Bitcoin Forum
December 04, 2016, 06:23:45 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »  All
  Print  
Author Topic: VirtualMiner.eu - Development discussion  (Read 15614 times)
LZ
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456


Satoshi everywhere!


View Profile WWW
December 27, 2011, 12:30:44 AM
 #81

Currency    Coins-per-block    Blocks-per-hour    Coins-per-hour    POW-per-block *    POW-per-coin*    
Earnies
100    
100    
10000    
6,00%    
3,00%    
VirtualCoin
24    
60    
1440    
10,00%    
20,83%    
Selfcoin
25    
12    
300    
50,00%    
100,00%    
Trucoin
50    
6    
300    
100,00%    
100,00%    
* in comparison
with orig. Bitcoin



"Never invest unless you can afford to lose your entire investment." © S3052
1480832625
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480832625

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480832625
Reply with quote  #2

1480832625
Report to moderator
1480832625
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480832625

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480832625
Reply with quote  #2

1480832625
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480832625
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480832625

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480832625
Reply with quote  #2

1480832625
Report to moderator
Nachtwind
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
December 27, 2011, 09:27:42 AM
 #82

Lszaver: your balance should be there. database logged it. Or what is it you wanted to say?

Also.. Some people already asked via pm about the prices for the chains:
first chain is free
second costs 0.25btc
third costs 0.5btc
Fourth costs 0.75btc
Fifth costs 1btc

there are currently only 5 chains allowed and a chain gets removed automatically when it wasn't mined for 48hours. So... Shall we discuss the prices? I am open to all suggestions.
LZ
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456


Satoshi everywhere!


View Profile WWW
December 27, 2011, 11:24:35 PM
 #83

Or what is it you wanted to say?
Just said that I really sent 1 BTC. Nothing else. Smiley

Shall we discuss the prices? I am open to all suggestions.
It costs nothing to create a new blockchain in the real world.
A new rig costs 0.0025 BTC, so let's say that it is a usual PC.
An upgrade costs 0.0005 BTC, let's say that it is a usual GPU.
I can not believe that just a click on the GitHub's Fork button
may costs as hundreds of computers or thousands of GPU. Shocked

"Never invest unless you can afford to lose your entire investment." © S3052
Nachtwind
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
December 28, 2011, 09:12:22 AM
 #84

So.. You suggest to increase the prices for the rigs? ;-)

Well, I told you that I am open for suggestions. So what are the prices you would suggest?
In the meantime the prices for chains are half. The price for upgrades and new rigs is raised.


Damn I want to use my pc again! Using my cellphone for days only sucks... Especially when writing on a forum....
Mushroomized
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Hello!


View Profile
December 29, 2011, 02:42:10 AM
 #85

Buttons to auto upgrade all you rigs, buy maxed out rigs, set all your rigs to mine one chain, distribute hashing power between chains, etc.

Pre Announcement for the Vulcanalia Mint! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1645665
15ELF8DcNTMQ6diBQXFpKFSSMySDX2RBBh tip me for being a good boy
Nachtwind
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
December 29, 2011, 10:24:23 PM
 #86

ALright.. i am back home now and made, again, a list of stuff i want to fix.
But i need to apologize to you all, i gonna run off with all the money that is deposited! Hah.. no wait.. i wanted to say something different.. oh yes! I wanted to apolegize for the constant problems with the page. I wanted to get rid off these bugs in the first month of testing, but it seems noone wanted to test it thoroughly till now.. so the worst thing that could happen happened to me. I opened the game for you people to a state where you can deposit money and might loose it due to my bugs (which wont happen due to the logs i take of every transaction!) but the game is no 100% playable and thats what i want to apolegize for. I hope i can get it to work asap, but cant promise.

So, please stay patient with me and the game and try to tell me every possible bug.
Nachtwind
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
December 30, 2011, 02:28:50 AM
 #87

Buttons to auto upgrade all you rigs, buy maxed out rigs, set all your rigs to mine one chain, distribute hashing power between chains, etc.
Nice ideas... will see if i can add that soon. It would fit the automatition ideas i have (If a new chain gets created point xx% of miners to it etc).

Just "fixed" the exchange once more.. while i was on xmas holidays i couldnt fix it but now you should be able to begin trading with the newest code... hope it is ok now ^^
Nachtwind
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
December 31, 2011, 12:54:54 PM
 #88

Additions likely to be included today:

- Password recovery
 It works, only have to make it a bit more fancy.

