Bitcoin Forum
June 26, 2017, 02:03:20 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Low mhas issue  (Read 540 times)
oo-oo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37


View Profile
September 18, 2011, 08:19:02 PM
 #1

Hi,

I have a rig of 3 x 6950 + 5850, all was working fine, for some reason i had to restart it, but when i start mining again my mhas were very very low. No one of the 4 plates is doing more than 280 now, when before restarting the PC there where doing 350+ mhas each.

WTF could happend ? I realy lost with this...
1498485800
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498485800

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498485800
Reply with quote  #2

1498485800
Report to moderator
1498485800
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498485800

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498485800
Reply with quote  #2

1498485800
Report to moderator
1498485800
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498485800

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498485800
Reply with quote  #2

1498485800
Report to moderator
POLONIEX TRADING SIGNALS
+50% Profit and more via TELEGRAM
ALTCOINTRADER.CO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
DeathAndTaxes
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


Gerald Davis


View Profile
September 20, 2011, 08:13:28 PM
 #2

Come on your got to provide at least some details.

"I have this car and one time it went good but now when I go it is slow"  Please fix.

OS?
Miner & Version?
GPU Temps?
Driver version?
Overclocked?  How hot did the cards get?
Do you have any details on the last run (voltage, temp, power draw, etc)?
Is this a dedicated rig or are you running other apps on it?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!