jhontwis
|
|
May 20, 2018, 11:51:47 PM |
|
Bountyden gelen token miktarıda önemli burada yuksek miktarlarda ödül kazanıldıysa hodl daha mantıklı olabilir bazen ancak yine herkesin kendi maddi durumu çerçevesinde değerlendirmesi lazım.
|
|
|
|
Eron
|
|
May 21, 2018, 02:20:32 AM |
|
Bu tamamen katıldığımız bountynin kalitesi ile alakalı bir durum. Geleceği varsa ve satmak için acil bir ihtiyaç yoksa yatırım yapmış gibi düşünüp bekletmek iyi olabilir.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
May 21, 2018, 06:26:12 AM |
|
Valla ben çok pişmanım zamanında 12k dolar olmuştu imzadan aldığım ödül toplamı 30cent'e çıkmıştı token fiyatı satadık şimdi 2-3c arası gidip geliyor. 1k dolar anca ya ediyor ya etmiyor satmadığıma gerçekten çok pişmanım
|
|
|
|
OctoCoin
Member
Activity: 164
Merit: 10
|
|
May 21, 2018, 06:29:38 AM |
|
Totalde bountyler proje bazlı ve kadro bazlı olarak degerlendırıldıgı ıcın bu degişkenlik tabiki gösterecektir.Misal vermek olursa Goal Bonanza ve INS aynı zamanda twıtter kampanyalarındaydım.Goal bonanzayı halen elımde tutuyorum tutmasamda olur bır degerı yok ama INS oyle degıl daha guzel bır proje ve nerelere geldıgıne şahit olduk bir umut var.
|
|
|
|
jamesawyer
|
|
May 21, 2018, 06:35:25 AM |
|
Dokunup dokunmamak hodl etmekle aynı mantık ılerde degerlenebılır ya da ilk çıktığı fiyata bi daha ulasamayıp patlayıp gidebilir. Projeye baglı biraz Eğer güven veren bir proje ise tutabilir ama scam olması yüksek ihtimal yada pump dump coini ise ozaman sat gtsin
|
|
|
|
zaza4700
Newbie
Activity: 252
Merit: 0
|
|
May 21, 2018, 07:33:31 AM |
|
sevgili canım kardeşim ben sizin yerinizde olsam hiç karışmam şahsen ben kendim hiç karışmıyorum en az iki sene satmicam ilerde tam bara etiğinde satmayı düşünüyorum
|
|
|
|
O_Crypto_Union
Newbie
Activity: 83
|
|
May 29, 2018, 05:00:14 PM |
|
Satmamak gerek hemen, yükselişleri beklemek akıllıca olur. Ama yatsın cuzdanda unutayımda deme. Devamlı cuzdanındaki tokenların haber akışlarını takip et. Geçen sene sahip oldugum bi kaç tokenda yaşadıığım swap durumu olmustu. Coinler arada yenilenebiliyor. Voise mesela. VSM idi ilk basıldığında. Daha sonradan tokenları geri çağırdılar. Sonra Voise isimli yeni tokenları gönderdiler bin katı adet şeklinde. Gxvc(Genevieve) isimli tokendada aynısı oldu bu sene ama takip edemediğimden kaçırdım ve swap hakkımı kaybettim. Arada bu tür yenilenmeler olabiliyor dikkatli takip etmek gerek swap hakkından faydalanabilmek için. Yoksa çöp oluyor
Merhaba, Türkçe'm çok iyi değil ama GXC-GXVC token swap'ını kaçırdıysanız GXE'yi aldınız. Genevieve şimdi Cry Crypto Union'a yeniden üye oldu ve takım her zamankinden daha büyük ve daha aktif! Yeni İngilizce dizimiz
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4329994.msg38876685#msg38876685
Ayrıca, yeniden markalaşmanın yanı sıra yakında kullanıma sunulacak olan diğer her şeyle birlikte çalışmak için yeni bir ödül kampanyası yapacağız. Bu nedenle, lütfen siz de katılmakla ilgileniyorsanız konuya dikkat edin!
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
May 29, 2018, 05:17:29 PM |
|
yani bir iki yıl içinde çok az sayıda bazıları güzel yerlere gelironlarda senin sepetindekiler olurmmu şansına kalmış bir şey mantıklı olan bekletmek bencede.
