliard de KAMIs, echivalentul unui stake de 20% (4 blocuri)
Dreptul la vot, opinii referitoare la o problema necesare proiectului KAMIThe right to vote, the opinion for a problem that KAMI project needs (informatii de cercetare de piata,..) - utilizati KAMIs pentru opiniile efective, numarul mare de voturi fiind recompensat cu KAMIs.
Introducerea, conectarea si dezvoltarea ecosistemului. O parte a fundatiilor si relatiilor comunitatii viitoare blockchain, cum ar fi partenerii, echipa de dezvoltatori si start-up-uri care au idei bune pentru investitii. Liderul utilizeaza KAMIs pentru propuneri; daca echipa KAMI vede un potential, atunci vor premia KAMIs cu un buhet relative pentru acest stadiu, propunerile neselectate minus o taxa.
Proprietarii de KAMIs  au un cont de lider, iar un cont lider are mai multe functii decat unul de investitor: dezvoltarea portalului de informatii, schimb direct si negociere, si aspectul interfetei de dezvoltare a retelei sociale.
Stake KAMI -> KAMI siKAMIs, KAMIs pot fi schimbate intre conturi.
Utilizarea numarului de  KAMIs  detinute pentru evaluarea performantei liderilor si credibilitatea in vederea clasificarii viitoare si a credibilitatii viitoare, daca e disponibila pentru investitori pe termen lung.
Utilizarea de KAMIs pentru achizitia unui contract de regularizare pentru a sprijini urmatorul ICO in afara KAMI e obligatoriu, o intelegere cu o comunitate din afara KAMI insemnad un transfer al beneficiilor KAMIs catre alta unitate ICO a unui token. De exemplu, Dl. A vrea sa organizeze un viitor ICO, el avand nevoie de un pachet de contract de regularizare numit Atoken (cripto)  si Atoken-uri (o unitate consensuala a token-ului) cu valoarea de 1000 KAMI +> 1000 KAMIs, Dl. A poate cumpara 1000 KAMI de la 900 KAMIs necesitand contributii obligatorii ale comunitatii echivalente cu 1 / nr. de token-uri neutilizate, ex. > 900 KAMIs care convertesc token-urile echivalente cu ajutorul token-ului. Uniunea Atokens cu urmatorul sau ICO. Aceasta este o modificare a participatiei si suport, recenzie a comunitatii ca sub_ICO, daca cele de mai sus nu sunt ideplinite clar sau daca politicile si capabilitatile de marketing al lui A sunt prea slabe, nu exista o baza pentru lansarea urmatorului ICO.
Token-ul KAMIs
1 miliard de token-uri  echivalente cu 20% din dividendele actiunilor preferentiale
Rezerva in circulatie include:
250 milioane de KAMIs corespunzatoare primelor 20 de runde
Recompense cand se dezvolta comunitatea social media
Fa stake cu KAMI pentru a castiga KAMI si KAMIs
● 7,4 millioane KAMI + 550 milioane KAMIs pentru programul de recompense si recomandari
● 250 milioane bonus KAMIs incluziv cele corespunzatoare primelor 20 de runde KAMI
● 300 milioane recompense KAMIs la recomandari si dezvoltarea comunitatii social media incluzand:
  o 3,2 milioane KAMI & 16 milioane KAMIs bonus pentru recomandari .
  o 4,2 milioane KAMI & 142 milioane KAMIs inainte si in timpul evenimentului
  o 142 milioane KAMIs dupa eveniment
● 450 milioane KAMIs vor aparea cand se face stake KAMI, stake KAMI vor aparea in KAMI & KAMIs

Sub-eveniment- Token-uri recomandari si recompense:

● Primii 10,000 utilizatori care se vor abona primesc $50 (Deja completat).
● Token-uri recomandari si recompense (3.200.000 KAMI + 16.000.000 KAMIs):
  o Bazandu-ne pe estimarea de 160.000 de membri inregistrati la vanzarea in timpul ICo, cel care recomanda va primi 10 KAMI + 50 KAMIs/ref, recomandatul va primi si el 10 KAMI + 50 KAMIs.
* Logheaza-te si ia-ti link-ul de refferal: https://cryptokami.com

Inainte & In timpul  & Programul parteneri
● Avem un bonus de 2% KAMI din totalul de 210 milioane KAMI, echivalentul a 4.200.000.
● Avem recompense de 142 milioane de KAMIs.

