gorkem19888
|
|
August 02, 2018, 07:11:27 PM |
|
sigaraya da zam gelmıs bugun 1 tl.bu zam duyururmadan yapıldı .artık solemeden gecırıyorlar zamları mk
|
|
|
|
texlipsy
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
August 03, 2018, 03:07:25 PM |
|
bütün bu zamların bir araya toplanmış haline biz zaten enflasyon diyoruz ama siz madem hepsini ayrı ayrı yazıp canınızı sıkmak istiyorsunuz, engel olmayayım ben.
|
|
|
|
salfogox
Newbie
Activity: 56
|
|
August 03, 2018, 03:30:07 PM |
|
tek başlık altında toplamak bile çözüm getirmemiş şu hale bak. yakında gıda zamları, enerji zamları diye alt başlık atmak zorunda kalacağız. demiryoluna zam gelmiş bu arada.
|
|
|
|
xxbtcxxx
Member
Activity: 322
Merit: 11
|
|
August 04, 2018, 02:10:45 PM |
|
sigaraya da zam gelmıs bugun 1 tl.bu zam duyururmadan yapıldı .artık solemeden gecırıyorlar zamları mk
Camel soft içiyorum dün gece birkaç bakkal gezdim sigarayı bulamadığım için raflar baya baya boştu şaşırmıştım bende ulan bu kadar sigara içen mi var diye. Sebebi demek gelecek zamdan dolayıymış
|
|
|
|
furkanatlia
Newbie
Activity: 56
|
|
August 04, 2018, 04:45:20 PM |
|
bu başlığı kim açtıysa başına kalır diyim, önünü alamazsınız. bu zamlara bir an önce alışıp önlemimizi alsak iyi olur dostlar, artık tüm ibreler yukarı yönlü bilesiniz.
|
|
|
|
abernaty
Jr. Member
Activity: 182
Merit: 3
|
|
August 04, 2018, 10:54:37 PM |
|
hangi sigaralara zam geldi ki? az önce sigara aldım winston grubunda herhangi bir fiyat farkı yok. camel grubu da aynı şekildeydi
|
PLEASE : 1-Click Trips | https://please.com/ Be part of the Travel Revolution!
|
|
|
adept
|
|
August 05, 2018, 04:45:05 PM |
|
enflasyon artışı ardından zamlar sonra döviz kuru sarmalı hepsi birbirini tetikledi
|
|
|
|
kaya.parca
Newbie
Activity: 210
|
|
August 07, 2018, 02:47:51 PM |
|
dövizin artması ile yakın zaman içinde tekrar bir zam silsilesi başlar. zamlanmamış ürünlerde toplu halde zamlanır. hadi geçmiş olsun
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
August 08, 2018, 01:20:32 PM |
|
30 TON FINDIK gıtmısmıs.fındıga %50 zam yolda o zaman.yakında eklerız
|
|
|
|
karaleke
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
August 08, 2018, 01:47:05 PM |
|
30 TON FINDIK gıtmısmıs.fındıga %50 zam yolda o zaman.yakında eklerız
hem hastalıklar yüzünden fındık rekoltesi düştü hem aşırı yağmurlardan dolayı düştü üstüne bir de sele gitti fındık. ordunun ağaçlarını kesip yaptıkları binalarda yetiştirirler artık fındıkları.
|
█ CURAIZON █ We are Improving Healthcare, Reducing Costs, Saving Lives! https://curatoken.curaizon.com
|
|
|
mdikmetas
|
|
August 08, 2018, 02:17:27 PM |
|
fındıkçı olarak fındık devletin ilgilenmediği bir böceğin yarattığı hastalık sonucunda ciddi rekolte düşüşü oldu ve ilkim değişikliği ile sis sonucu yandı üzerinede toplanan fındıklar malesef ki malesef sel sonucu neredeyse yok oldu.
