WeAreSoSory
Member
Activity: 238
Merit: 14
|
|
June 05, 2018, 04:09:47 PM |
|
İmza kampanyaları için çok güzel bir içerik oluşturmuşsunuz tebrik ederim. Yeni hesap açan kullanıcılar içinde imza kampanyaları artarsa çok hızlı gelişme şansımız olacak.
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
June 05, 2018, 05:07:15 PM |
|
Böyle lkampanyalarda zaten hiç ummadığın proje iş yapar senin çok güzel proje dediğinden bir halt olmaz genelde. Bu genelinin için geçerli. Açıkçası son zamanlarda imza kampanyaları bulmak çok zorlaştı. Birde güvenilir menejerlerin bountylerinin girmek daha mantıklı en azından emeğinin karşılığıni alıyorsun. Diğer türlü göndermeme ihtimali var.
|
|
|
|
luckydag
|
|
June 05, 2018, 05:09:48 PM |
|
Sadece kampanyalardan haberdar olamak bir fayda sağlamıyor. Önemli olan o kampanyalar içerisinde hangisinin iş yapma potansiyeli en yüksek ve hangisi bounty için daha fazla veriyor, bunu dikkate alarak girmek lazım.
|
|
|
|
jorgesalcedo
Member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
|
|
June 05, 2018, 06:01:48 PM |
|
İmza kampanyalarını yerine getirmek için attığımız postlar bence doğru imza kampanyasını araştırıp bulmaktan daha kolay oluyor. Bu tabloda faydalanıp eğer insanlar imza bulma basamaklarını kolay hale getirirlerse epey dua alırsınız
|
|
|
|
paca08
Member
Activity: 406
Merit: 14
|
|
June 05, 2018, 08:58:13 PM |
|
Hocam bunun takibini nasıl yapacaksın merak ettim. Çünkü her gün yeni bir imza kampanyası var. Bu başlık ileride çok merit alır demedi demeyin.
|
|
|
|
ismailtkngr
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
June 05, 2018, 09:49:01 PM |
|
Ellerinize sağlık böyle birşey yaptığınız için.Bu gerçekten işimizi kolaylaştıracak.Fakat geliştirmeniz gereken bazı eksikler var.Bu arada meritim olsa atardım yararlı olmuş.
|
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
June 05, 2018, 10:45:18 PM |
|
Hoop yeni bir başlık daha bountylerle ilgili hadi buda hayırlı olsun emeğine sağlık ama buda kesinlikle devamı gelmiyecektir meritleri alıp 1 ay güncelleyip sonra unutulacak bounty listesi başlığı olucak adım gibi eminim bundan.
|
|
|
|
Rahip
|
|
June 05, 2018, 11:18:33 PM |
|
Yeni bir imza kampanyası arayısında olmasam da( biraz molaya ve tatile ihtiyacım var ama yine bi sekmede cmc acık kalacak biliyorum ) bu bilgi işimize yarayacaktır
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
June 06, 2018, 07:25:44 AM |
|
plaza bitene kadar kampanya aramıyorum ama yinede inceleyeceğim ilk fırsatta paylaşım için ayrıca teşekkür ederim hocam.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
June 06, 2018, 07:27:06 AM |
|
Bu tarz tablo ve analizlere daha çok ihtiyacımız var. Öncelikle teşekkür ediyorum. Faydalı olacağından eminim. İmza bulmak samanlıkta ipne aramak bir şey adeta.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
jari76
Member
Activity: 165
Merit: 10
|
|
June 06, 2018, 09:15:39 AM |
|
Tüm detayları paylaşmışsın forumda çok güzel olmuş ellerine sağlık. Umarım devamlı güncel tutarsın ve senin sayende güzel kazançlar sağlayan kampanyaları kaçırmayız
|
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
June 06, 2018, 09:59:46 AM |
|
Çok faydalı bir tablo olmuş, özellikle kampanyanın bitiş tarihlerinin yazılması falanda çok güzel. Son zamanlarda imza bulmak gerçekten çok zor bakıyorsun herkes aynı imzaları taşıyor.
|
|
|
|
s.kocaman
|
|
June 06, 2018, 10:05:42 AM |
|
Ellerine sağlık güzel bir şekilde toplanmış. Bu şekilde açılan tabloların güncellemesi bir süre sonra durmuştu umarım bu tablo devam eder.
Post/local bölümünde 20/+ şeklinde ifade var anlayamadığım için kampanyaya girdim anladığım kadarıyla haftalık 20 post ve 20'si de local bölüme atılabilir. doğru anlamışım değil mi?
|
|
|
|
trako
|
|
June 06, 2018, 10:19:31 AM |
|
güzel tablo olmuş. Bir kaç tablo daha var böyle yeni çıkan icoları gösteren, bounty managerların kampanyalarını gösteren. Bu tablodakiler diğer icolardan farklı. Güzel olmuş. Yapanın paylaşanın emeğine sağlık.
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
June 06, 2018, 02:19:42 PM |
|
Bu post kaçıncı oldu kim bilir daha önce bu tablo çok defa paylaşılmıştı zaten, aynı şeyler etrafında dönüp durdukça sıkıcı olmaya başlıyor biraz farklı yararlı paylaşımlar dahada işe yarayacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
shamankripta (OP)
Member
Activity: 434
Merit: 11
|
|
June 07, 2018, 06:40:39 AM |
|
Ellerine sağlık güzel bir şekilde toplanmış. Bu şekilde açılan tabloların güncellemesi bir süre sonra durmuştu umarım bu tablo devam eder.
Post/local bölümünde 20/+ şeklinde ifade var anlayamadığım için kampanyaya girdim anladığım kadarıyla haftalık 20 post ve 20'si de local bölüme atılabilir. doğru anlamışım değil mi?
Olumlu yorumlarınız icin teşekkür ederiz.Örneğin 10/5 - belirtilmiş ise toplam mesaj sayısı 10, localde 5 yazabileceği anlamına gelir. Başka bir örnek: 10 / + belirtilmiş ise mesaj sayısı 10 ve localde 10 mesaj yazılabilir. Ve buna göre, eğer "-" işareti varsa, bu, loclde mesaj yazamayacağınız anlamına gelir.
|
|
|
|
denetci
|
|
June 07, 2018, 07:42:40 AM |
|
tablonun orjinalini takip ediyordum uzun süredir. Yine de emek verip uğraştığınız için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|