Bitcoin Forum
December 14, 2017, 12:59:44 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: 50Miner Programindan hata aliyorum  (Read 2841 times)
atLL
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
November 27, 2013, 11:27:58 PM
 #1

Arkadaslar hicbir bilgim olmadan biraz arastirma yaparak bu zincirin madencilik halkasinda bulunmaya karar verdim bir gelirim olmadigida bunda etken fakat indirdigim 50miner programinda su hatayi aliyorum

/c25MCx]http://s1311.hizliresim.com/1h/w/uyh3k.jpg

http://s1311.hizliresim.com/1h/w/uyh3k.jpg
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Rohin123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
November 27, 2013, 11:58:55 PM
 #2

Hataya göre ekran kartının driverları yüklü değil. Hatada çıkan linke girip indirebilirsin.
atLL
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
November 28, 2013, 12:03:03 AM
 #3

tıklıyorumda birsey cikmiyor hata sayfasi cikiyor
cellat87
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
November 28, 2013, 12:22:05 AM
 #4

tıklıyorumda birsey cikmiyor hata sayfasi cikiyor

ekran kartının modeli neyse amd nin sitesine gir ordan en güncel catalist programını indir.

technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
November 28, 2013, 12:25:17 AM
 #5

Harcadiginiz zamana ve emege yazik.
Ama yinede denemek istiyorsaniz arkadaslarin dedigi gibi bilgisayarinizin ekran kartinin suruculerini guncelleyin. Veya bir bilgisayarciya goturun o yapsin.
atLL
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
November 28, 2013, 02:20:54 AM
 #6

/c25MCx]http://m1311.hizliresim.com/1h/w/uykd0.jpg hatayi duzelttim arkadaslar fakat 900khash/s yapiyor ideal mi daha ogrenmem gereken cok sey var ama biraz bilgi istiyorum ben daha kendi cuzdan numarami bilmiyorum daha dogrusu ucretsiz hediye eden sitelerden kucuk capli biseyler almaya calistim ama gelmedi cuzdanima o halde nereye gitti
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
November 28, 2013, 02:38:36 AM
 #7

/c25MCx] hatayi duzelttim arkadaslar fakat 900khash/s yapiyor ideal mi daha ogrenmem gereken cok sey var ama biraz bilgi istiyorum ben daha kendi cuzdan numarami bilmiyorum daha dogrusu ucretsiz hediye eden sitelerden kucuk capli biseyler almaya calistim ama gelmedi cuzdanima o halde nereye gitti

hizinizizi bir karsilastirma yapacak olursak eger atom alti parcaciklari kadar kucuk kaliyor gunde 1 dolar icin karpuz buyuklugunde bir hiz gerekiyor.
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
November 28, 2013, 02:44:21 AM
 #8

Yanlis anlama ama bilmiyorum bu cumleleri kac bininci tekrarlayisim.

cpu ile bitcoin kazma devri  yaklasik 2 sene onceydi, bir sene oncede en yuksek ekrankartlari ile bile kazma donemi biitti sonra fpga denilen ozel ve pahali cihazlar yapildi 6 ay evvelde onlarin donemi kapandi arkasindan asic denilen cihazlar cikti.  su anda 15 dolara satilan usb asicler 330 mh/s yapiyor yani sizin su anda ugrastiginiz hizin yaklasik 350 kati, ki bu bile bir ay calissa zorluk derecesi ve network hizi artmasa sabit kalsa size ayda 8 dolar kazandiriyor.
siz su anda 365 gun sonra sadece 2 cent kazanabilirsiniz, tabiki network hizi ve zorluk derecesi sabit kaldiginda, bu hesapta bir bitcoin 1000 dolarken yapilan bir hesap.
atLL
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
November 28, 2013, 03:41:55 AM
 #9

sadece bu degil ki diger sitelerdende bitcoin kazanmaya calisiyorum bu altta acik dursun elbet birseyler olur mantigindayim aslinda bitcoin mantigini hic anlamis degilim ama bilgisayar acik duruyor butun gun altta oda dursun istedim
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
November 28, 2013, 03:45:23 AM
 #10

sadece bu degil ki diger sitelerdende bitcoin kazanmaya calisiyorum bu altta acik dursun elbet birseyler olur mantigindayim aslinda bitcoin mantigini hic anlamis degilim ama bilgisayar acik duruyor butun gun altta oda dursun istedim
size hayirli isler.
djsugar
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
November 28, 2013, 03:45:37 AM
 #11

altta dursun diyorsunda cpu yedigi için elektrik faturanı kabartır .

