Bitcoin Forum
December 04, 2016, 08:13:14 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Can I mine on my ATI FireGL V3100?  (Read 3330 times)
andross
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4



View Profile
August 20, 2011, 12:21:01 AM
 #1

I'm new, and the signup screen said to post here, so here goes.

I'm just wondering if I can get a decent Mh/s off of this:

http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/12033_na/12033_na.HTML

Thanks!

1EU8SjgSfeW5uXrUTkUsGi85w9yKB7pRQp
1480839194
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480839194

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480839194
Reply with quote  #2

1480839194
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480839194
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480839194

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480839194
Reply with quote  #2

1480839194
Report to moderator
1480839194
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480839194

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480839194
Reply with quote  #2

1480839194
Report to moderator
1480839194
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480839194

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480839194
Reply with quote  #2

1480839194
Report to moderator
andross
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4



View Profile
August 20, 2011, 01:04:27 AM
 #2

Anyone?

1EU8SjgSfeW5uXrUTkUsGi85w9yKB7pRQp
1905
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 198


Give him a mask and he will tell you the truth.


View Profile
August 20, 2011, 01:17:27 AM
 #3

Hey bud, I am fairly new to the bitcoin game myself. I did some research for ya, it appears that the card you have probably produces little if any mhash/s. It doesnt list your card on my bitcoin mining hardware comparison website which i use. https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison. It shows some Fire cards getting about 60-250 mhashes a sec. I think the question would be is if its open cl or not? I am not sure. Download a miner and setup at pool account with mining.bitcoin.cz it is fairly easy and you can see what your mhash rate would be Smiley Good luck to you bud.

Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask and he will tell you the truth.

- Oscar Wilde
andross
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4



View Profile
August 20, 2011, 01:25:22 AM
 #4

Okay thanks, I was just wondering because my friend was offering to sell it to me. If the efficiency is that low, I guess it's not worth it. Appreciate it!  Grin

1EU8SjgSfeW5uXrUTkUsGi85w9yKB7pRQp
buratero
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
August 20, 2011, 03:15:25 PM
 #5

i've heard someone using it and said he was not satisfied = noisy and slow
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!