Bitcoin Forum
December 16, 2017, 01:36:46 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Dogecoin Pool problemleri  (Read 982 times)
bitcoyim
Member
**
Offline Offline

Activity: 65


View Profile
January 28, 2014, 05:42:05 AM
 #1

Selamlar arkadaşlar,

2-3 gündür dogecoin kazmaya çalışıyorum. 3-4 pool denedim sonunda dogechain poolda karar kıldım.

Fakat kazandığım dogecoin sayısı ile hesaplarım tutmuyor.

10 saattir hiç durmadan  1042 Mh/s ile kazıyorum.



Fakat poolda bu 135 Kh/s gözüküyor.



10 saatte hepi topu 180 doge coin gelmiş hesaba. Yani gerçekten sanki ~100 Kh/s değerinde kazıyormuşum gibi.

Bu arada şuan bilgisayarda ekran kartlarına monitör yada dummy plug takılı değil. O yüzden GPU derecelerini göremiyorum. Bugün dummy plug takacağım. Ayrıca cgminerı team viewer ile yönetiyorum. Bunların etkisi olabilir mi?

Normalde sizin cgminer da gördüğnüz değerle, poolda gördüğünüz hashrate değeri birbirini tutuyor mu? Yoksa sizde de böyle farklı oluyor mu?

Sizce nerede hata yapıyorum?

Şimdiden teşekkürler
1513431406
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513431406

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513431406
Reply with quote  #2

1513431406
Report to moderator
Remember that Bitcoin is still beta software. Don't put all of your money into BTC!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513431406
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513431406

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513431406
Reply with quote  #2

1513431406
Report to moderator
1513431406
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513431406

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513431406
Reply with quote  #2

1513431406
Report to moderator
1513431406
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513431406

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513431406
Reply with quote  #2

1513431406
Report to moderator
bitcoyim
Member
**
Offline Offline

Activity: 65


View Profile
January 28, 2014, 06:18:09 AM
 #2

Arkadaşlar,

Debug açtığımda bazen "GPU0: invalid nonce - HW error" hatası verdiğini gördüm.

Catalyst 12.8 ve sdk 2.8 yüklenmesini önermişler. Deneyip sonuçları paylaşıyor olacağım.

Not: Yine de şu sorum hala geçirli. cgminer da gördüğünüz khash değeri ile, kazdığınız poolda gördüğünüz khash değerleri birbirini tutuyor mu?
halisakal
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 552



View Profile
January 28, 2014, 09:06:44 AM
 #3

ayarların yanlış hocam HW error 0 olması lazım bu şekilde kartı kullanamazsın. Ekran kartının markasını söylersen cgminer ayarlarında yardımcı oluruz.

Catalyst 13.12
Cgminer 3.7.2
Ati SDK 2.9 kurmalısın.
tezcatcatl
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 271


View Profile
January 28, 2014, 04:32:08 PM
 #4


Bir sürü hardware error ve rejected share var. Kazdıklarınızın yarısı boşa gidiyor yani.
Ayarlarınızı kontrol edin.

13x XFX 7950 @ 650kh/s, 65C / MSI Z87-G55 Z87 RG SA / Asrock B85 Pro4 / 5x Cooler Master G750M /1x Corsair CX750M /1x Xion 1000P14F / 2x 4gb 1600mhz ddr3 / 2x Pentium G3220 / 2x Adata S107 16GB USB 3.0
Xubuntu
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!