Dupa recompense si programul parteneri
● KAMI nu e pentru recompense.
● Avem 150 milioane de KAMIs pentru recompense

Obiective
● Sa dobandim >2500 partneri si memberi participanti la eveniment pentru primul parteneriat privat ICO.

Termeni si conditii

● Trebuie sa va inregistrati un cont pe site : https://cryptokami.com
● Valabilitate – pana cand cantitatea totala de KAMI si KAMIs pentru programul de recomandari si recompense e alocata in totatlitate
● Trebuie sa participate in grupul Telegram pentru programul de recompense : https://t.me/cryptokamibounty
● Premiile si timpul sunt limitate; dup ace o recompense a fost castigate sau expira, niciun bonus nu mai poate fi acordat.
● Fiecarui utilizator ii este permis un singur cont pe campanie, cele frauduloase (care fac spam sau incalca politicile noastre) vor fi permanent banate din programul nostru.
● Fiecare campanie va fi actualizata cu actiunile complete saptamanal.
● Daca investitorul incalca programul de mai sus, nici-o recompensa nu ii va fi acordata.
● Sumele de KAMI & KAMIs sunt subiectul schimbarilor si actualizarilor necesare cu o notificare clara (pe acest topic).
● Pentru a participa la programul de recompense, trebuie sa aveti minim 18 ani
● Daca sunteti descalificat pentru orice motiv, nu veti primi niciun premiu ca recompensa.
● Pentru suport tehnic in timpul campaniei de recompense, contactati-ne pe grupul de Telegram pentru programul de recompense.
● Toate token-urile vor fi alocate in portofelul tau CryptoKami in 4 saptamanai dupa ICO..
● Premiile pentru fiecare campanie au un plafon, iar odata ce plafonul e atins premiile nu vor mai fi procesate / acordate.
● Programul de recompense poate fi actualizat cand e necesar cu o notificare clara (pe acest topic).
● Pentru detalii de la serviciul de suport, va rugam sa o contactati  sophia@cryptokami.com, telegram : @cryptokamibounty
● Vreti sa vedeti cubul vostru Rubik amestecat rezolvat din nou? Folositi procesatorul online care poate calcula solutia in cateva secunde.Depozitul de materiale de marketing viral CryptoKami (actualizare zilnica)
Marketerul zilnic primeste continut ( in Depozitul de materiale de marketing viral CryptoKami) si il distribuie pe  blog-ul, pagina, forumul, publicatia, site-ul sau mediul social relationat cu piata criptomonedelor si care are un trafic ridicat.•   Pentru a participa la campania de PR, completati acest formular: https://goo.gl/2UE7Hu
•   Introduceti doar un singur link o data in formularul de mai sus. Toate sunt luate in considerare daca publicati tot continutul zilei respective.
•   Magazin de continut (Amintiti-va sa publicati toti continutul in pagina fiecarei zile pentru a va califica pentru acest program): https://goo.gl/uDH8r4


♕ Premiile vor fi actualizate in sheet-ul acesta: https://goo.gl/navdfg

→ Pentru orice intrebari contactati-o pe sophia@cryptokami.com, telegram @cryptokamibounty


Depozitul de materiale de marketing viral


● Pregatim si actualizam continutul zilnic pentru ca tu sa il distribui catre toata lumea: https://goo.gl/nEETQX● Pentru a participa la programul de recompense Like & Follow, completati acest formular: https://goo.gl/K6ANzL

