Bitcoin Forum
December 11, 2016, 02:20:40 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ./CLInfo only shows CPU!  (Read 2057 times)
vulgata
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
August 24, 2011, 12:35:15 AM
 #1

I feel like this is a common issue, and I have had this in the past, but I just installed a new distro and I have no idea how to fix it.  I have installed Catalyst 11.8 from the ATI website and I'm using SDK 2.1.  I've searched for a while on Google, the forums, and my head, but to no avail.  SOS!

1481466040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481466040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481466040
Reply with quote  #2

1481466040
Report to moderator
1481466040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481466040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481466040
Reply with quote  #2

1481466040
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481466040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481466040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481466040
Reply with quote  #2

1481466040
Report to moderator
1481466040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481466040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481466040
Reply with quote  #2

1481466040
Report to moderator
1481466040
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481466040

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481466040
Reply with quote  #2

1481466040
Report to moderator
nomnomnom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 311



View Profile
August 25, 2011, 05:32:28 AM
 #2

Hello,

make sure that you have extracted the SDK License.
(I think this was like, cd /; tar xvf /path/to/amdsdk/icd-registration.tgz)

And you have to check if you added the SDK Variables to your enviromnent,
I just added /opt/AMD-APP-SDK-v2.4-lnx64/lib/x86_64 to my /etc/ld.so.conf.
Seems to work too. (read the pdfs in the doc folder of the sdk if in doubt)
vulgata
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
August 27, 2011, 09:17:00 PM
 #3

Thanks for your reply, but I've already done those a million times :/

Hello,

make sure that you have extracted the SDK License.
(I think this was like, cd /; tar xvf /path/to/amdsdk/icd-registration.tgz)

Code:
/etc/OpenCL/vendors $ ls
atiocl32.icd  atiocl64.icd  nvidia.icd

And you have to check if you added the SDK Variables to your enviromnent,
I just added /opt/AMD-APP-SDK-v2.4-lnx64/lib/x86_64 to my /etc/ld.so.conf.
Seems to work too. (read the pdfs in the doc folder of the sdk if in doubt)


My .bashrc:

Code:
export LD_LIBRARY_PATH=/opt/ati-stream-sdk-v2.1-lnx64/lib/x86_64:$LD_LIBRARY_PATH
export ATISTREAMSDKROOT=/opt/ati-stream-sdk-v2.1-lnx64
export ATISTREAMSDKSAMPLESROOT=/opt/ati-stream-sdk-v2.1-lnx64

grndzero
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392


View Profile
August 29, 2011, 10:44:30 PM
 #4

Thanks for your reply, but I've already done those a million times :/

Hello,

make sure that you have extracted the SDK License.
(I think this was like, cd /; tar xvf /path/to/amdsdk/icd-registration.tgz)

Code:
/etc/OpenCL/vendors $ ls
atiocl32.icd  atiocl64.icd  nvidia.icd

And you have to check if you added the SDK Variables to your enviromnent,
I just added /opt/AMD-APP-SDK-v2.4-lnx64/lib/x86_64 to my /etc/ld.so.conf.
Seems to work too. (read the pdfs in the doc folder of the sdk if in doubt)


My .bashrc:

Code:
export LD_LIBRARY_PATH=/opt/ati-stream-sdk-v2.1-lnx64/lib/x86_64:$LD_LIBRARY_PATH
export ATISTREAMSDKROOT=/opt/ati-stream-sdk-v2.1-lnx64
export ATISTREAMSDKSAMPLESROOT=/opt/ati-stream-sdk-v2.1-lnx64

Why are you running 11.8? I haven't tried 11.8, but 11.7 was buggy.

11.6 still seems to be the sweet spot on Linux, and it gets along just fine with 2.1 SDK

Also having nvidia drivers installed could be causing a problem, you should try removing them if OpenCL still isn't recognized after installing 11.6

Ubuntu Desktop x64 -  HD5850 Reference - 400Mh/s w/ cgminer  @ 975C/325M/1.175V - 11.6/2.1 SDK
Donate if you find this helpful: 1NimouHg2acbXNfMt5waJ7ohKs2TtYHePy
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!