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
asnafisna
Newbie
Activity: 168
|
|
May 29, 2018, 05:37:57 PM |
|
para eder tarafı yoksa sakla gitsin. hatta gelen para ile ico fiyatının altına sarkmış olanları incele. gözüne kestirdiğini al ve karlı yerden sat. ne bileyim tokeni vardır birilerinin satmaya üşeniyordur kim alacak diye yarı fiyatına al karlı yerden sat. bounty kazançları baya düştü ve daha düşecek gibi duruyor. yüksek rütbeli olmadıktan sonra zor.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
|
|
May 29, 2018, 05:56:52 PM |
|
Birkaç ay önce imzadan yada boutylerden gelenleri direkt satmayanlar bugün pişmanlar bana gelen tokenler 1300 dolar ederken birkaç ay önce şimdi 450 dolar ediyor rezillik değil mi evet hodl her zaman kazandırmıyor acı ama gerçek
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
a83748619
Member
Activity: 140
Merit: 10
|
|
May 29, 2018, 06:38:50 PM |
|
Projesine göre değişir hocam bazılarının fiyatı artarken bazılarının fiyatı dibi görebilir. Projesine göre dokun veya direk sat tekniğini uyguluyorum. Genelde pek kazançlı olmuyorlar artık ama hiç yoktan iyidir.
|
|
|
|
blogmantube
Newbie
Activity: 70
|
|
May 29, 2018, 06:45:29 PM |
|
Canı sıkılan, grup öğrenci projesi hazırlar gibi token çıkarıyor gibi geliyor bana. Airdrop ve bounty programlarına ara ara katılıyorum ancak pek bir beklentim yok doğrusu. Göle maya çalmak gibi hissettiriyor. Bir çeşit vakit geçirme aracı.
|
|
|
|
zorbey
|
|
May 29, 2018, 06:50:46 PM |
|
ben şuana kadar tüm bounty ve airdropları bekletiyorum. Bu işte acemiyim. Öğreninceye kadar bekleyecek. Sonra ise pump ve dumplara göre satıp alttan alma ihtimallerini kovalayacağım.
|
|
|
|
instr_35
Newbie
Activity: 196
|
|
May 29, 2018, 06:56:35 PM |
|
dokunmasan da bir şey olmaz ama tabi o süre içinde dibi mi görür zirveye mi çıkar o biraz tartışılır. Ben birkaç ay bekletip düşüş ve yükselişlerinin ne şekilde olduklarını takip ettikten sonra zirvede olduğuna inandığım anda elden çıkarma taraftarıyım çok uzun vade zarar ettirir
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
May 29, 2018, 07:18:43 PM |
|
Ben biraz anı yaşamayı seven birisiyim o yüzden bounty lerden kazndıklarımı genelde ICO fiyatına ulaşsalar ya da biraz altında kalsalar bile satıyorum, neticede bu işten ekmek yiyiyorum.
|
|
|
|
TheCarm
|
|
May 29, 2018, 07:41:15 PM |
|
Boğa gelene kadar bekletilmelidir. Tekrar tekrar söylüyorum. Neyse şu sıralar heycanlığım bounty bitmek üzere yeni uzun hodl dönemi beni bekliyor. Uykusuz geceler etherscande harcanan pil yüzdeleri, seviyorum bu hayatı
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
May 29, 2018, 07:43:27 PM |
|
Bounty ico veya airdroplar dahil coin iyi sistemi olan ve ekibi çalışan olmadıktan sonra hiçbir işe yaramazlar yok olup giderler. Hep böyle oldu bendeki coinler bu yüzden artık beklentim yok.
|
|
|
|
Bthd
Legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
|
|
May 29, 2018, 07:55:35 PM |
|
Birkaç ay önce imzadan yada boutylerden gelenleri direkt satmayanlar bugün pişmanlar bana gelen tokenler 1300 dolar ederken birkaç ay önce şimdi 450 dolar ediyor rezillik değil mi evet hodl her zaman kazandırmıyor acı ama gerçek
ondan bi 4-5 ay öncede direk satanlar sizin satmadığınız dönemi beklemedikleri için çok pişmandırlar. Piyasanın genel durumuna bağlı her şey, abuk subuk bir proje x10 x20 yapabiliyor marketin durumuna göre.
|
|
|
|
coinforumgentr
Member
Activity: 714
Merit: 82
|
|
May 29, 2018, 08:02:46 PM |
|
toplam 30 ayrı tokenin varsa bunların 15 tanesi yükselir 15 tanesi düşer.aşağı yukarı etherscanda aynı bakiye dolaşır.
arada bir tane büyük balık yakalasan, diğer düşen 29 tokenide telafi edebilir.
çok fazla kazanmak isteyen tutabilir.
ben token al sat ile uğraşmaktansa yeni bountylere katılmaya zaman harcıyorum.
güzel bir boğa piyasasında ise hepsini toplu olarak satma planım var.
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
May 29, 2018, 11:48:19 PM |
|
Bazı bountyler uzun hodllarda çöp olup gidebilir çünkü çoğu projenin malesef elle tutulur yanları yok. Pump gelince satmak lazım. Ayrıca uzun tutulacaklar değerlendirilir.
|
|
|
|
|