- Exchange:
-- Trade history (works for me, but still disabled..)
-- Cancelling orders and View open orders (2nd works, 1st is about to be included)
-- Grouping the orders to their prices... not yet started, but can be done soon
- User to User trade/transfer


Maybe in the upcoming days:
- Alerts
-- Automatition based on alerts (set your rigs onto new chains etc.)
- API improvements (Rig status, upgrade etc.. maybe)

The exchange, my worst enemy, seems to work now.. lost about .1 BTC by testing it, but some of you should be lucky and got that cents by trading ,0)
There were a few strange bugs that i could find and exterminate with my superiour knowleadge of programming.. no wait, sounds too much as if i was writing SC2.. sooo.. i found a few really stupid bugs and removed them, seems to work now. I can not guarantee that THIS is it now, but from doing like 15 trades of various scenarious (selling higher, lower, more or less than others, buying more or less, higher and lower...) it looks alright.

One thing i would like to start talking about is Chain orphaning... currently orphaning is disabled because i didnt want that to interrupt normal gameplay while testing. My idea was to flag a chain invalid after 24hr of not mining/trading and another 24hrs later it should become orphaned (untradable/unminable). But i think this is rather stupid since any user could interrupt this.. so my two ideas are:
- Proportional orphaning: If chain speed drops below 10% or 5% of overall speed flagging/deactivation starts..
- Slow extinction: If the chain speed stagnates at below 15% of overall speed the flagging/deactivation starts after like 7 days or so..

I would go with the first idea since the more users using the page the less are the chances of one person interrupting the process and it is quite easy to implement and more important: very transaparent.

Also i could remove the limitation on the chains because i have fees on the creation anyway.. i might make these exponential instead of linearso the more chains there are the higher the fee is... but then the game might end up with only a hand full of chains...  which is not the intend...
Ryland R. Taylor-Almanza
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812



View Profile
December 31, 2011, 10:16:31 PM
 #89

Great work, Nachtwind! Smiley
Mushroomized
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Hello!


View Profile
January 01, 2012, 04:44:06 AM
 #90

are you going to wipe the chains when you go out of beta? I think you should keep them as is, but maybe remove 1/2 of the blocks mined to allow new players to keep it fair, while giving beta players a bonus for helping you out?

Pre Announcement for the Vulcanalia Mint! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1645665
15ELF8DcNTMQ6diBQXFpKFSSMySDX2RBBh tip me for being a good boy
Nachtwind
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
January 01, 2012, 06:52:09 PM
 #91

are you going to wipe the chains when you go out of beta? I think you should keep them as is, but maybe remove 1/2 of the blocks mined to allow new players to keep it fair, while giving beta players a bonus for helping you out?

Been thinking about that.. but taking the price of creating a chain it would be just fair to keep them - yet as you say, remove the blocks.. my idea was again to keep rigs (of course, they are paid now.. it would be unfair to remove them!)and chains but remove all blocks of all chains.
I would stop the mining thread for at least 24hrs and give everyone the same chance of entering the game when the day comes to put up everything and then i would release the mining system again in order to have everyone start at the same time.
This is of course not a big bonus on the beta users, one may talk about just removing some of the blocks instead, but it would still give them an advantage on mining power..
Also i think about adding sort of an referrer model for the start of the game.. yet i dont know yet what to implement as bonus. The thing is, that such a game works best when many people use it.. and although i hate referral systems i think that it is the easiest way to get many players to start with.. so.. what comes to my mind as easiest solution is that people that invite (or something similar) new players may get an extra rig/upgrade? for every user they bring into the game (and who deposit.. or something. it must be fraudproof of some sort..)
But as it is just two days with no major bug being reported in the exchange it is too early for me to really start thinking about the final release.. i want to make sure that fucker works as well as have some other stuff implemented first..
Mushroomized
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


Hello!


View Profile
January 01, 2012, 07:48:03 PM
 #92

What you could do is introduce 5 additional chains when you open for the new game, and keep the last 5 and blocks etc.

Pre Announcement for the Vulcanalia Mint! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1645665
15ELF8DcNTMQ6diBQXFpKFSSMySDX2RBBh tip me for being a good boy
Nachtwind
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
January 02, 2012, 04:27:44 AM
 #93

making it short today.. its 5:25am now and i am sitting on this... well, since 8pm or so.. anyway. Changes tonight..


