|
July 31, 2018, 09:43:24 PM |
|
Arkadaşlar durum gerçekten vahim, size tavsiyem şu: güvenlik tedbirlerini uygularken kendinizi salak yerine koyun, çok ciddiyim. Bu olayın gerçekleştiği çoktan uyandığım, afyonumun patladığı bir saatti, uykusuz, bir şeye kızgın, kafam çok önemli bir şeye takık, stresli falan değildim, alkol falan yoktu, tepemde dikkatimi dağıtacak birileri vb yoktu. Ve inanın dijital güvenlik konusunda temkinliliğim, dikkatim meşhurdur, hiç yoksa 20 yıldır bilgisayarlarla iç içeyim, daha bir kere bile virüs/trojan/hack falan yemedim. Binance kanalına yazdım, hemen birisi support diye mesaj attı ben de yedim, üstelik daha ayrıntısı da var, ben bu çakalla yazışırken 2-3 Binance support mesajı daha geldi (değişik hesaplardan), gördüm ve o aşamada BİLE uyanmadım. Yani Account Supplier'in de dediği gibi bazen gerçekten insana KAL GELEBİLİYOR, davranışlarınızı, prosedürünüzü ona göre şekillendirin. Bu kadar ayrıntılı yazmamın nedeni başkasının aynı hatayı yapmasını engellemek, emin olun (bu kadar iddialı konuşuyorum) ben düştüysem herkes düşebilir. Yoksa tronlar attaya gitti bitti, geçmiş olsun, gönderdim diye dövünüyor değilim.
|