Bitcoin Forum
December 14, 2017, 03:42:39 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: My btc has never received by my windows wallet -- please, help me  (Read 817 times)
ammy009
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306


★Pi Coin★ [POS+POW] [NO ICO] !


View Profile WWW
February 07, 2014, 09:14:37 PM
 #1

Today, I made a transaction from my blockchain.info wallet. I sent 0.50146 BTC from my blockchain.info wallet to my windows qt wallet. Then it's now about 3 hours gone, but there is no trace of my bitcoin in my windows wallet. Here is my transaction details ---

https://blockchain.info/tx/79c9b68b585843b18d9d29aa5aa1a6ebf8cfb3e1233ee4ce8aeefb3aadc47a3c

I checked my address and it's ok... transaction made ... I found it on blockchain ... but there is no trace in my wallet  ( it's not showing unconfirmed in my wallet )

What's the problem ? May I loose my coins ??

Please, help me..

1513266159
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513266159

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513266159
Reply with quote  #2

1513266159
Report to moderator
1513266159
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513266159

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513266159
Reply with quote  #2

1513266159
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513266159
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513266159

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513266159
Reply with quote  #2

1513266159
Report to moderator
1513266159
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513266159

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513266159
Reply with quote  #2

1513266159
Report to moderator
1513266159
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513266159

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513266159
Reply with quote  #2

1513266159
Report to moderator
cp1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616


Stop using branwallets


View Profile
February 07, 2014, 09:37:15 PM
 #2

Is your QT client synced?

Guide to armory offline install on USB key:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=241730.0
Sonny
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868


View Profile
February 07, 2014, 09:42:50 PM
 #3

Today, I made a transaction from my blockchain.info wallet. I sent 0.50146 BTC from my blockchain.info wallet to my windows qt wallet. Then it's now about 3 hours gone, but there is no trace of my bitcoin in my windows wallet. Here is my transaction details ---

https://blockchain.info/tx/79c9b68b585843b18d9d29aa5aa1a6ebf8cfb3e1233ee4ce8aeefb3aadc47a3c

I checked my address and it's ok... transaction made ... I found it on blockchain ... but there is no trace in my wallet  ( it's not showing unconfirmed in my wallet )

What's the problem ? May I loose my coins ??

Please, help me..

No worries.
If you see that address in your qt wallet, your bitcoin is completely safe.

The tx is shown as unconfirmed probably because you are still downloading the block data (~16GB).
ammy009
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306


★Pi Coin★ [POS+POW] [NO ICO] !


View Profile WWW
February 07, 2014, 09:49:45 PM
 #4

Is your QT client synced?

My wallet is synced 100%

ammy009
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306


★Pi Coin★ [POS+POW] [NO ICO] !


View Profile WWW
February 07, 2014, 09:56:12 PM
 #5

Today, I made a transaction from my blockchain.info wallet. I sent 0.50146 BTC from my blockchain.info wallet to my windows qt wallet. Then it's now about 3 hours gone, but there is no trace of my bitcoin in my windows wallet. Here is my transaction details ---

https://blockchain.info/tx/79c9b68b585843b18d9d29aa5aa1a6ebf8cfb3e1233ee4ce8aeefb3aadc47a3c

I checked my address and it's ok... transaction made ... I found it on blockchain ... but there is no trace in my wallet  ( it's not showing unconfirmed in my wallet )

What's the problem ? May I loose my coins ??

Please, help me..

No worries.
If you see that address in your qt wallet, your bitcoin is completely safe.

The tx is shown as unconfirmed probably because you are still downloading the block data (~16GB).

But, I have downloaded over 16.3 GB , and now my wallet shows a green tick mark ....nd it says up to date

Sonny
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868


View Profile
February 07, 2014, 09:58:58 PM
 #6

But, I have downloaded over 16.3 GB , and now my wallet shows a green tick mark ....nd it says up to date
Try to do a -rescan then.
ammy009
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306


★Pi Coin★ [POS+POW] [NO ICO] !


View Profile WWW
February 07, 2014, 10:09:56 PM
 #7

But, I have downloaded over 16.3 GB , and now my wallet shows a green tick mark ....nd it says up to date
Try to do a -rescan then.

how can I do ?

Do I need to re-download blockchain ??

Sonny
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868


View Profile
February 08, 2014, 12:24:00 AM
 #8

But, I have downloaded over 16.3 GB , and now my wallet shows a green tick mark ....nd it says up to date
Try to do a -rescan then.

how can I do ?

Do I need to re-download blockchain ??

No need to re-download the blockchain.
You can just start your bitcoin-qt with the argument -rescan.

If you are using Linux, use "./Bitcoin-Qt -rescan"
If you are using Windows, make a shortcut for your bitcoin-qt.exe and append " -rescan" to the end of the target field.
cp1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616


Stop using branwallets


View Profile
February 08, 2014, 12:42:44 AM
 #9

Are you 100% sure that 1EbcySHwJGkqzTnpSJ51aNef3aNy8UQkwi is in the wallet?

