Bitcoin Forum
January 21, 2025, 01:54:08 AM *
News: Community Awards voting is open

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: BTC-E'ye hangi yolla para gönderiyorsunuz?  (Read 2725 times)
klemenjelo
Newbie
*

Activity: 13
Merit: 0

View Profile
February 24, 2014, 09:18:26 PM

Benim anlamadigim bu kadar komisyon verip yuz yere uyelik acip kredi karti bilgileri vericeginize neden BTC den alip aninda aktarmiyorsunuz tamam suan icin cok mantikli olmaz 100 lira farkediyor ama genel olarak.
dadas15
Sr. Member

Activity: 558
Merit: 251

View Profile
February 24, 2014, 09:49:41 PM

Benim anlamadigim bu kadar komisyon verip yuz yere uyelik acip kredi karti bilgileri vericeginize neden BTC den alip aninda aktarmiyorsunuz tamam suan icin cok mantikli olmaz 100 lira farkediyor ama genel olarak.

insanlar türkiye piyasası ile dünya piyasaları arasındaki farktan arbitraj yaparak para kazanmaya çalışıyorlar.
bu nedenle tüm yolları denemeye çalışıyorlar
klemenjelo
Newbie
*

Activity: 13

View Profile
February 24, 2014, 10:00:24 PM

insanlar türkiye piyasası ile dünya piyasaları arasındaki farktan arbitraj yaparak para kazanmaya çalışıyorlar.
bu nedenle tüm yolları denemeye çalışıyorlar

Evet ama zaten o komisyonlarla btc-e den alip burda satinca bir sey degismicek ki.
hamzattin
Newbie
*

Activity: 19

View Profile
February 25, 2014, 07:44:01 AM

alakanıza tesekkurler. bır de sunu anlamadım. yurtdısından bitcoin getirenler btcturke sınırsız satabılıyor mu Smiley adamlar yurtdısına gore yuksek fıyattan alıyorlar o kısmı bıraz garip geldi Smiley
patara66
Full Member

Activity: 211
Merit: 100

internet kazançlarının adresi

View Profile WWW
February 25, 2014, 08:36:19 AM

alakanıza tesekkurler. bır de sunu anlamadım. yurtdısından bitcoin getirenler btcturke sınırsız satabılıyor mu Smiley adamlar yurtdısına gore yuksek fıyattan alıyorlar o kısmı bıraz garip geldi Smiley

Daha  öğrenmeniz gereken çok şey var bu konularda.Söyledikleriniz doğru değil.Bazan dakikalar içinde piyasalar arasında kar etmeye fırsat verecek farklar oluyor. O vakitler  arbitraj karlı oluyor.Ben de dahil olmak üzere yapıyoruz.Daha yakından izlemelisiniz piyasaları.

hamzattin
Newbie
*

View Profile
February 25, 2014, 08:48:37 AM

arkadaşım anlatamadım sanırım Smiley sorun şu: btc-e de fiyat 500 tl ise burada 600 tl ama alış da 570 tl. her durumda o 70 tl yurtdışında parası olan için karlı olmuyor mu ben onu anlamadım. adamlara sınırsız bitcoin satsak zaten batmazlar mı, mantığını anlamadım. bu konuda bilgi istedim sadece bir gariplik var gibi geldi.
goraset
Legendary
*

Activity: 2338
Merit: 1070

View Profile
February 25, 2014, 08:57:31 AM
Last edit: February 25, 2014, 09:13:00 AM by goraset

arkadaşım anlatamadım sanırım Smiley sorun şu: btc-e de fiyat 500 tl ise burada 600 tl ama alış da 570 tl. her durumda o 70 tl yurtdışında parası olan için karlı olmuyor mu ben onu anlamadım. adamlara sınırsız bitcoin satsak zaten batmazlar mı, mantığını anlamadım. bu konuda bilgi istedim sadece bir gariplik var gibi geldi.

btc yi adamlar almıyor aracılık ediyor temelde
alanlarda senin benim gibi insanlar biri alıyor biri satıyor piyasa oluşuyor
bazen btcturk btc-e nin üzerinde seyrediyor bazende altında imkanı olan bu farktan yararlanıyor ama btc-e ye para göndermek komisyonlar dolayısıyla masraflı ve zmn alan birşey
ben zamanında btc-e ye yandex money üzerinden para göndermiştim  ancak paranla btc alabiliyorsun ama 3 gün başka hesaba yollıyamıyorsun   3 gün içinde piyasa tamamen değişebiliyor
%10 a yakın komisyon vermiştim ayrıca
yine zarar etmedim o zmn ama riskli bir işlem bence uğraşmaya değmezz

edit: üşenmedin eski linkini buldum zamanında yine konuşulmuştu bunlar
https://bitcointalk.org/index.php?topic=342908.0
hamzattin
Newbie
*

View Profile
February 25, 2014, 09:11:46 AM

çok çok teşekkür ederim. aradığım cevap tam anlamıyla bu