Bitcoin Forum
December 06, 2016, 04:22:16 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 »  All
  Print  
Author Topic: [ANNOUNCE] ! First Live, working, wonderful LiteCoin Pool! LTC! >1 Mhash  (Read 10704 times)
Coinbuck @ BTCLot
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 541

The future begins today


View Profile WWW
October 17, 2011, 12:10:25 AM
 #61

I had to edit my miner to avoid this disconnections or I would lose some mining effort Grin

Bitcoin is the future !
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481041336
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481041336

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481041336
Reply with quote  #2

1481041336
Report to moderator
1481041336
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481041336

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481041336
Reply with quote  #2

1481041336
Report to moderator
1481041336
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481041336

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481041336
Reply with quote  #2

1481041336
Report to moderator
tritium
Member
**
Offline Offline

Activity: 86


View Profile
October 17, 2011, 12:43:47 AM
 #62

what settings did you change?

1FCzN34C1xCLsDaLxfY7yB5CQKN74ruGHV
wannaBhacker
Member
**
Offline Offline

Activity: 96


View Profile
October 17, 2011, 02:44:33 AM
 #63

Please change your scan time guys. I've got a bunch of people still hammering rpc every couple of seconds for a single worker. Change your --s to 60. Longpolling is enabled so you might actually be slowing your miner down if you are waiting on new work. I just reset the server because of the RPC errors. Quick reset and upgrade to the latest lockin on the chain. Should be rolling.
dishwara
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372

Truth may get delay, but NEVER fails


View Profile
October 17, 2011, 03:33:20 AM
 #64

Its very sad that pool has NO CONTACT INFO.
I forgot my password to pool, so can't change any settings.
There is NO LINK in the pool site to contact anyone to change password or for any other things.
Seems just this thread is the only option to ask for change password.

I think thread creator can take the word "haha" laughing from thread tile.
A pool with out any contact info & no way to change password.....is not worth to be proud.
wannaBhacker
Member
**
Offline Offline

Activity: 96


View Profile
October 17, 2011, 02:10:25 PM
 #65

Its very sad that pool has NO CONTACT INFO.
I forgot my password to pool, so can't change any settings.
There is NO LINK in the pool site to contact anyone to change password or for any other things.
Seems just this thread is the only option to ask for change password.

Yet, I have no PM from you. I have said, if you need to contact me, PM me. This is on the website for you now.

So stop trolling my thread. I've made it very clear about the password. Your password can only request an auto payout, and change your threshold. I've salted, peppered, and secured the password you submitted to me. How the FUCK am I supposed to reset it for you? How are you supposed to reset it? Anyone that knows your address should be able to reset it?

I don't require an email or any bullshit to sign up. It's an address. It's an easy thing to do. You're not even mining on my pool. So, stop trolling, and go away.

If you want to handle this like a mature adult, please PM me with what you would like to accomplish. I can't reset your password, but if you PM me I would be more than happy to set your threshold to a different amount, or payout all your coins for you and disable your account. Please, just let me know. You can ask anyone that has contacted me via the approved channels I've been more than happy to help them.

 Tongue
mrx
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


aka ff19


View Profile
October 17, 2011, 02:57:18 PM
 #66

Hi, I just have some backend things to ask.

You said that you are using pushpoold as pool software and managed to set the difficulty to an easier one. I have a private pool to set up but I can't change the difficulty by editing the config file. It always stick at a high difficulty. Could you tell me how did you accomplish that?

Successfully traded with:
bulanula
wannaBhacker
Member
**
Offline Offline

Activity: 96


View Profile
October 17, 2011, 03:02:45 PM
 #67

Hi, I just have some backend things to ask.

You said that you are using pushpoold as pool software and managed to set the difficulty to an easier one. I have a private pool to set up but I can't change the difficulty by editing the config file. It always stick at a high difficulty. Could you tell me how did you accomplish that?

# rewrite returned 'target' to given number of zero bits, 32 equals difficulty-1
"rpc.target.bits" : 32,


That's the line you want to change. 32 = bitcoin difficulty 1, which of course isn't what you want for LTC!!
mrx
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


aka ff19


View Profile
October 17, 2011, 03:13:27 PM
 #68

Tried that but whatever the parameter I set it always returns a high difficulty.

Code:
{"error":null,"result":{"midstate":"cdbeb901af7773616ae2aa37f9ee53cfe65876fc1d070b8789af21579b2ae330","target":"0000000000000000000000000000000000000000000000000000a13060000000","data":"000000018b860e7f8626452aa43c80a35c9b4b7f770f30cdd9d21c6fa79111566f6a5a7155f8fc6b04455d5a548a096198ff371707157ec552e946e6ef62b6036a66639d4e9c45c61d6030a100000000000000800000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000080020000","hash1":"00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000008000000000000000000000000000000000000000000000000000010000"}}

That's what I get using curl. "target" never changes.

Or I misunderstand the rpc data?

