@Lydian En az 400 TL'yi gözden çıkartın derim. Ya da doğuda 100 liraya bi gecekondu kiralayın kaçak elektrik kullanın(!), uzun vadede daha karlı..
doğuda yaşıyorum kaçak elektrik + internet temin edebileceğim bir yer varsa söyleyin faydalanayım ciddiyim
rigi ukraynada üni okuyan yeğenime yolluycam elektrik masrafı ödememek için
doğu bildiğiniz gibi değil bazı kesimlerde ortalama yılın 1-2 ayı elektriksiz geçiyor abartmıyorum rakamı internet ping bazen düşebiliyor ama genellikle iyi 8000~ kbps gösteriyor modem 7.8 civarı speedtest ama kaçak ve kesintisiz elektrik zor
zaten özelleştirme geldi sık sık denetime çıkıyor ekipler
bu arada 6x r9 280x vapor-x aldım anakart crosshair z ama daha işlemcimi bile takamadım dün takmaya çalıştım deneme amaçlı macunsuz olarak kilidini kapatamadım
sökemedim de anakarta bağlanan yerin vidalarını söktüm anca öyle çıkardım 2 tane köşede duran hdd im var diye hdd almadı şimdi bulamıyorum köşede duran sağlam artık 2 masaüstü vardı onları da bulamadım sordum bizimkilere bir pc dükkanındaymışlar gittik adamdan istemeye adamın dükkanı sel basmış pcler pert olmuş toplam 5 hdd var ama 1 tane yok hddi beleşe getirelim dedik başa gelmeyen kalmadı
karşı apartmanın altında bir tane marangoz var söküp takılabilen bir rig nasıl yapabilirim 6 kartlı bir sistem için?