Herkese Allah bereket versin.
Arkadaşlar bugün ilk kazmayı vurdum diye düşünüyorum. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Geforce 560Ti ekran kartım var halihazırda. Rastgele bir coin seçtim ve sitesinden walletini indirdim. cgminer ayarlarını tam bilmediğim için stratus falan miningpool.co sitesinden de pool olarak başladım. Notebookta denedim (740m ekran kartı) 3.7khash yaptı. Masaüstü pcde cgminer ile 8.5khash gördüm. İkisi birden çalışınca 11khash yapıyor o da calculatorden hesaplayınca aylık 3$ falan ediyor
Daha sonra googledan arama yaptım 560ti ile kaç khash yapılıyor diye 180 civarı rakamlar geziyor. Cudaminer ile denedim şu an 181khash ile çalışıyor. Bu da fastcoin ile aylık 49$ falan yapıyor. Donanım karşılaştırmalara baktım. Orada AMD R9 290 ekran kartları yaklaşık 750khash ile çalışıyor. Bu karttan 2-3 tane alsam (aylık 400-600$ getirir herhalde fastcoin devam edersem. Başka altcoin denemedim) diye düşünüyorum sizlerin tavsiyesi ne olur ? birde solo madenciliği beceremedim. cgminer işleme bir türlü başlamıyor.
Wallet şu an notebookta. walletin oluşturduğu kodu pool sitesine kaydettim. Walleti ilk açtığım için "sync with network" yapıyor sanırım senkronizasyon sabaha kadar sürecek. Senkronizasyon tamamlandığında sanırım aktarılan fastcoinlerimi görebileceğim. Pool sitesinde görünen 2 fastcoin birikmiş yaklaşık uğraştığım 2 saatte. Bu fastcoinleri nakite nasıl çeviririz ?
Şimdilik sorularım bu kadar. Herkese bol kazançlar.