_

Edit: I was still using jgarzik's pushpool. Seems old to tenebrix-like currencies. Now I cloned ArtForz/pushpool/tenebrix and it works!

Thanks for the information to the settings!

Successfully traded with:
bulanula
wannaBhacker
Member
**
Offline Offline

Activity: 96


View Profile
October 17, 2011, 04:00:51 PM
 #69

Tried that but whatever the parameter I set it always returns a high difficulty.

Code:
{"error":null,"result":{"midstate":"cdbeb901af7773616ae2aa37f9ee53cfe65876fc1d070b8789af21579b2ae330","target":"0000000000000000000000000000000000000000000000000000a13060000000","data":"000000018b860e7f8626452aa43c80a35c9b4b7f770f30cdd9d21c6fa79111566f6a5a7155f8fc6b04455d5a548a096198ff371707157ec552e946e6ef62b6036a66639d4e9c45c61d6030a100000000000000800000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000080020000","hash1":"00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000008000000000000000000000000000000000000000000000000000010000"}}

That's what I get using curl. "target" never changes.

Or I misunderstand the rpc data?

_

Edit: I was still using jgarzik's pushpool. Seems old to tenebrix-like currencies. Now I cloned ArtForz/pushpool/tenebrix and it works!

Thanks for the information to the settings!

Yeah, you've got to be on artforz's fork of it. TBX and LTC use scrypt not sha256. Artforz also added that retarget method that works very nice for setting the difficulty to whatever you would like which we need since the difficulty is < 1 for the CPU currencies.
dishwara
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372

Truth may get delay, but NEVER fails


View Profile
October 17, 2011, 04:55:27 PM
 #70

Its very sad that pool has NO CONTACT INFO.
I forgot my password to pool, so can't change any settings.
There is NO LINK in the pool site to contact anyone to change password or for any other things.
Seems just this thread is the only option to ask for change password.

Yet, I have no PM from you. I have said, if you need to contact me, PM me. This is on the website for you now.

So stop trolling my thread. I've made it very clear about the password. Your password can only request an auto payout, and change your threshold. I've salted, peppered, and secured the password you submitted to me. How the FUCK am I supposed to reset it for you? How are you supposed to reset it? Anyone that knows your address should be able to reset it?

I don't require an email or any bullshit to sign up. It's an address. It's an easy thing to do. You're not even mining on my pool. So, stop trolling, and go away.

If you want to handle this like a mature adult, please PM me with what you would like to accomplish. I can't reset your password, but if you PM me I would be more than happy to set your threshold to a different amount, or payout all your coins for you and disable your account. Please, just let me know. You can ask anyone that has contacted me via the approved channels I've been more than happy to help them.

 Tongue

Very funny you got so much angry for my post.
I didn't sent PM coz i recovered password myself.

Their is NO info to PM TO WHOM in your pool. I checked faq which DIDN'T says to "PM wannaBhacker", coz he is the owner of the pool.
You added contact us after i posted & there too, you only mentioned to contact this thread & never mentioned that if needed "pm to WANNABHACKER"
I am mining in your pool also. you can check that too.
Have some patience before replying.
Its true you are the first one to create a pool for mining Litecoin.
It doesn't mean you have to get anger for not mentioning whom to PM in the site itself, just giving thread link & also not mentioning your name ANYWHERE IN YOUR OWN POOL ITSELF.

First GET COURAGE to put at least your forum name in YOUR OWN POOL ITSELF, then you can say i am trolling.

You just have 76 posts that too after you created this thread & you registered on June 2011 only.
While i have registered more than 10 months back & you can read ALL MY POSTS which is around 950 & can find in which of my posts i TROLLED ABOUT ANYONE OR ANYTHING then you can use word FUCK , BULLSHIT.....
I too know English some what.
wannaBhacker
Member
**
Offline Offline

Activity: 96


View Profile
October 17, 2011, 05:28:37 PM
 #71

Very funny you got so much angry for my post.
I didn't sent PM coz i recovered password myself.

Their is NO info to PM TO WHOM in your pool. I checked faq which DIDN'T says to "PM wannaBhacker", coz he is the owner of the pool.
You added contact us after i posted & there too, you only mentioned to contact this thread & never mentioned that if needed "pm to WANNABHACKER"
I am mining in your pool also. you can check that too.
Have some patience before replying.
Its true you are the first one to create a pool for mining Litecoin.
It doesn't mean you have to get anger for not mentioning whom to PM in the site itself, just giving thread link & also not mentioning your name ANYWHERE IN YOUR OWN POOL ITSELF.

First GET COURAGE to put at least your forum name in YOUR OWN POOL ITSELF, then you can say i am trolling.

You just have 76 posts that too after you created this thread & you registered on June 2011 only.
While i have registered more than 10 months back & you can read ALL MY POSTS which is around 950 & can find in which of my posts i TROLLED ABOUT ANYONE OR ANYTHING then you can use word FUCK , BULLSHIT.....
I too know English some what.