Unitatea premiu e numita STAKE. (1 STAKE) = (5 KAMI + 150 KAMIs)

Premiile tale  = (Numar Stake-uri pe actiune) * (Numar de actiuni) * (Nivel) * (Calitate continut)

Pentru a participa la programul de recompense Social Media, completati acest formular: https://goo.gl/K6ANzL

(List)(Location)(Number of stakes)(Times)
Urmareste-ne pe Medium
https://medium.com/cryptokami11
Like pagina Facebookhttps://www.facebook.com/cryptokamipage/11
Alatura-te grupului de Facebookhttps://www.facebook.com/groups/1424950010948752/11
Subscrie la Reddithttps://www.reddit.com/r/CryptoKami/11
Urmareste-ne pe Twitterhttps://twitter.com/crypto_kami11
Alatura-te canalului Telegramhttps://t.me/cryptokamichannel11
Alatura-te grupului Telegramhttps://t.me/cryptokami11
Urmareste-ne pe YouTubehttps://t.co/lRqgKYVjJp


♕ Premiile vor fi actualizate in sheet-ul acesta: https://goo.gl/SbWDQc

→ Pentru orice intrebari contactati-o pe sophia@cryptokami.com, telegram @cryptokamibounty● Pentru a participa la programul de recompense  Bitcointalk, completati acest formular: https://goo.gl/G8FSSJ

- Ia-ti avatarul:
- Avatarul trebui pastrat pana la sfarsitul evenimentului
- Articolul din sectiunea locala trebuie sa fie in limba locala
- Postarile trebuie sa aiba minm 50 de cuvinte, iar raspunsurile minim 20 de cuvinte pentru a te califica; postarile sau raspunsurile cu mai putine cuvinte nu se vor califica.
- Postarile trebuie sa fie constructive si relevante; spam-ul, posturile de calitate indoielnica, texte copy/paste si postarile off-topic nu se vor califica.
- Cei care spameaza si utilizatorii cu conturi multiple vor fi banati sau exclusi.
- Primirea de rating negativ sau de ban in timpul campaniei va duce la descalificare.
- Conturile care inclaca termenii comunitatii Bitcointalk nu vor fi acceptati.
- Toate limbile sunt binevenite, dar furnizati un rezumat in engleza al posatrii pentru echipa de revizori Kami.
- Programul include:Member

▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢
KAMI TOKEN ◀    CRYPTOKAMI.COM    ◒   WHITEPAPERANN THREADTELEGRAM   ◒    DECENTRALIZED RESERVE SYSTEM
▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢

Code:
[center][font=roboto black]▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢
▶ [url=https://cryptokami.com/]KAMI TOKEN[/url] ◀    [url=https://cryptokami.com/]CRYPTOKAMI.COM[/url]    ◒[font=roboto black]   [url=https://medium.com/cryptokami/whitepaper-abf0614e537c]WHITEPAPER[/url] ┃ [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2855966]ANN THREAD[/url] ┃ [url=http://t.me/cryptokami]TELEGRAM[/url]   [/font]◒    [url=https://cryptokami.com/]DECENTRALIZED RESERVE SYSTEM[/url]
▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢[/font][/center]

Full Member

▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢
KAMI TOKEN ◀    CRYPTOKAMI.COM    ◒   WHITEPAPERANN THREADTELEGRAM   ◒    DECENTRALIZED RESERVE SYSTEM
▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢


Code:
[center][font=roboto black][color=#009688]▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢[/color]
[color=#009688]▶ [url=https://cryptokami.com/][color=#009688]KAMI TOKEN[/color][/url] ◀    [url=https://cryptokami.com/][color=#009688]CRYPTOKAMI.COM[/color][/url]    ◒[font=roboto black]   [url=https://medium.com/cryptokami/whitepaper-abf0614e537c][color=#009688][b]WHITEPAPER[/b][/color][/url] ┃ [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2855966][color=#009688][b]ANN THREAD[/b][/color][/url] ┃ [url=http://t.me/cryptokami][color=#009688][b]TELEGRAM[/b][/color][/url]   [/font]◒    [url=https://cryptokami.com/][color=#009688]DECENTRALIZED RESERVE SYSTEM[/color][/url]
[color=#009688]▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢▢[/color][/font][/center]