Things that go unnoticed
- ABout twelve dozen minor bugfixes everywhere
- Database in parts restructured
- Password recovery stuff..

Things that will go noticed:
- Exchange: Trade history
- Exchange: Few GUI improvements
- Exchange: Graph
- Exchange: Cancellation ability
- Exchange: Order grouping by price
- Website: New website... here we go, with new login, registration and loosing password form.
Preparing for a stand-alone exchange (for the virtual coins.. no longer need to be logged in into the actual game then...) as well as faucet and stuff.

Tired now. Have fun. Good night.
3phase
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 313


Third score


View Profile
January 02, 2012, 04:56:27 PM
 #94

I tried with about 5 usernames and they all are rejected with a "Username already taken" message. As an example, is my user handle really taken? Or is there something wrong with the registration.

Fiat no more.
Δοκιμάστε το http://multibit.org - Bitcoin client τώρα και στα Ελληνικά
Nachtwind
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
January 02, 2012, 05:54:46 PM
 #95

I tried with about 5 usernames and they all are rejected with a "Username already taken" message. As an example, is my user handle really taken? Or is there something wrong with the registration.

Noticed that. Copy/Paste error from last night. Registration is fixed now.
LoupGaroux
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
January 02, 2012, 07:11:11 PM
 #96

Okay, solved the registration thing... but now my first "deposition" is not showing up. Should there be a delay while waiting for confirms, or should pending show up right away?

Also- and this is truly minor... in English it would be "Deposit" or "Deposit Address" the word deposition is used to describe giving sworn testimony under oath in advance of a trial or legal proceeding. This is one of those irrational rules in the English language that makes no sense when considering the normal conjugation of verbs, but that's just the way it is.

54Gh/s bASIC Bitcoin Mining Devices
Pre-Order Yours Today!     
Only $1069.99 ! @ http://www.BitcoinASIC.com


Look^^ I'm selling my soul too!
Nachtwind
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
January 02, 2012, 07:32:09 PM
 #97

Okay, solved the registration thing... but now my first "deposition" is not showing up. Should there be a delay while waiting for confirms, or should pending show up right away?

Also- and this is truly minor... in English it would be "Deposit" or "Deposit Address" the word deposition is used to describe giving sworn testimony under oath in advance of a trial or legal proceeding. This is one of those irrational rules in the English language that makes no sense when considering the normal conjugation of verbs, but that's just the way it is.

I just checked your deposition. It has only 1 confirmation on my side so far.. 4 are needed to get the balance on your account. Also your Dashboard should show you that you have one deposit pending - if not... uh... another bug ,0)

About the english: ok thanks, will edit this - you may already have noticed i am not a native speaker ^^
LoupGaroux
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
January 02, 2012, 07:44:37 PM
 #98

Ja, bemerkte ich, dass. Ihr Englisch ist weit besser als mein Deutsch, überhaupt nichts zu befürchten. Und danke, zeigte meine Einzahlung bis aller gut.

Und bitte entschuldigen Sie mein Deutsch ist meine vierte Sprache und sehr schwach.

54Gh/s bASIC Bitcoin Mining Devices
Pre-Order Yours Today!     
Only $1069.99 ! @ http://www.BitcoinASIC.com


Look^^ I'm selling my soul too!
LoupGaroux
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
January 04, 2012, 04:10:26 AM
 #99

Not to sound stupid, as this is the BETA phase... but should the exchange be working? It takes my orders, but then gives me an error that I need to enter positive and regular numbers (which I was) and nothing shows up as an order, although I am told that my order was confirmed?

54Gh/s bASIC Bitcoin Mining Devices
Pre-Order Yours Today!     
Only $1069.99 ! @ http://www.BitcoinASIC.com


Look^^ I'm selling my soul too!
Ryland R. Taylor-Almanza
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812



View Profile
January 04, 2012, 04:40:01 AM
 #100

Not to sound stupid, as this is the BETA phase... but should the exchange be working? It takes my orders, but then gives me an error that I need to enter positive and regular numbers (which I was) and nothing shows up as an order, although I am told that my order was confirmed?
I got this error when I was entering numbers like ".01" and fixed it by entering "0.01"
Pages: « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!