Bitcoin Forum
March 01, 2021, 11:38:35 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 [3] 4 »  All
  Print  
Author Topic: 3PSU (Tek Kartla 3 PSU) 30 TL  (Read 5102 times)
wanted123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 10, 2014, 09:50:27 AM
 #41

07,03 Tarihinde siparisimi verdim acaba ne zaman elime gecer
1614641915
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614641915

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614641915
Reply with quote  #2

1614641915
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1614641915
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614641915

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614641915
Reply with quote  #2

1614641915
Report to moderator
1614641915
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614641915

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614641915
Reply with quote  #2

1614641915
Report to moderator
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 10, 2014, 12:07:07 PM
 #42

07,03 Tarihinde siparisimi verdim acaba ne zaman elime gecer
Bugün kargoya vereceğim muhtemelen yarın elinize geçer.
Gasai Yuno
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100

Yukki Yukki Yukki!


View Profile
March 10, 2014, 05:22:24 PM
 #43

üründeki tek sorun bilgisayarı kapatınca 2.psu kapanmıyor arkadaşlar. gerçi benim sorunum elektrik gidip gelmesi olduğu için ve sistemi neredeyse hiç kapatmadığım için pek bir sorun değil bana göre. ama ürün için epey sorun yaratacak birşey sanıyorum bir çok arkadaş için. bunun düzeltilmesi gerekir diye düşünüyorum.

kısacası

başlarken, elektrik gidip gelmesinde sistemleri sorunsuzca açıyor.

fakat kendiniz bilgisayarınızı kapattığınızda 2.psu kesinlikle kapanmıyor arkadaşlar.
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 10, 2014, 05:43:13 PM
 #44

üründeki tek sorun bilgisayarı kapatınca 2.psu kapanmıyor arkadaşlar. gerçi benim sorunum elektrik gidip gelmesi olduğu için ve sistemi neredeyse hiç kapatmadığım için pek bir sorun değil bana göre. ama ürün için epey sorun yaratacak birşey sanıyorum bir çok arkadaş için. bunun düzeltilmesi gerekir diye düşünüyorum.

kısacası

başlarken, elektrik gidip gelmesinde sistemleri sorunsuzca açıyor.

fakat kendiniz bilgisayarınızı kapattığınızda 2.psu kesinlikle kapanmıyor arkadaşlar.
Sizin psunuzdan kaynaklanan bir sorun olmasın.Çünkü 2.sayfada bilgisayar kapandıgında tüm psuların kapandığını gösteren bir video yükledim.Dediğinize göre bilgisayar kapandıgında 4 pinlik soketinden ana psu güç vermeye devam ediyor ve sistem deaktif olmuyor.Birde ana psunun fişini çekerek veya üzerindeki düğmeye basarak deneyebilir misiniz?
Sql
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
March 11, 2014, 09:55:35 AM
 #45

üründeki tek sorun bilgisayarı kapatınca 2.psu kapanmıyor arkadaşlar. gerçi benim sorunum elektrik gidip gelmesi olduğu için ve sistemi neredeyse hiç kapatmadığım için pek bir sorun değil bana göre. ama ürün için epey sorun yaratacak birşey sanıyorum bir çok arkadaş için. bunun düzeltilmesi gerekir diye düşünüyorum.

kısacası

başlarken, elektrik gidip gelmesinde sistemleri sorunsuzca açıyor.

fakat kendiniz bilgisayarınızı kapattığınızda 2.psu kesinlikle kapanmıyor arkadaşlar.
Sizin psunuzdan kaynaklanan bir sorun olmasın.Çünkü 2.sayfada bilgisayar kapandıgında tüm psuların kapandığını gösteren bir video yükledim.Dediğinize göre bilgisayar kapandıgında 4 pinlik soketinden ana psu güç vermeye devam ediyor ve sistem deaktif olmuyor.Birde ana psunun fişini çekerek veya üzerindeki düğmeye basarak deneyebilir misiniz?


