Bitcoin Forum
January 21, 2021, 12:38:14 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 5870 and 6950  (Read 909 times)
joker060
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
September 15, 2011, 05:44:17 PM
 #1

Asus M4ATD88-v Evo /USB3.0
2 x Gigabyte 5870
1 x Gigabyte 6950
1 x PCI to PCIe adapter from Cablesaurus
1 x PCIe 16x to 16x extender

Problem I am having is a standard PCI to PCI bridge driver is not starting up (code 10).

Anyone have any ideas?  I am currently updating the BIOS on the board to see if that helps but I wanted to put this out there to see if there was anything else I should do.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
deslok
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250


It's all about the game, and how you play it


View Profile
September 15, 2011, 11:48:52 PM
 #2

Usually when i have PCI devices throw code 10 they're totally shot, however i'd suggest pming cablesarus since he's the vendor that sold it perhaps he's aware  of a trick or something that may help

"If we don't hang together, by Heavens we shall hang separately." - Benjamin Franklin

If you found that funny or something i said useful i always appreciate spare change
1PczDQHfEj3dJgp6wN3CXPft1bGB23TzTM
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!