Bitcoin Forum
August 19, 2018, 11:38:42 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: how to include transactions into blocks  (Read 389 times)
crazy_rabbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 1000


RUM AND CARROTS: A PIRATE LIFE FOR ME


View Profile
February 19, 2014, 06:02:08 PM
 #1

I'm mining on Testnet, and while the difficulty is super low I pound out the blocks- one problem though, I don't seem to be including any (or hardly any) transactions in the blocks. Why is that? The unconfirmed transactions stretch back 3 days yet I'm only including one or two per block maximum. Is there something I can do to ensure these blocks get included? I notice the behaviour whenever the difficulty gets low and whatever miners are on the network start to really mine incredibly fast.

more or less retired.
1534678722
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534678722

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534678722
Reply with quote  #2

1534678722
Report to moderator
1534678722
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534678722

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534678722
Reply with quote  #2

1534678722
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
jarhed
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250



View Profile
February 22, 2014, 01:16:55 AM
 #2

Is it just me or does crazy_rabbit has an unhealthy obsession with testnet Huh

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!