▄▄▄████████▄▄▄
▄██████████████████▄
▄██████████████████████▄
█████████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
████████▀                   
███████▀  ▄█▀▀▀▀▀██▄  ▀███████
███████  ███ ███ ████  ███████
███████  ███ ▄▄▄▄ ███  ███████
███████  ███ ████ ███  ███████
███████▄  ▀█▄▄▄▄▄▄█▀  ▄███████
                   ▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█████████
▀██████████████████████▀
▀██████████████████▀
▀▀▀████████▀▀▀
███
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███
Make Bitcoin Great Again
◉ PRIVACY   ◉ SCALABILITY   ◉ BIG BLOCK SIZE
   ███
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
██ ███ ██
   ███
Smart ContractsLightening Network
Bigger Block ④  Zero-knowledge proof
   ███
██ ███
██ ███
██ ███
██ ███
██ ███
██ ███
██ ███
██ ███
██ ███
██ ███
██ ███
██ ███
██ ███
██ ███
   ███
Telegram
Facebook
Twitter
Medium
Github
API
atLL
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
November 28, 2013, 04:05:07 AM
 #12

ne kadar kabartabilir laptop bu 19v 4.7amper elektrik tuketiyor?
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
November 28, 2013, 04:20:41 AM
 #13

ne kadar kabartabilir laptop bu 19v 4.7amper elektrik tuketiyor?
90 watt yani 0.09 kw x 24 = 2.16 kws
2.16 kws x 30 = 64.8 kws
64.8 kws x 0.165263 TL = 10.709 tl aylik.
atLL
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
November 28, 2013, 04:31:13 AM
 #14

peki hocam turkiyede asicminer alabilecegim bir tekno market var mi? fiyatlar nasil?
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
November 28, 2013, 04:37:49 AM
 #15

peki hocam turkiyede asicminer alabilecegim bir tekno market var mi? fiyatlar nasil?

Turkiyede yok sadece amerika isvec ve cin de var.

on siparis verip 6 ay beklemeniz gerekiyor.
ebayde ucuz kullanilmis artik almaya degmeyecek eski yada dusuk hizli aletler mevcut.
forumu azicik okusaniz cok degil 10 dakika, hic bu sorulari sormazsiniz.su anda almaya degecek bir kac ay olsun para yapabileceginiz bir cihazin fiyati yaklasik 10 bin dolar gumrugu ile falan nakliyesi size yaklasik 20 22 bin dolari bulur.
atLL
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
November 28, 2013, 04:50:29 AM
 #16

o zaman bitcoinle artik ugrasilmaz 0dan baslayan bisey yapamicaksa hic yapmasin
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
November 28, 2013, 04:52:56 AM
 #17

o zaman bitcoinle artik ugrasilmaz 0dan baslayan bisey yapamicaksa hic yapmasin
aynen oyle, aslinda 1 sene oluyor tren kacali. su dakikadan sonra asl sat yaparsiniz ancak. nasil matbaa 100 sene gec geldi onun gibi dusun.
atLL
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
November 28, 2013, 08:30:28 AM
 #18

anlamadigim nokta guiminnerda hic bisey kazanamadim tam 6 saattir ama bitminterda durum bu
http://j1311.hizliresim.com/1h/w/uymp1.jpg
ve boyle giderse cok kazanirim gibi duruyo
raistlinthewiz
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile WWW
November 28, 2013, 08:45:14 AM
 #19

okudugunu anlayabilmek zor bir kabiliyet, hak veriyorum

.:: Coinium Pool Network ::. | Projects: coinium |
Donate: ฿: 19XtGMaaGWkJYrH7hzeu47ZhCPK8tMptbM Ł: LdcWa9kccUJRmjTZRiWeyP7pzktsCQUjec
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
November 28, 2013, 08:50:21 AM
 #20

okudugunu anlayabilmek zor bir kabiliyet, hak veriyorum

Yorum yok, resmen nutkum tutuldu, laptobu camdan atmamak icin kendimi zor tutuyorum.
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!