emrears05
|
|
July 02, 2017, 07:22:01 AM |
|
btc %1 yükseliyorsa ethereum %3-4 arasında yükseliyor. aynı şekilde düşüş içinde geçerli bu. bu sebeple fırsat, potansiyel ethereumda daha fazla tabi uygun yerden işlem yapmasını bilen için
|
|
|
|
turquaise
|
|
July 03, 2017, 05:01:27 AM |
|
SONM, Bancor gibi çok fazla yatırım alan projelerin zarar ettirmeleri gelinecek sonun başlangıcı olabilir. O yüzden Ethereum konusunda biraz temkinli olunması gerektiğini düşünüyorum.
Bancor'da nerede zarar ettiniz bilmek isterim. her projede x2 beklemeniz sizin hatanız. çünkü bu adamlar manüplasyon yaptırmıyorlar bu sebepledir ki x2 olamıyor. ileride artışı göreceksiniz. ICO fiyatı 0.01 ETH idi şu andaki değeri 0.0102 ETH buradan zarar mı çıkardınız siz? tabi BTC bazlı düşünürseniz olabilir.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
July 03, 2017, 06:29:21 AM |
|
Toparlanmaya başladı gibi bu saatten sonra yine dumplar gelirmi ama hem sıcak hem dump kaç gündür iyicene keyfimiz kaçtı.Yeter artık 350 üzerine atsın kendisini
|
|
|
|
scarface-T
|
|
July 03, 2017, 09:04:56 PM |
|
Ethereum'a noluyor böyle?, normalde bitcoin yükseldiğinde ondan daha çok yükselmesi gerekti ama şimdi etc de eth da bitcoin'in gerisinde yükseliyor, bitcoin düştüğü zaman ise bitcoinin 2 katı düşüyorlar. Bitcoini geçmesin diye mi baskılıyorlar?? eninde sonunda geçecek bitcoini
|
|
|
|
gokayc
|
|
July 04, 2017, 01:35:18 AM |
|
Şu an bakıyorum da POLOda ETH'nin trade volumu, Litecoinin gerisinde kalmış durumda. Bu da ETH'nin durgun bir sürece girdiğinin kanıtı.
Dün bitcoinde bariz bir yükselme olmasına rağmen ETH yerinde saydı hatta düştü. Garip şeyler oluyor.
Şimdilik pek ilgi görmüyor gibi görünüyor. Bakalım bugün nasıl bir tepki gelecek. Keza bitcoin hala yavaş yavaş yükselişini sürdürüyor.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
July 04, 2017, 11:13:36 AM |
|
BTC şu an $ bazında herşeyi yukarıya çekiyor sanırım yükseltip yine kaçacaklar.Coin bazında yerinde sayıyor hersey hiç kıpırdamıyorlar bilinenler sanırım ezecekler tekrar 68de duran etc nerdeyse 18$ olmus,55 e çakarlar cumaya kadar
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
July 04, 2017, 11:57:40 AM |
|
Ethereum'a noluyor böyle?, normalde bitcoin yükseldiğinde ondan daha çok yükselmesi gerekti ama şimdi etc de eth da bitcoin'in gerisinde yükseliyor, bitcoin düştüğü zaman ise bitcoinin 2 katı düşüyorlar. Bitcoini geçmesin diye mi baskılıyorlar?? eninde sonunda geçecek bitcoini
Kim diyor böyle olduğunu ya da böyle olmak zorunda olduğunu? Eğer ether fiyatı btc fiyatına bu şekilde korale ise herkes ether'den para kazanırdı. bazı enayiler kaybedecek ki biz de kazanalım...
|
|
|
|
scarface-T
|
|
July 04, 2017, 01:09:54 PM |
|
Kim diyor böyle olduğunu ya da böyle olmak zorunda olduğunu? Eğer ether fiyatı btc fiyatına bu şekilde korale ise herkes ether'den para kazanırdı. bazı enayiler kaybedecek ki biz de kazanalım... Kardeşim anlamadın yazdığımı, BTC ye korale diye bişey demiyorum,özet olarak BTC karşısında değer kaybediyor diyorum noluyor diyorum,
|
|
|
|
turquaise
|
|
July 04, 2017, 01:20:56 PM |
|
sebebi aslında basit. ICO'lardan özellikle EOS'tan toplanan paralar borsalar aracılığıyla satılıyor. zaten EOS'un ICO cüzdanını baktığınızda bunu görürsünüz. böylelikle de ethereumun fiyatı düşmüş oluyor. değer EOS a geçmiş oluyor.
|
|
|
|
kripto para
|
|
July 04, 2017, 01:45:00 PM |
|
sebebi aslında basit. ICO'lardan özellikle EOS'tan toplanan paralar borsalar aracılığıyla satılıyor. zaten EOS'un ICO cüzdanını baktığınızda bunu görürsünüz. böylelikle de ethereumun fiyatı düşmüş oluyor. değer EOS a geçmiş oluyor.