Guide to armory offline install on USB key:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=241730.0
ammy009
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306


★Pi Coin★ [POS+POW] [NO ICO] !


View Profile WWW
February 08, 2014, 06:59:49 AM
 #10

yes look at this following link ---

https://blockchain.info/address/1EbcySHwJGkqzTnpSJ51aNef3aNy8UQkwi

I have already received another payment of 0.1726 btc into my wallet .... but first payment of 0.50146 btc is missing

ammy009
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306


★Pi Coin★ [POS+POW] [NO ICO] !


View Profile WWW
February 08, 2014, 07:06:31 AM
 #11

But, I have downloaded over 16.3 GB , and now my wallet shows a green tick mark ....nd it says up to date
Try to do a -rescan then.

how can I do ?

Do I need to re-download blockchain ??

No need to re-download the blockchain.
You can just start your bitcoin-qt with the argument -rescan.

If you are using Linux, use "./Bitcoin-Qt -rescan"
If you are using Windows, make a shortcut for your bitcoin-qt.exe and append " -rescan" to the end of the target field.


ok .. thank you ... I shall do it easily with command prompt

ammy009
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306


★Pi Coin★ [POS+POW] [NO ICO] !


View Profile WWW
February 09, 2014, 02:41:30 PM
 #12

problem solved !!!

minzie
Member
**
Offline Offline

Activity: 110



View Profile WWW
February 09, 2014, 05:30:01 PM
 #13

Would you share what you did so that the next person that has a similar problem will know?

Professional Freelance Web Apps Engineer ° Portfolio °  ModoBot Automated Trading Platform ° BitThingy ° My Github  ° Skype: cclites_1
Sonny
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868


View Profile
February 10, 2014, 07:49:54 AM
 #14

problem solved !!!

Glad to hear that Cheesy
ahmedjadoon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190

Admin @ FreeCoinTalk.org


View Profile WWW
February 10, 2014, 08:59:40 AM
 #15

Good to hear your problem is solved!

         ▄███████████████▄
       ▄██▀             ▀██▄
    ▄▄██▀                 ▀██▄▄
█████▀▀       ▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄    ▀▀█████
██          ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▀▄▀█▄▄      ██
▐█▌       ▄▀ ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▄▀▀▀███   ▐█▌
 ██      ▄▀▄▀▄▀▀▄▄▄▀▀▀▀▀█ ▄█▀   ██
 ▐█▌    █▄▀▄▀▄█▀▀▀ ▀█▀ ▄▀▄▀█   ▐█▌
  ██    █▄▀▄▀▄▄█▀ ▄▀ ▄▀▄▀▄▀█   ██
  ▐█▌ ▀▄█████▀▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄▀█  ▐█▌
   ██▌▀████▀██▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄█▀ ▐██
    ██▌▀█▀▀█▄▀▀▄▀▀▄▄▀▄█▄▄█▀ ▐██
     ██▌ ▀  ▀███▄▄▄█████▀  ▐██
      ██▄      ▀▀▀▀▀      ▄██
       ▀██▄             ▄██▀
         ▀██▄         ▄██▀
           ▀██▄     ▄██▀
             ▀███▄███▀
               ▀███▀
.DeepOnion.
★ ★ ★ ★ ★  .❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!.
TOR INTEGRATED & SECURED
★  Your Anonymity Guaranteed
★  Your Assets Secured by TOR
★  Guard Your Privacy!
|Bitcointalk
Reddit
Telegram
|                        ▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▀▀
                    ▄▄██▀█▀▄▀▀▀
                  ▄██▄█▄██▀
                ▄██████▀
              ▄██████▀
  ▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
██████▀▀▀▀▀██████▀
 ▀█████  ▄███████
  ████████████▀██
  ██▀███████▀  ██
  ██ ▀████▀    ██
  ██   ▀▀      ██
  ▀█████████████▀
DannyHamilton
Legendary
*
Online Online

Activity: 2002



View Profile
February 10, 2014, 02:03:11 PM
 #16

Would you share what you did so that the next person that has a similar problem will know?

He already did?

Try to do a -rescan then.
how can I do ?
just start your bitcoin-qt with the argument -rescan.

If you are using Linux, use "./Bitcoin-Qt -rescan"
If you are using Windows, make a shortcut for your bitcoin-qt.exe and append " -rescan" to the end of the target field.

ok .. thank you ... I shall do it easily with command prompt

problem solved !!!

minzie
Member
**
Offline Offline

Activity: 110



View Profile WWW
February 10, 2014, 11:35:33 PM
 #17

Missed that....  Tongue

Professional Freelance Web Apps Engineer ° Portfolio °  ModoBot Automated Trading Platform ° BitThingy ° My Github  ° Skype: cclites_1
yannis7777
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
February 10, 2014, 11:40:23 PM
 #18

Sounded like an issue of rescanning - restarting the client perhaps?

DOGE: DDsZd5Ekyz95ndodQZpChpspR2PstTdNQY
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!