Sr. Member

.CRYPTOKAMI.COM.
▄██████████████████▄
███       ▀███████
███       █████████
███       █████████
███       █████████
███              ██
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███              ███
███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
██████████████████▀

▄██████████████████▄
███████████▀ ███████
█████████▀   ███████
███████▀     ██▀ ███
███ ▀▀       █▄▄████
███          █▀▀▀▀██
███ ▄▄       ███████
██████▄     █▄ ▀███
█████████▄   ███▄███
███████████▄ ███████
▀██████████████████▀

▄██████████████████▄
████████████████████
███████████████▀▀ ██
█████████▀▀     ███
████▀▀     ▄█▀   ███
███▄    ▄██      ███
█████████▀      ▄██
█████████▄     ████
█████████████▄ ▄████
████████████████████
▀██████████████████▀
.

DECENTRALIZED RESERVE SYSTEM

Code:
[center]
[td][url=https://cryptokami.com/][font=roboto black][size=22pt][color=transparent].[/color][color=#009688][b]CRYPTOKAMI.COM[/b][/color][color=transparent].[/color][/size][/font][/url][/td]

[td][url=https://medium.com/cryptokami/whitepaper-abf0614e537c][tt][size=2pt][color=#438ba4]
▄██████████████████▄
███       [color=#3e3c3c]▄[/color][color=#b3a9a9]█[/color]▀███████
███       [color=#3e3c3c]█[/color][color=#b3a9a9]████[/color]█████
███       [color=#3e3c3c]█[/color][color=#b3a9a9]██████[/color]███
███       [color=#3e3c3c]███████[/color][color=#1e4f60]█[/color]██
███              [color=#1e4f60]██[/color]█
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   [color=#1e4f60]███[/color]
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   [color=#1e4f60]███[/color]
███              [color=#1e4f60]███[/color]
██[color=#1e4f60]█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███[/color]
▀[color=#1e4f60]██████████████████▀[/color][/color][/size][/tt][/url][/td]

[td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2855966][tt][size=2pt][color=#3e1448]
▄██████████████████▄
███████████▀ ███████
█████████▀   ███████
███████▀     ██▀ ███
███ ▀▀       █▄▄████
███          █▀▀▀▀██
██[color=#230829]█ ▄▄       █[/color]██████
█[color=#230829]██████▄     █▄[/color] ▀███
[color=#230829]█████████▄   ███[/color]▄███
[color=#230829]███████████▄ ████[/color]███
[color=#230829]▀█████████████████[/color]█▀[/color][/size][/tt][/url][/td]

[td][url=http://t.me/CRYPTOKAMI][tt][size=2pt][color=#438ba4]
▄██████████████████▄
████████████████████
███████████████▀▀ ██
█████████▀▀   [color=#898686]▄[/color]  ███
████▀▀     [color=#898686]▄█▀[/color]   ███
███[color=#1e4f60]▄    [color=#898686]▄██[/color]      █[/color]██
██[color=#1e4f60]████[color=#898686]███▀[/color]      ▄██[/color]█
█[color=#1e4f60]██████[color=#898686]███▄[/color]     ████[/color]
[color=#1e4f60]█████████[color=#898686]██[/color]██▄ ▄████
████████████████████
▀██████████████████▀[/color][/color][/size][/tt][/url][/td]

[td][color=transparent].[/color][/td]

[td][size=8pt]

[/size][/td]

[td][url=https://cryptokami.com/][font=roboto black][size=22pt][color=#009688][b]DECENTRALIZED RESERVE SYSTEM[/b][/color][/size][/font][/url][/td]

