Bitcoin Forum
October 18, 2017, 08:44:29 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help? | 3rd GPU PCI-Ex1 not recognized  (Read 308 times)
gilad215
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 189



View Profile
May 26, 2014, 07:49:42 PM
 #1

Hey guys, please help.

i have 2 rigs, 1 with 2x290 and the other on with 1x290
i wanted to merge them to 1 rig so i moved the 290 for the second rig to the 1x slot in the first rig with a powered riser cable.
its a ASUS vanguard B85, with 2xpcie and 1pciex1. its a pretty new motherboard.
i plugged the molex to the riser cable,2 gpu are recognized perfectly(the 2 of the x16 slots) the 3rd gpu seems to work because on older rigs when the gpu wasnt recognized the fan would be at 100% speed.
here its on the case its like the other 2 that are working. and even more when i change the fan speed on Afterburner in Windows 8.1, the fan speed of the 3rd card changes aswell!
tried, changing the cables, all the gpus are working fine i tried switching.

i updated bios, set speed to Gen1, the thing with the fan really makes me think it should work. i have a decent PSU btw

any help appreciated, thank you Smiley

▬▬▬ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ E i d o o ▬ your blockchain asset experience ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬ " Token Sale Ends Oct 16 2017 " ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ TwitterFacebook  ▰ BountyDiscussion ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▰ ▬▬▬
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!