Örnek olarak birkaç işlem id'si (tx id'si) verebilir misiniz? Ether transferleri bitcoin'e mi çevriliyor? Bu kadar hızlı bir geçiş beklemiyorum EOS'u uzun vade tutarlar.
|
|
|
|
julslet84
|
|
July 05, 2017, 12:23:52 AM |
|
Örnek olarak birkaç işlem id'si (tx id'si) verebilir misiniz? Ether transferleri bitcoin'e mi çevriliyor? Bu kadar hızlı bir geçiş beklemiyorum EOS'u uzun vade tutarlar. Kanıt var mı sallamasyon mu?
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
July 05, 2017, 02:33:09 AM |
|
Bence ethereum'a rakip olacak diye tanıtılan altcoinin bile ethereum tabanlı olması ethereum'un uzun bir süre lider konumunda olacağını gösteriyor.
|
|
|
|
arlington
|
|
July 05, 2017, 02:46:31 AM |
|
Ethereum kısa vadede tekrar 400 dolar bandına çıkabilecek mi bakalım? Tekrar ulaşırsa önemli bir eşiği geçmiş olur.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
July 05, 2017, 02:49:44 AM |
|
Ethereum kısa vadede tekrar 400 dolar bandına çıkabilecek mi bakalım? Tekrar ulaşırsa önemli bir eşiği geçmiş olur.
Bana göre bu iş ancak Ağustos ayında olabilir önümüzdeki dönemde ne ethereum'un ne de başka bir altcoinin çok fazla yükselme potansiyeli bulunmuyor.
|
|
|
|
turquaise
|
|
July 05, 2017, 03:14:28 AM |
|
Örnek olarak birkaç işlem id'si (tx id'si) verebilir misiniz? Ether transferleri bitcoin'e mi çevriliyor? Bu kadar hızlı bir geçiş beklemiyorum EOS'u uzun vade tutarlar. https://etherscan.io/address/0x9937dbb2128b55c44d8af7bf36fd76796a814cf4#internaltx şuradan işlem çıkışlarına bakın. hepsi bitfnex'e gitmiş.
|
|
|
|
renovatix
|
|
July 05, 2017, 09:16:29 AM |
|
Bundan sonra Eth ye kuruş yatırmam. Hareketli ve güzel kazandırır diye düşünmüştüm. Trade yapıp biraz para kazanayım dedim. Demez olsaydım. 2 sefer işlem yaptım küllüm zarar ettirdi. Yaklaşık 1 aydır bekliyoruz biraz yükselsinde satayımda en az zararla çıkayım. Nalet olsun Eth ye. Bulaşmamış olanlara tavsiye etmiyorum.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
July 05, 2017, 11:15:00 AM |
|
Bu sıralar hangi altcoine girsem zarar ediyorum hele dgb beni mahvetti düştükce aldım maliyet orantılamak için ama ucu bucagı yok 1-2 dump atagında 3 ay önceki yerine geri dönecek. Microsoft anlaşmaları falanda hep yalan oldu
|
|
|
|
acemicoinci1
Newbie
Activity: 7
Merit: 0
|
|
July 05, 2017, 08:29:42 PM |
|
beyler ETH in tekrar bir yükselme durumu nedir. ben uzun vadeli olması açısından almıştım biraz. 1 sene sonra falan satarım diyordum. 400 dolar görünce seviçten uçuyordum. şimdi tekrar o bandı zorlar mı. hatta geçebilir mi.
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
July 05, 2017, 09:21:09 PM |
|
beyler ETH in tekrar bir yükselme durumu nedir. ben uzun vadeli olması açısından almıştım biraz. 1 sene sonra falan satarım diyordum. 400 dolar görünce seviçten uçuyordum. şimdi tekrar o bandı zorlar mı. hatta geçebilir mi.
Benim düşüncem uzun vadede bitcoinin geçmiş hareketleri ile eşleşir gibi geliyor. Ama yanılıyor da olabilirim.
|
|
|
|
gokayc
|
|
July 05, 2017, 11:45:03 PM |
|
Bence ETH bu aralar baya bir trader elemesi yapıyor. Baya bir sabırları zorluyor. Yeterli şekilde sabredemeyen kayıpla çıkacak. Sabrı iyi olan tecrubeli traderlar ise çoğu zamanki gibi ETH'den de karla çıkacaktır.
ETH'ye baktığımda gerçekten de insanı umutsuzluğu sürüklüyor. Bu nedenle ETH ile alım satım yapmış arkadaşlar eğer terste kaldılarsa tek yapmaları gereken şey gün içinde gidişatı çok sık kontrol etmemeleri. Sık sık takip edrseniz sabrınız kolay kırılacaktır.
İlerleyen zamanda hep beraber göreceğiz ETH'nin durumunu.
|
|
|
|
|