[td][size=8pt]
◈[/size][/td]

[/tr][/table][/center]

Hero - Legend


.CRYPTOKAMI.COM.
▄██████████████████▄
███       ▀███████
███       █████████
███       █████████
███       █████████
███              ██
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███              ███
███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
██████████████████▀

▄██████████████████▄
███████████▀ ███████
█████████▀   ███████
███████▀     ██▀ ███
███ ▀▀       █▄▄████
███          █▀▀▀▀██
███ ▄▄       ███████
██████▄     █▄ ▀███
█████████▄   ███▄███
███████████▄ ███████
▀██████████████████▀

▄██████████████████▄
████████████████████
███████████████▀▀ ██
█████████▀▀     ███
████▀▀     ▄█▀   ███
███▄    ▄██      ███
█████████▀      ▄██
█████████▄     ████
█████████████▄ ▄████
████████████████████
▀██████████████████▀
.

DECENTRALIZED RESERVE SYSTEM
Code:
[center]
[table][tr][td][center][size=30pt][font=roboto black][b][glow=#174,100,59][color=transparent].[url=https://cryptokami.com/][color=#FFFFFF]KAMI TOKEN[/color][/url].[/glow][/b][/td]
[td][b][size=6px]
[td][url=https://cryptokami.com/][font=roboto black][size=22pt][color=transparent].[/color][color=#009688][b]CRYPTOKAMI.COM[/b][/color][color=transparent].[/color][/size][/font][/url][/td]

[td][url=https://medium.com/cryptokami/whitepaper-abf0614e537c][tt][size=2pt][color=#438ba4]
▄██████████████████▄
███       [color=#3e3c3c]▄[/color][color=#b3a9a9]█[/color]▀███████
███       [color=#3e3c3c]█[/color][color=#b3a9a9]████[/color]█████
███       [color=#3e3c3c]█[/color][color=#b3a9a9]██████[/color]███
███       [color=#3e3c3c]███████[/color][color=#1e4f60]█[/color]██
███              [color=#1e4f60]██[/color]█
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   [color=#1e4f60]███[/color]
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   [color=#1e4f60]███[/color]
███              [color=#1e4f60]███[/color]
██[color=#1e4f60]█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███[/color]
▀[color=#1e4f60]██████████████████▀[/color][/color][/size][/tt][/url][/td]

[td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2855966][tt][size=2pt][color=#3e1448]
▄██████████████████▄
███████████▀ ███████
█████████▀   ███████
███████▀     ██▀ ███
███ ▀▀       █▄▄████
███          █▀▀▀▀██
██[color=#230829]█ ▄▄       █[/color]██████
█[color=#230829]██████▄     █▄[/color] ▀███
[color=#230829]█████████▄   ███[/color]▄███
[color=#230829]███████████▄ ████[/color]███
[color=#230829]▀█████████████████[/color]█▀[/color][/size][/tt][/url][/td]

[td][url=http://t.me/CRYPTOKAMI][tt][size=2pt][color=#438ba4]
▄██████████████████▄
████████████████████
███████████████▀▀ ██
█████████▀▀   [color=#898686]▄[/color]  ███
████▀▀     [color=#898686]▄█▀[/color]   ███
███[color=#1e4f60]▄    [color=#898686]▄██[/color]      █[/color]██
██[color=#1e4f60]████[color=#898686]███▀[/color]      ▄██[/color]█
█[color=#1e4f60]██████[color=#898686]███▄[/color]     ████[/color]
[color=#1e4f60]█████████[color=#898686]██[/color]██▄ ▄████
████████████████████
▀██████████████████▀[/color][/color][/size][/tt][/url][/td]

[td][color=transparent].[/color][/td]

[td][size=8pt]

[/size][/td]

[td][url=https://cryptokami.com/][font=roboto black][size=22pt][color=#009688][b]DECENTRALIZED RESERVE SYSTEM[/b][/color][/size][/font][/url][/td]

