Bitcoin Forum
July 16, 2018, 01:37:31 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 [145] 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 »
  Print  
Author Topic: !<~~~~~[BAT] BatCoin - The Reincarnation [Stay tuned] ~~~~~>!  (Read 204596 times)
.Batman.
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
March 22, 2014, 07:12:57 PM
 #2881

Can anyone tell my why bat.minersbest.com are shown like this one the main page ? bat.minersbest.com

because its not on the new wallet for sure

hello

when i mine on the pools and request a payout i dont get any payouts

but when i look at the block explorer the payouts are alll there

so why im not getting them?

the maxminers pool is at a howl different difficulty level then coinagepools.com

please help

where do you mine?
the pool is on the wrong wallet


i mine on bat.maxminers.net

but it strange because i had 2 payouts of the 8 i requested.

means that part of the payouts was on the right chain and the others are on the wrong, it could happen
maximizers are on the wrong chain as well as i can see, i will mark them out for now

account has been hacked and ownership has been restored! this act has reincarnated us so stay tuned for updates!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531748251
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531748251

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531748251
Reply with quote  #2

1531748251
Report to moderator
thebest07111
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
March 22, 2014, 07:18:01 PM
 #2882

Can anyone tell my why bat.minersbest.com are shown like this one the main page ? bat.minersbest.com

because its not on the new wallet for sure

hello

when i mine on the pools and request a payout i dont get any payouts

but when i look at the block explorer the payouts are alll there

so why im not getting them?

the maxminers pool is at a howl different difficulty level then coinagepools.com

please help

where do you mine?
the pool is on the wrong wallet


i mine on bat.maxminers.net

but it strange because i had 2 payouts of the 8 i requested.

means that part of the payouts was on the right chain and the others are on the wrong, it could happen
maximizers are on the wrong chain as well as i can see, i will mark them out for now


ok

yeah well i still have a couple thousand bat there
but why do i see those payouts at the block explorer?
mishax1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1002

keybase.io/mishax1


View Profile
March 22, 2014, 07:19:32 PM
 #2883

Can anyone tell my why bat.minersbest.com are shown like this one the main page ? bat.minersbest.com

because its not on the new wallet for sure


Wait, what does mean?   What happens to the coins I mined there ?
jamieebotwin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 805
Merit: 1000



View Profile
March 22, 2014, 07:29:14 PM
 #2884

Can anyone tell my why bat.minersbest.com are shown like this one the main page ? bat.minersbest.com

because its not on the new wallet for sure


Wait, what does mean?   What happens to the coins I mined there ?

U don't have any coins
mishax1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1002

keybase.io/mishax1


View Profile
March 22, 2014, 07:32:33 PM
 #2885

Can anyone tell my why bat.minersbest.com are shown like this one the main page ? bat.minersbest.com

because its not on the new wallet for sure


Wait, what does mean?   What happens to the coins I mined there ?

U don't have any coins

That means 4ml coins...
sly5am
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 583
Merit: 500


View Profile
March 23, 2014, 04:05:05 AM
 #2886

I feel abit dumber reading about batcoin..

heartthew
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 100



View Profile
March 23, 2014, 07:24:54 AM
 #2887

I feel abit dumber reading about batcoin..

...must be scraping the bottom already, then.

DCCDistributed Credit Chain
    Empower Credit, Enable Finance   
GithubFacebookMedium ‹‹‹dcc.finance››› RedditTwitterTelegram
CryptoBat
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
March 23, 2014, 11:47:01 AM
 #2888

I feel abit dumber reading about batcoin..

Ah, so that would imply you were already dumb before reading about batcoin   
Martien
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
March 23, 2014, 02:03:55 PM
 #2889

Hey Guys, i have some problems with my batcoin wallet software. It worked one time but now its not responding anymore.

I tried to download it again and did a reboot but nothing changed.. Can you help me?
mishax1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1002

keybase.io/mishax1


View Profile
March 23, 2014, 02:05:40 PM
 #2890

Hey Guys, i have some problems with my batcoin wallet software. It worked one time but now its not responding anymore.

I tried to download it again and did a reboot but nothing changed.. Can you help me?

I had the same issue..  had to move it to another PC..   hope there's a better solution...
Martien
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
March 23, 2014, 02:32:31 PM
 #2891

Hey Guys, i have some problems with my batcoin wallet software. It worked one time but now its not responding anymore.

I tried to download it again and did a reboot but nothing changed.. Can you help me?

