Yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Airdrop/Bounty veya katıldığım ICO'lardan gelen jetonları EtherDelta veya ForkDelta'ya gönderdikten bir süre sonra hangi jetonları gönderdiğimi unutuyor ve bulmak için uzun zaman harcıyordum. Bu işlemin kolay bir yolu varmış.
1.
https://deltabalances.github.io/index.html sayfasına giriş yapıp ETH adresimizi yazıyoruz.
2. Soldaki alanda "Exchange History" altında EtherDelta (ForkDelta)'yı seçiyoruz.
3. Gelen sayfada Operation Types olarak Trades + Funds'u seçiyoruz. Arama yapmak istediğimiz tarih aralığı veya block aralıklarını seçip "Retrieve history" diyoruz.
4. Seçtiğimiz zaman/block aralığına göre arama işlemi yapılıyor. Aralık büyükse arama işlemi biraz uzun sürecektir.
5. History altında yapmış olduğumuz transferleri ve trade işlemlerinin detaylarını görebiliyoruz.
gönderdiğiniz adresi etherscan üzerinden de arama yaparak tokens kısmından hangi tokenden ne zaman ne kadar göndermişsiniz ayrıntılı bilgiye ulaşabiliyosunuz aslinda bu kadar uğraşa gerek yok ki hiç.maksat eğer token gönderdim bu adrese ama ne göndermişim ne kadar göndermişim öğrenmek ise eğer dedigim yöntemle cok daha kolay bi şekilde transfer hareketlerinizi de görebilirsiniz. etherdelta ve forkdelta içindeki yapmiş oldugunuz tradeleri göremezsiniz fakat dedigim tokenleri görebilirsiniz. trade işlemleri içinde bahsetmiş oldugunuz şekilde çözüme ulaşilabilir.