Bitcoin Forum
November 16, 2018, 05:19:16 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: HappyCoins verslag van Bitcoin Singapore 2013  (Read 420 times)
inge
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 253
Merit: 250


www.HappyCoins.com


View Profile WWW
November 21, 2013, 06:38:15 PM
 #1

Vorige week was de Bitcoin Singapore 2013 conferentie. Hieronder een kort verslag van mijn collega die daar namens HappyCoins aanwezig was (foto op facebook: HappyCoins facebook):

De keuze voor Singapore als conferentie locatie was mede ingegeven door de toegankelijkheid en fiscale aantrekkelijkheid van Singapore als vestigingsplaats voor ondernemingen en (vooralsnog) de open houding t.a.v. Bitcoins. In ieder geval was wel duidelijk dat Azië een grote rol, mogelijk zelfs leidende rol, gaat spelen in de internationale Bitcoin community.

Op de conferentie was er veel aandacht voor AML, KYC, compliance en regulering, met nadruk op het belang van pro-actieve sturing hierin door partijen vanuit de Bitcoin scene. Beter nu regulering 'managen' in een fase waarin Bitcoin een bescheiden positie inneemt, dan het initiatief aan regulerende instanties laten.

Er werd door meerdere sprekers verwezen naar de Blockchain en de verwachting (wens) dat er in de toekomst veel meer toepassingen op basis dit 'concept' zullen ontstaan. In dat kader ook weer een goede presentatie van Johann Gevers, die met Monetas doorontwikkelt aan hun open transactions platform.

Anthony Hope van Kapronasia gaf een interessante presentatie over de rol van China, de toegankelijkheid van de markt voor buitenlandse spelers en het enorme potentieel. Hij had ook een voorbeeld van een recente ontwikkeling waarbij nieuwbouw appartementen met Bitcoins kunnen worden aangekocht.

Ook was er weer nadrukkelijk interesse vanuit de VC hoek in Bitcoin start-ups (veel geld, maar vooralsnog beperkte bestemming).

Complimenten voor de uitstekende organisatie, met name ook de inzet van Hakim Mamoni van Seedcoin.

HappyCoins buy Bitcoins | Receive Bitcoins in minutes. Secure instant payment methods and real-time exchange prices.
HappyCoins sell Bitcoins | Sell Bitcoins in minutes and receive your Euros up to same day on your bank account.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!