Bende bir tane istedim geldi şu an kullanıyorum. İki psu birden açılıyor birden kapanıyor bir sorun göremedim. Senin psu ile ilgili bir sorun olabilir.
 
wanted123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 12, 2014, 04:25:39 PM
 #46

Bence disarda yapılan add2psu yerine cok rahat kullanılacak bir yerli yapım. Ellerine saglık kardes. Siparis ettim 2 iş gunu icersinde elime gecti. Ustelik add2psu ya 60 TL yerine sadece 30 TLye bu hizmeti veriyorsun. Ustelik 3 tane birden psu calısıyor. Tekrardan tesekkurler
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 12, 2014, 04:45:18 PM
 #47

Bence disarda yapılan add2psu yerine cok rahat kullanılacak bir yerli yapım. Ellerine saglık kardes. Siparis ettim 2 iş gunu icersinde elime gecti. Ustelik add2psu ya 60 TL yerine sadece 30 TLye bu hizmeti veriyorsun. Ustelik 3 tane birden psu calısıyor. Tekrardan tesekkurler
Asıl ben bu güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum.Güle güle kullanın.
ballot
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 969
Merit: 1000



View Profile
March 12, 2014, 06:29:12 PM
 #48

üründeki tek sorun bilgisayarı kapatınca 2.psu kapanmıyor arkadaşlar. gerçi benim sorunum elektrik gidip gelmesi olduğu için ve sistemi neredeyse hiç kapatmadığım için pek bir sorun değil bana göre. ama ürün için epey sorun yaratacak birşey sanıyorum bir çok arkadaş için. bunun düzeltilmesi gerekir diye düşünüyorum.

kısacası

başlarken, elektrik gidip gelmesinde sistemleri sorunsuzca açıyor.

fakat kendiniz bilgisayarınızı kapattığınızda 2.psu kesinlikle kapanmıyor arkadaşlar.

bende de aynı sorun var
ozzy1926
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
March 12, 2014, 06:35:05 PM
 #49

bende almak istiyorum yalnız 2 psu ile kullanmak istiyorum acaba sorun yaşayan arkadaşların psu markaları nedir?
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 12, 2014, 07:02:08 PM
 #50

Sorun yaşayan arkadaşlar, ekran kartına 2.psudan güç verirken riser kablonun power girişine 1.psudan güç vermiyordur umarım eğer buna benzer bir olay yapıyorlarsa sıkıntı yaşayabilirler.Bunun dışında ne gibi bir şey 1.psu kapandıktan sonra 2.psunun çalışmasına neden olur anlamıyorum.Çünkü 1.psu eğer gerçekten molexden güç vermeyi kesiyorsa 2.psunun kapanması lazım.Çünkü ortada 2.psuyu tetikleyen bir sinyal yok.Sıkıntı yaşayan arkadaşlar psu modelini ve tam olarak psulardaki kabloları nerelere taktıklarını söylerlerse belki bir çözüm yolu bulunabilir.
Karartma1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2128
Merit: 1327


Be Revolutionary or Die Trying


View Profile WWW
March 12, 2014, 07:52:41 PM
 #51

Sorun yaşayan arkadaşlar, ekran kartına 2.psudan güç verirken riser kablonun power girişine 1.psudan güç vermiyordur umarım eğer buna benzer bir olay yapıyorlarsa sıkıntı yaşayabilirler.Bunun dışında ne gibi bir şey 1.psu kapandıktan sonra 2.psunun çalışmasına neden olur anlamıyorum.Çünkü 1.psu eğer gerçekten molexden güç vermeyi kesiyorsa 2.psunun kapanması lazım.Çünkü ortada 2.psuyu tetikleyen bir sinyal yok.Sıkıntı yaşayan arkadaşlar psu modelini ve tam olarak psulardaki kabloları nerelere taktıklarını söylerlerse belki bir çözüm yolu bulunabilir.

riserlar ulaştı elime sağolasın. psu da sorunsuz çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok şimdilik. olacağınıda sanmıyorum.

.freebitcoin.       ▄▄▄█▀▀██▄▄▄
   ▄▄██████▄▄█  █▀▀█▄▄
  ███  █▀▀███████▄▄██▀
   ▀▀▀██▄▄█  ████▀▀  ▄██
▄███▄▄  ▀▀▀▀▀▀▀  ▄▄██████
██▀▀█████▄     ▄██▀█ ▀▀██
██▄▄███▀▀██   ███▀ ▄▄  ▀█
███████▄▄███ ███▄▄ ▀▀▄  █
██▀▀████████ █████  █▀▄██
 █▄▄████████ █████   ███
  ▀████  ███ ████▄▄███▀
     ▀▀████   ████▀▀
BITCOIN
DICE
EVENT
BETTING
WIN A LAMBO !