|
|
|
|
bhu11
Jr. Member
Activity: 168
Merit: 1
|
|
August 08, 2018, 03:19:04 PM |
|
fındıkçı olarak fındık devletin ilgilenmediği bir böceğin yarattığı hastalık sonucunda ciddi rekolte düşüşü oldu ve ilkim değişikliği ile sis sonucu yandı üzerinede toplanan fındıklar malesef ki malesef sel sonucu neredeyse yok oldu.
merak ettiğim bir şey var. mesela şu anda fiskobirlikte kavrulmuş iç olarak kilosu 70-75 lira. siz bu fındığı kaç paraya satıyorsunuz? bu fındığı fiskobirliğe satıyorsunuz değil mi?
|
FiiiCoin | Decrypting Cryptocurrencies https://fiii.io/ [ PRIVATE SALE STARTED! ]
|
|
|
gileri (OP)
|
|
August 13, 2018, 06:30:57 PM |
|
doların aşırı yükselmesinden dolayı ilk zam benzine ve mazota yapıldı.
Benzinde 46, Motorinde 58 Kuruş/Litre
zam yine ötv den karşılanıyor.
son 1 ayda benzine 80 kuruş mazota 72 kuruş zam yapıldı.
son bir ayda ötv'ye yüklenen zamların hazineye yükü günlük 36 milyon TL. daha önceki zamları saymadan bu şekilde bile aylık yükü 1 milyar liradan fazla.
|
|
|
|
minerturk
Jr. Member
Activity: 196
|
|
August 13, 2018, 06:47:26 PM |
|
son bir ayda ötv'ye yüklenen zamların hazineye yükü günlük 36 milyon TL. daha önceki zamları saymadan bu şekilde bile aylık yükü 1 milyar liradan fazla.
bu ötvler de bizim bir tarafımızdan çıkacak ama bakalım ne zaman. Bundan önceki krizlerde de aynı şeyler yapılmış. yükselen benzin fiyatına karşı fiyatları yükseltmemişler vergiden düşmüşler sonrası malum.
|
MONARCH | THE COMPLETE CRYPTO SOLUTION | Private Sale is LIVE! ▬▬ "Be your own KING" | PRE-SALE: JUNE 15, 2018 ▬▬▬▬▬
|
|
|
factotumdudee
Newbie
Activity: 28
|
|
August 14, 2018, 08:45:57 PM |
|
bu zamlar beni iyice sivil itaatsiz biri yaptı sağolsunlar herşeyi evde kendim yapar olsum biradır tütün sarmadır.
|
|
|
|
minerturk
Jr. Member
Activity: 196
|
|
August 14, 2018, 09:10:36 PM |
|
bu zamlar beni iyice sivil itaatsiz biri yaptı sağolsunlar herşeyi evde kendim yapar olsum biradır tütün sarmadır.
Bende bunların sayesine alkolü tamamen bıraktım. Yakın zamanda da sigarayı bırakmayı planlıyorum. Teşekkürler hepsine
|
MONARCH | THE COMPLETE CRYPTO SOLUTION | Private Sale is LIVE! ▬▬ "Be your own KING" | PRE-SALE: JUNE 15, 2018 ▬▬▬▬▬
|
|
|
birfincankahve
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 4
|
|
August 14, 2018, 09:25:27 PM |
|
levent kırcanın zamımıza koyuyoruz temalı skeci geldi aklıma, valla ebesine atladılar ülkenin siyasal islamcılar
|
|
|
|
beynimtok
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
August 14, 2018, 11:07:57 PM |
|
valla elektrik için satılan doğal gaza da %45 zam yaptılar, yakında elektrik olarak da öpecekler vatandaşı
|
|
|
|
Erbens101
Newbie
Activity: 41
|
|
August 15, 2018, 05:09:02 PM |
|
Sarayın ışıklarını kısarlarsa yükü karşılarlar. Kendileri zevk sefa içinde, halk fakirlik içinde :/
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
August 16, 2018, 12:21:25 PM |
|
motorin 6.20 ,.Benzin 6.85 . zamlar pompalara yansımaya basladı..
|
|
|
|
|