Bitcoin Forum
December 16, 2017, 08:17:24 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: HD 6950 Madende HW sorunu(Scrypt)  (Read 558 times)
Enstantane
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
February 21, 2014, 02:29:42 PM
 #1

Arkadaşlar merhaba
6950 ile keccak, sha-256 tarzı algoritmalarda kazıyorum(umarım doğru söylemişimdir). Ve bu havuza işliyor herhangi bir sorun yok. Fakat ne zaman scrypt tabanlı bir coin denesem sürekli 17khash hızında kasıyordu bunu parametre ekleyerek düzelttim. Fakat programa baktığım accepted(A) hiç artmıyor ve yanında ki HW (ki araştırmalarıma göre Hardware errors demekmiş) sürekli artıyor. İnternetten benimle aynı karta sahip insanların kullandığı parametreleri deniyorum fakat sonuç alamıyorum. Kullandığım bat dosyasında ki parametreler şöyle(aynı kartı kullanandan bulduğum)
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer --scrypt -o cmc.ltcoin.net:7721 -u b*********k -p x --thread-concurrency 8064 -I 18 -w 256 -g 2 --gpu-engine 960  --gpu-memclock 1350 --gpu-powertune 20 --temp-cutoff 95 --temp-overheat 85 --temp-target 75
bir resim
http://i.imgur.com/LyRkjE5.jpg
maden işine de yeni başladım bu arada, zaten konuşmamdan belli olmuştur.
Belirli bir alt coine bağlı kaldım resmen :/ cevap yazanlara teşekkürler şimdiden
1513412244
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513412244

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513412244
Reply with quote  #2

1513412244
Report to moderator
1513412244
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513412244

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513412244
Reply with quote  #2

1513412244
Report to moderator
1513412244
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513412244

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513412244
Reply with quote  #2

1513412244
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513412244
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513412244

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513412244
Reply with quote  #2

1513412244
Report to moderator
1513412244
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513412244

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513412244
Reply with quote  #2

1513412244
Report to moderator
denizim
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
February 21, 2014, 03:11:16 PM
 #2

gpu desteği yok cgminer 3.7.2 den sonra benmi yanlış biliyorum Cheesy

Cosmoscoin sha256 değil Scrypt tabanlı
Enstantane
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
February 21, 2014, 03:23:07 PM
 #3

gpu desteği yok cgminer 3.7.2 den sonra benmi yanlış biliyorum Cheesy

Cosmoscoin sha256 değil Scrypt tabanlı

evet zaten cosmos kasamamaktayım. sha 256 tabanlı olsa sorun çıkmazdı
hostmaster
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile WWW
February 21, 2014, 03:24:26 PM
 #4

bi ihtimal bu değerler
gpu-engine 960  --gpu-memclock 1350

bunlar fabrika değerlerine getirmeyi dene
brutal
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
February 22, 2014, 11:05:47 AM
 #5

--thread-concurrency 16384 dene, gpu ve mem stok kalsın stabil ve yavaş yavaş değişim yap
BeNBeNfdnzm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 141


View Profile
February 22, 2014, 05:25:17 PM
 #6

Scrypte kazacaksan 3.7.2 versiyonu kullanmak zorundasın ya da sgminer diye bir şey çıkmış onu da kullanabilirsin.
Enstantane
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
February 22, 2014, 10:01:54 PM
 #7

Scrypte kazacaksan 3.7.2 versiyonu kullanmak zorundasın ya da sgminer diye bir şey çıkmış onu da kullanabilirsin.

evet 3.7.2ye geçince düzeldi. Teşekkürler herkese
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!