[td][size=8pt]
◈[/size][/td]

[/tr][/table][/center]

♕ Premiile vor fi actualizate in sheet-ul acesta: https://goo.gl/daczbu

→ Pentru orice intrebari contactati-o pe sophia@cryptokami.com, telegram @cryptokamibounty● Pentru a participa la programul de recompense Facebook, completati acest formular: https://goo.gl/67sH8Z

- Luati avatarul: logo CryptoKami- Avatarul trebuie pastrat pana la sfarsitul evenimentului
- Postarile trebuie sa aiba minim 50 de cuvinte, raspunsurile minim 20 de cuvinte pentru a va califica; postarile si respunsurile cu mai putin decat minimul de cuvinte nu se vor califica
- Postarile trebuie sa fie constructive si relevante; spam-ul, posatrile de calitate indoielnica, textele copy/paste si postarile off-topic nu se vor califica
- Cei care spameaza si utilizatorii cu mai multe conturi vor fi banati si exclusi
- Toate limbile sunt binevenite dar furnizati un rezumat in engelza pentru echipa de revizori Kami
- Programul include:♕ Premiile vor fi actualizate in sheet-ul acesta: https://goo.gl/h7oAp3

→ Pentru orice intrebari contactati-o pe sophia@cryptokami.com, telegram @cryptokamibounty
 ● Pentru a participa la campania de recompense pentru bloggeri si media, completati acest formular: https://goo.gl/3xhC5F

- Programe pentru autori, bloggeri, jurnalisti si youtuberi pentru a publica continut de calitate despre KAMI si a fi recompensati cu  KAMI + KAMIs
- Trimiteti un rezumat in engleza pentru articolele care sunt in alte limbi
- Evaluarea continutului articolului sau video-ului sunt bazate pe 3 factori: The content rating of the article and video is based on three factors: calitate, originalitate si continut .
  + Tot continutul trebuie sa fie original. Copierea sau interpretarea, inclusiv a continutului publicat de angajati Kami, e interzisa si va duce la pierderea drepturilor daca e depistata.
  + Totusi, puteti folosi imagini oficiale, logouri, grafica si alte materiale de branding de pe site-ul nostru
 +  Articolele trebuie sa fie mai lungi de 700 de cuvinte
  + Video-ul trebuie sa aiba minim 1p
  + Articolul pentru descriere video trebuie sa aiba cel putin un link catre site-ul nostru oficial sau catre white paper
 Sunt permise platforme ca Medium, Steemit, Newbium etc.
  + Participarea cu mai multe conturi nu e permisa; utilizatorii cu multe conturi vor fi trecuti pe lista neagra
♕ Premiile vor fi actualizate in sheet-ul acesta: https://goo.gl/YGri8c

→ Pentru orice intrebari contactati-o pe sophia@cryptokami.com, telegram @cryptokamibounty
 ● Pentru a participa la programul de recompense Reddit, completati acest formular: https://goo.gl/nRbSDm

- Tot continutul trebuie sa fie evaluat personal si elaborat; copierea sau interpretarea, inclusiv a continutului publicat de angajati Kami, e interzisa si va duce la pierderea drepturilor daca e depistata.
- Totusi, puteti folosi imagini oficiale, logouri, grafica si alte materiale de branding de pe site-ul nostru
Pentru eligibilitatea continutului, trebuie sa alegeti cel putin una dintre cele trei componente:
  a. Raspundeti la intrebari despre token-urile Kami
  b. Incurajati sau furnizati motive convigatoare pentru ca alte persoane sa sparticipe la vanzarea Kami
  c. Furnizati o comparatie constructiva cu alte evenimente ICO, alte programe de recompense (avantajele token-ului, membrii echipei, modelul de business etc.)
- Pentru a crea continut valid, articolul trebuie sa contina minim 100 de cuvinte, iar comentariile minim 20 de cuvinte pentru a se califica; postarile sau comentariile cu mai putine cuvinte nu se vor califica
♕ Premiile vor fi actualizate in sheet-ul acesta: https://goo.gl/NZp7WN