.
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████████▄▄▄▄▄
▄▄▄▄▄██████████████████████████████████▄▄▄▄
▀██████████████████████████████████████████████▄▄▄
▄▄████▄█████▄████████████████████████████▄█████▄████▄▄
▀████████▀▀▀████████████████████████████████▀▀▀██████████▄
  ▀▀▀████▄▄▄███████████████████████████████▄▄▄██████████
       ▀█████▀  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ▀█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.PLAY NOW.
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 12, 2014, 08:04:44 PM
 #52

Sorun yaşayan arkadaşlar, ekran kartına 2.psudan güç verirken riser kablonun power girişine 1.psudan güç vermiyordur umarım eğer buna benzer bir olay yapıyorlarsa sıkıntı yaşayabilirler.Bunun dışında ne gibi bir şey 1.psu kapandıktan sonra 2.psunun çalışmasına neden olur anlamıyorum.Çünkü 1.psu eğer gerçekten molexden güç vermeyi kesiyorsa 2.psunun kapanması lazım.Çünkü ortada 2.psuyu tetikleyen bir sinyal yok.Sıkıntı yaşayan arkadaşlar psu modelini ve tam olarak psulardaki kabloları nerelere taktıklarını söylerlerse belki bir çözüm yolu bulunabilir.

riserlar ulaştı elime sağolasın. psu da sorunsuz çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok şimdilik. olacağınıda sanmıyorum.
Güle güle kullanın hocam.Eğer bir sıkıntı çıkarsa her türlü garantisini veriyorum.O konuda kimsenin endişesi olmasın.
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 14, 2014, 12:48:23 PM
 #53

Güncel stok:3 adet
14.3.2014 saat 16:00'a kadar verilen siparişler gün içerisinde kargolanır.
https://i.imgur.com/ZDyNazpl.jpg
acedia
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 250


View Profile
March 14, 2014, 01:21:59 PM
 #54

Benim de sistem kapatildigi halde molexlerden dolayi ekran kartlarinin pervaneleri donuyor. Güç kaynaklari calisiyor. Yaptiginiz mekanizmada bi eksiklik var midifiye etmenizi tavsiye edrim. Anlayacagin hic bir ise yaramuyor. Sistem eskisi gibi calismaya devam ediyor. Farkli guc kaynaklarindan mekanizmanizi kontrol etmenizi tavsiye ederim. Yok sa bu haliyle calismiyor.
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 14, 2014, 01:33:07 PM
 #55

Benim de sistem kapatildigi halde molexlerden dolayi ekran kartlarinin pervaneleri donuyor. Güç kaynaklari calisiyor. Yaptiginiz mekanizmada bi eksiklik var midifiye etmenizi tavsiye edrim. Anlayacagin hic bir ise yaramuyor. Sistem eskisi gibi calismaya devam ediyor. Farkli guc kaynaklarindan mekanizmanizi kontrol etmenizi tavsiye ederim. Yok sa bu haliyle calismiyor.
Merhaba, yaşadığınız sıkıntı için daha önce iletişime geçmedik sanırım.Psu modelleriniz nedir?Şuana kadar 36 tane kart gönderdim bu sorunu yaşayan 3.kişisiniz sanırım.Sıkıntının nereden ve neden kaynaklandığını bulabilmek için sıkıntılı psular üzerinde deneme yapmam lazım.Elimde OCZ, Corsair ve Everest marka psular ve bunlarla test yapıyorum hiç bir şekilde sorun yaşamıyorum.
ballot
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 969
Merit: 1000



