Bitcoin Forum
December 02, 2016, 08:16:42 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Black Screen?!?! Help!!  (Read 547 times)
mrbashfo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
August 16, 2011, 09:45:32 PM
 #1

Hi, I am having a problem with my PC I tried a 2 video cards and they seem to stop displaying after the starting windows screen. It just stays black, So i tried to load linuxcoin only and it loads the nice graphics and which one to load then after that just a black screen...

Sold To
Kax0, gamekingx, maltaethiron, Cory, Morebitcoinsplease, TECSHARE, wildboy211, inlikeflynn, deslok, WiseOldOwl, and more

Bought From
tsvekric, wildboy211, shakaru
1480709802
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480709802

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480709802
Reply with quote  #2

1480709802
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480709802
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480709802

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480709802
Reply with quote  #2

1480709802
Report to moderator
1480709802
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480709802

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480709802
Reply with quote  #2

1480709802
Report to moderator
1480709802
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480709802

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480709802
Reply with quote  #2

1480709802
Report to moderator
sunny day
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
August 17, 2011, 06:32:19 PM
 #2

can you provide more info like which cards and which mobo you are using?
dub0matic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
August 19, 2011, 09:55:14 PM
 #3

it probably because you have it on display 2 instead of 1. switch your vga cable to the second video card or switch pci-e slot

make it rain haha
btc 176MrZ3CCXGb1GqFiGaoqQpaynzYqZsW6n
jrtubs
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43



View Profile
August 20, 2011, 04:02:07 PM
 #4

i would pull one card out and try to see if u still get the black screen if not, then switch card and test each if both is working then  its most likely setting errors.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!