beyler yeni gerizekalılar türedi , eğer bir imza kampanyasına girdiyseniz ve listede bilmemkacıncıysanız . sizin username ve telegram adresinizle farklı walletla sizin adınıza tekrar basvuruyorlar. dikkatli olup arada bir listeleleri kontrol edin
Hocam makalede yoğun kampanyalarda yüzlerce (abartmıyorum) sahte başvuru yapıyorlar. Bir kampanyada bir menajerin tespit etmesine yardımcı oldum ve şaştım kaldım. Ben yazdığım makale ile stake alamamıştım (yeni yazıp başvurduğum için) ama benim 3 tane fake başvurum en yüksek stake almıştı nickler aynı makale linkleri aynı adres değiştirmişler. Belki en son aşamada nickleri sıralayıp kontrol ederler ama bu da çare değil. Sülük gibi para kazanmaya alışmışlara örnek olmasın diye detay vermeyeceğim ama acayip yöntemler geliştirmişler. Milletin hakkına göz diksem şuan kazandığımın 10 katını kazanırım ki bu sülükler eminim bütün gün sadece fake başvuru yaparak bunu kazanıyordur. Her kampanyada her hafta kontrol ediyorum bütün gördüğüm kendimle ilgili sahte başvuruları menajerlere itina ile bildiriyorum. Zamanım olsa hepsini tek tek inceleyeceğim hiç kazanamayıp belki pes ederler ama birini bitirsen diğeri başlar Don kişot yel değirmenlerine karşı olur.