View Profile
March 14, 2014, 02:30:38 PM
 #56

bende de aynı sorun var
ana psu bu

2.psu bu




riser molexlerini 2.psu dan beslememiz şart mı
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 14, 2014, 02:44:36 PM
 #57

bende de aynı sorun var
ana psu bu

2.psu bu




riser molexlerini 2.psu dan beslememiz şart mı

İyide hocam siz şimdi 1200w ile işlemci hdd fan ram gibi parçaları beslerken 800w ile ekran kartlarınızı mı besliyorsunuz? Benim ana psu dememden kasıt 24 pini anakarta takılı olan psu işlemci hdd vs gibi parçaları besleyen psu ve bu psunun 4 pinlik molex kablosu yani fana takılan kablosu aparatın 4 pinlik soketine takılıyor.Daha sonra 2.psu yani ekran kartlarını besleyecek olan psunun sadece pci-e soketlerini ekran kartlarına takıyorsunuz onun dışında anakartınıza hiç bir bağlantı yapmıyorsunuz 2.psunuzdan.En son olarak 2.psunuzun 24 pinlik anakarta takılması gereken soketini aparattaki 24 pinlik sokete takıyorsunuz.Daha sonra bilgisayara start verdiğinizde ana psunuzun 4 pinlik soketinden devreye sinyal gidiyor ve 24 pini aparata takılı olan psu çalışmaya başlıyor.Bilgisayarı kapattığınızda ise ana psu 4 pinden sinyal göndermeyi kestiği için 2.psu kapanıyor.
ballot
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 969
Merit: 1000



View Profile
March 14, 2014, 09:34:51 PM
 #58

1200w ana psu işte hdd ram anakartı besleyen psu dediğiniz şekilde olmuyor 1. psu gücü kesmiyor diceksiniz de niye kesmesin ki
aparattaki led hala yanıyor anca ek psuyu kapatınca sistem tamamen kapanmış oluyor
ha derseniz ki ana psu gücü kesmiyor o halde pc ve 2. psu kapalıyken 2. psuyu çalıştırınca çalışması lazım ama çalışmıyor hatta daha büyük sorunlarla karşılaşıyoruz çok fazla aç kapa yapınca rig açılmıyor anca ana psunun 24 pini takıp çıkartınca çalışmaya başlıyor eller yara bere oldu koca kabloları tak çıkar tak çıkar  Grin
helen en iğrenci 6+2 lik kablolar +2 yi takmaya çalışınca ölüyoruz resmen
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 14, 2014, 09:53:13 PM
 #59

1200w ana psu işte hdd ram anakartı besleyen psu dediğiniz şekilde olmuyor 1. psu gücü kesmiyor diceksiniz de niye kesmesin ki
aparattaki led hala yanıyor anca ek psuyu kapatınca sistem tamamen kapanmış oluyor
ha derseniz ki ana psu gücü kesmiyor o halde pc ve 2. psu kapalıyken 2. psuyu çalıştırınca çalışması lazım ama çalışmıyor hatta daha büyük sorunlarla karşılaşıyoruz çok fazla aç kapa yapınca rig açılmıyor anca ana psunun 24 pini takıp çıkartınca çalışmaya başlıyor eller yara bere oldu koca kabloları tak çıkar tak çıkar  Grin
helen en iğrenci 6+2 lik kablolar +2 yi takmaya çalışınca ölüyoruz resmen
''ha derseniz ki ana psu gücü kesmiyor o halde pc ve 2. psu kapalıyken 2. psuyu çalıştırınca çalışması lazım ama çalışmıyor'' Öncelikle sistem kapalıyken 2.psuyu çalıştırınca çalışmaması normal çünkü çalışmasını gerektiren bir durum yok yani pc çalışmadığı için 1.psunun vereceği sinyal yok ortada.Ledin yanma durumu 2.psu çalıştığı sürece gerçekleşir.Olayın gerçekleştiği anı video çekerek veya bağlantıları fotoğraflayarak bana pm yolu ile iletirseniz daha iyi olur.Devrenin bağlantısında veya herhangi bir yerinde benim tarafımdan yapılmış bir hata varsa yenisini ücretsiz şekilde yollarım.
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
March 22, 2014, 07:01:52 PM
 #60

Güncel.
Sıkıntı yaşayan arkadaşlardan geri dönüş alamadım.Eğer biraz daha detaylı şekilde olayı gösterebilirlerse veya farklı bir psu ile deneyip sonucu belirtirlerse aparatın üzerinde değişiklik yapacağım ancak elimdeki psularda sıkıntısız çalıştığı için sorunu bulamıyorum.
Pages: « 1 2 [3] 4 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!