→ Pentru orice intrebari contactati-o pe sophia@cryptokami.com, telegram @cryptokamibounty
 ● Pentru a participa la programul de recompense Telegram si grupuri, completati acest formular: https://goo.gl/fY4M4t

- Inregistrati-va membri activi si populari in programul ICO pentru investigatii (dat explicatii; motivatiinvestitorii de limba materna sa aiba incredere in proiect)
- Deschideti un grup personal de dezvoltare Kami
  + Nume grup: CryptoKami + numele dorit
Furnizati o comparatie constructiva cu evenimente ICO, alte programe de recompense (avantajele token-ului, grupul mare de membri, modelul de business etc.)
♕ Premiile vor fi actualizate in sheet-ul acesta: https://goo.gl/hF5mfb

→ Pentru orice intrebari contactati-o pe sophia@cryptokami.com, telegram @cryptokamibounty● Pentru a participa la campania de recompense Twitter, completati acest formular: https://goo.gl/QPG2ef

- Cont public cu minim 100 de followers
- Programul pentru Twitter include:
♕ Premiile vor fi actualizate in sheet-ul acesta: https://goo.gl/pHXhi8

→ Pentru orice intrebari contactati-o pe sophia@cryptokami.com, telegram @cryptokamibounty
 
 
● Pentru a participa la programul de recompense pentru traduceri, completati acest formular: https://goo.gl/f8Q436

- Traducatorii au pana la 5 zile pentru traduceri; depasirea celor 5 zile duce la descalificare, iar sarcina va fi acordata altui candidat
- Newbies, i.e., utilizatorii neprofesionisti, nu vor fi acceptati
- Intotdeauna trebuie sa va asigurati ca postati traduceri anterioare pentru aprobare si asteptati pana cand cererea e aprobata in tabel pentru a incepe traducerea
Echipa noastra stapaneste urmatoarele limbi de circulatie:
                  Chineza, engleza, coreeana si japoneza
  Urmatoarele limbi sunt binevenite pentru traduceri:
                Spaniola, indoneziana, rusa, romana, franceza, germana, malaieziana si hindi
Deasemenea, suntem deschisi sugestiilor pentru alte limbi.
Fiecare tranzactie completa va necesita 2 revizori sa o verifice de doua ori
Daca sunt gasite prea multe greseli, recompensele vor fi reduse


♕ Premiile vor fi actualizate in sheet-ul acesta: https://goo.gl/e5MD7x

→ Pentru orice intrebari contactati-o pe sophia@cryptokami.com, telegram @cryptokamibounty● Pentru a participa la programul de recompense pentru alte grupuri de discutii sociale, completati acest formular: https://goo.gl/DFqVuP♕ Premiile vor fi actualizate in sheet-ul acesta: https://goo.gl/693CJc

→ Pentru orice intrebari contactati-o pe sophia@cryptokami.com, telegram @cryptokamibounty
● Pentru a participa la programul de recompense pentru alte grupuri de discutii sociale, completati acest formular: https://goo.gl/cWd4Gy

- Creare topic
- Coordonare topic
- Suport pentru comunitate
- Elaborare continut
- Moderare♕ Premiile vor fi actualizate in sheet-ul acesta: https://goo.gl/M7XdeA

→ Pentru orice intrebari contactati-o pe sophia@cryptokami.com, telegram @cryptokamibounty

In order to get the maximum amount of activity points possible, you just need to post once per day on average. Skipping days is OK as long as you maintain the average.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
Danezu (OP)
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 181
Merit: 3


View Profile WWW
April 26, 2018, 07:42:14 PM
 #2

Runda a doua a programului de recompense CRYPTOKAMI e in desfasurare aici: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3186369.0
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!