I had the same issue..  had to move it to another PC..   hope there's a better solution...

You did keep your wallet content?
mishax1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1002

keybase.io/mishax1


View Profile
March 23, 2014, 03:08:22 PM
 #2892

Hey Guys, i have some problems with my batcoin wallet software. It worked one time but now its not responding anymore.

I tried to download it again and did a reboot but nothing changed.. Can you help me?

I had the same issue..  had to move it to another PC..   hope there's a better solution...

You did keep your wallet content?

wallet.bat    hell yeah..
Martien
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
March 23, 2014, 03:26:23 PM
 #2893

Hey Guys, i have some problems with my batcoin wallet software. It worked one time but now its not responding anymore.

I tried to download it again and did a reboot but nothing changed.. Can you help me?

I had the same issue..  had to move it to another PC..   hope there's a better solution...

You did keep your wallet content?

wallet.bat    hell yeah..

Ok thanks, I was wondering if the error had something to do with the wallet itself (probably not then Grin). I'm trying to delete all files and registry keys regarding the batCoin wallet. I'm sure it has to do something with that because the first time it opened without any problems.

Does anyone else have some tips?

.Batman.
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
March 23, 2014, 06:11:54 PM
 #2894

after a long thinking we have decided not to do the halving or decreasing the reward by a significant amount
Instead, we will implement a mechanism that will decrease the reward automatically each and every 5days-week by 0.5%-0.75%(exact numbers not decided yet)

account has been hacked and ownership has been restored! this act has reincarnated us so stay tuned for updates!
dimpster
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
March 24, 2014, 05:30:47 AM
 #2895

You need to fix your wallet.  I can get to block 56776 and clearly we are past block 57000 by a long shot.  I'm on version 1.3 but still not working.  I've tried on 3 pc's.
.Batman.
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
March 24, 2014, 08:01:16 AM
 #2896

You need to fix your wallet.  I can get to block 56776 and clearly we are past block 57000 by a long shot.  I'm on version 1.3 but still not working.  I've tried on 3 pc's.

you need to get a new wallet before you post things like that
the new version is 1.4
have a good day

account has been hacked and ownership has been restored! this act has reincarnated us so stay tuned for updates!
dimpster
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
March 24, 2014, 09:13:24 AM
 #2897

Where do I download it?  When I go to the official website I get 1.3 not 1.4
.Batman.
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
March 24, 2014, 09:51:51 AM
 #2898

Where do I download it?  When I go to the official website I get 1.3 not 1.4

on the first page, the ANN post, you can find everything there
i am aware of the problem with the website, i do not have the access to it and the other team member that does have the access is not available at the moment

edit:
here it is:http://sharesend.com/a3kz6y7a this is the new wallet

2nd edit: the site is updated now

account has been hacked and ownership has been restored! this act has reincarnated us so stay tuned for updates!
YogisCoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
March 24, 2014, 03:22:45 PM
 #2899

What is the correct wallet version now for batcoin?
Batcoin-qt_new_.exe states that it is version 1.3 and batcoin-qt.exe states that it is version 1.4.
My transactions are not posting on Crypto Rush and they are not helping very much. I cannot wait for it to get onto Cryptsy.
Currently I am using the version from batcoin.info (Batcoin-qt_new_.exe).
I have tried re-syncing, rescan but to no avail.
Need to know this or any help would be appreciated I have about 738000 BatCoin in jeopardy!
Thank you!


Well I just saw the post above on the correct version, looks like someone else has been having issues also.
.Batman.
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
March 24, 2014, 03:41:29 PM
 #2900

What is the correct wallet version now for batcoin?
Batcoin-qt_new_.exe states that it is version 1.3 and batcoin-qt.exe states that it is version 1.4.
My transactions are not posting on Crypto Rush and they are not helping very much. I cannot wait for it to get onto Cryptsy.
Currently I am using the version from batcoin.info (Batcoin-qt_new_.exe).
I have tried re-syncing, rescan but to no avail.
Need to know this or any help would be appreciated I have about 738000 BatCoin in jeopardy!
Thank you!


Well I just saw the post above on the correct version, looks like someone else has been having issues also.

there has been a lot of misunderstanding on this one
the current version is 1.4
the problem comes from us not updating the main site on time
sorry for that guys

account has been hacked and ownership has been restored! this act has reincarnated us so stay tuned for updates!
Pages: « 1 ... 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 [145] 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!