Let's get this straight:

1. You forgot your password.
2. You remembered your password.
3. You posted that you forgot your password but were mad that I didn't have a telephone number for you to call.4
4. You don't realize that the person starting a thread about his pool would be the person to PM.

My friend, there is no reason to be upset. Your posts are coming across as trolling. I think it may just be in the translation though.

घबड़ाओ मत
and
बकवास बंद करो

Cheesy

and maybe this you do not know. Using ALL UPPER LETTERS means you are yelling. Which is what you did in your first post friend.
dishwara
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372

Truth may get delay, but NEVER fails


View Profile
October 17, 2011, 05:31:42 PM
 #72

very funny again.
India has more than 20 language speaking peoples, not just Hindi.
MaGNeT
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050


Founder of Orlycoin | O RLY? YA RLY!


View Profile WWW
October 17, 2011, 06:03:32 PM
 #73

very funny again.
India has more than 20 language speaking peoples, not just Hindi.

That would explain a lot...
Ashkelon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188


View Profile
October 17, 2011, 06:47:42 PM
 #74

Hey, is anyone else getting a lot of 403 errors on the pool's website?

dominus mysteria
wannaBhacker
Member
**
Offline Offline

Activity: 96


View Profile
October 17, 2011, 07:20:23 PM
 #75

Hey, is anyone else getting a lot of 403 errors on the pool's website?

On the website or from the miner?

From the miner means you are using a bad username and password. It is your whole LTC address that you signed up with, an underscore, the number one, colon, and the number one.

RE: Indian languages. My understanding is most indians know or can hack their way through Hindi. Telegu is the only dialect I can give you some more smart ass things in.
EskimoBob
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 910


Quality Printing Services by Federal Reserve Bank


View Profile
October 18, 2011, 07:03:19 AM
 #76

"The pool currently charges a 5% fee." <- this is massive!
Started to get too many "0 shares" blocks.
Moved.
 

While reading what I wrote, use the most friendliest and relaxing voice in your head.
BTW, Things in BTC bubble universes are getting ugly....
kano
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918


Linux since 1997 RedHat 4


View Profile
October 18, 2011, 09:30:37 AM
 #77

very funny again.
India has more than 20 language speaking peoples, not just Hindi.
I don't know any language from India at all ... but google translated that easily telling it to use Hindi Smiley
(Either it is Hindi, or google doesn't differentiate among those different languages and translates it anyway)

घबड़ाओ मत
and
बकवास बंद करो

Take it easy
and
Shut up

Pool: https://kano.is BTC: 1KanoiBupPiZfkwqB7rfLXAzPnoTshAVmb
CKPool and CGMiner developer, IRC FreeNode #ckpool and #cgminer kanoi
Help keep Bitcoin secure by mining on pools with Stratum, the best protocol to mine Bitcoins with ASIC hardware
P4man
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
October 18, 2011, 11:19:08 AM
 #78

Pool stats confusing KH/s with MH/s or is my miner lying? Im getting ~1400KH/s per core according to my miner. That almost as much as the entire pool reportedly gets  Huh

wannaBhacker
Member
**
Offline Offline

Activity: 96


View Profile
October 18, 2011, 12:48:23 PM
 #79

Started to get too many "0 shares" blocks.
Moved.

Huh? How much hashing power are you bringing? When it says we took less than 0 minutes to solve a block, that means it was less than 30 seconds because 30 seconds gets rounded up to a minute.

Sometimes we only find 10 shares for those blocks. You moved to another pool because you didn't find 1 share in a couple of seconds?

What about the times you find a share and you get 5 coins for a single share? Average it out friend. I am not forcing anyone to stay though. There are plenty of people that love seeing the coins come fast and the bonus once in a while when they get a few good short ones in a row. Last night we had a lot of luck - hope you hadn't moved yet.

Pool stats confusing KH/s with MH/s or is my miner lying? Im getting ~1400KH/s per core according to my miner. That almost as much as the entire pool reportedly gets  Huh

Is that your miner software telling you that or the website? If it's your software, something is wrong. Are you sure it's not 1.4k, not 1400 k? If it's the software, PM me your username and let me see if I can see what's going on. You're right though, pool is at 1.5 Mhash and it's not all you that's for sure.
P4man
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
October 18, 2011, 09:17:31 PM
 #80

Is that your miner software telling you that or the website? If it's your software, something is wrong. Are you sure it's not 1.4k, not 1400 k? If it's the software, PM me your username and let me see if I can see what's going on. You're right though, pool is at 1.5 Mhash and it's not all you that's for sure.

Username is P4man, same as forum name. Here is a screenshot:



Pool stats also look weird to me... getting 1-2 Khash on my worker page and most blocks I dont seem to get any shares, but I have no idea if thats normal or not.

Pages: « 1 2 3 [4] 5 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!