alex219
|
|
August 22, 2018, 11:59:40 PM |
|
Zaten işin güzelliği burada yatırım piyasası ve çok seçenek var, isteyen istediğine yatırım yapar ve istediği kadar bekleyebilir. İstersede parasını çöp eder kime ne.
|
|
|
|
OmarGsPools
|
|
August 23, 2018, 01:52:48 AM |
|
Olayları sonradan değerlendirmek ile başından bilebilmek arasında dağlar kadar fark var, ayrıcada şu halde dahi piyasada fırsatlar devam ediyor değerlendirebilene.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
August 23, 2018, 04:55:19 AM |
|
btc düşmüş-ethereum düşmüş hem satoshi hem dolar bazında
bunu kullanmayıp da coşmayan altcoin piyasası maldır, net!
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
HiatusGG
|
|
August 23, 2018, 09:16:36 AM |
|
Daha da değer kaybedeceğini görebiliriz tabi ki ama benim fikrim hala kalmaktan yana zaten bu inişinde bir yükselişi olacağına inanıyorum artacağına güveniyorum sonrasında. Altlardan satın bile alınabilir.
|
|
|
|
blaanka
Newbie
Activity: 167
Merit: 0
|
|
August 23, 2018, 10:18:45 AM |
|
Btc all in olsam zerre düşünmem 5 6 yıl beklerım ama şu altcoinlerdeki düşüş gerçekten çok korkunç satıp tamamen çıkmayı düşünmüyorum değil şeytan sürekli dürtüyor.
|
|
|
|
dutturu
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
August 23, 2018, 12:02:55 PM |
|
Hocam böyle değerler vererek insanları yanlış yonlendiriyorsun .Evet düşüş yükseliş olurda değer vermek yanlış bence .Millet satar yükselir suçlusu sen olursun
|
|
|
|
Umbrella Holdings
|
|
August 23, 2018, 12:49:20 PM |
|
Kripto paralarla ilgili en önemli şey zamanlama. Vaktinde alan ve vaktinde satmayı bilen kişiler hep kazanıyor. Ama doğru zamanı yakalamak kolay değil, insanlar uzun vade beklemeyi göze aldı ve satmadılar. Satana da kızıyoruz satmayana da kızıyoruz. Bırakın herkes bildiği yöntemi uygulasın
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
August 23, 2018, 01:28:29 PM |
|
bu başlığı açan arkadaş bugün son başlığını açtığına dair forumda yine başlık açtı. bence bu kardeşimizin başlıklarını daha fazla yeşillendirmeyelim de forumdan komple silinsin gitsin. hiç bir kaynağı, mantıklı bir açılması olmadan sallama da üstüne yok
|
|
|
|
Endemicc
Jr. Member
Activity: 124
Merit: 2
|
|
August 23, 2018, 01:31:18 PM |
|
Satsan yükselişi de kaçırabilirsin ne yapsan terste bırakabiliyorlar.
|
|
|
|
kschneezy
|
|
August 23, 2018, 06:16:56 PM |
|
Satan satmıştır bugüne kadar kesinlikle kalanlar ölümüne hodl yapanlardır. Kripto pazarı dipte olduğu için bugün satma zamanı değil beklemek zamanı olmalı ben öyle düşünmekteyim.
|
|
|
|
batuhantstknn
Member
Activity: 566
Merit: 29
|
|
August 23, 2018, 06:46:46 PM |
|
%500 diye bir rakam olmaz. En fazla %99,99 zarar olur.
Öyle deme arkadaş o kadar para kaybetti ki -400 lirası var artık, %500 kar olur sadece zarar olmaz konuyu açan dostum.
|
Community & Social Media Manager
|
|
|
mahmuterdem
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 4
|
|
October 31, 2018, 11:11:12 AM |
|
Temmuz başından beri altcoinler çökecek diyenlerdenim. Hala altcoinlerde olanlar var tabikide bu sizin seçiminiz evet piyasaya da sovebilirsiniz ama öngörü bu piyasada önemli Altcoinler hala 2017 Ocak ayına göre %1000 değerli ve dibin dibini görecek. Daha düşüşte ortadayiz zirveye ulaşmadığı asıl düşüş olduğunda aaltcoinlerin%500 değer kaybetmesini bekliyorum. Düşüş devam edecek hemde artarak ara kar relazasyonu olsa da hafif yukselmelere kanmayin. Hepinize bol kazançlar ytd.
zamanında okumak gerekirmiş!
|
|
|
|
bekserson
Jr. Member
Activity: 266
|
|
October 31, 2018, 11:28:56 AM |
|
Ocak ayından itibaren çok durmadan, altlardan tethere geçmek çok mantıklı ve kazançlı olan tarafmış. hani yeni bir rallinin emaresini görsem ben tutup da 30K'da tamamen paraya geçmem çok mantıksız olacak. en azından 1 sene bekletmek daha işe yarar gibi duruyor. altlarda durup da bu sene zararın dibini gören çok yatırımcı var.
|
Connecting Dual-Crypto into the Real World G M B Platform Pre-Sale Coming Soon!
|
|
|
mcnncnr
Jr. Member
Activity: 546
|
|
October 31, 2018, 11:41:04 AM |
|
Herkes kendi parasından sorumlu arkadaşlar adam hiç de eder 1000'e de katlar. Sen ne yapmış neyi başarmışsın ki kendi aklını bırakıp seni dinlesin millet.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
Haticem
Jr. Member
Activity: 268
Merit: 4
|
|
October 31, 2018, 12:09:28 PM |
|
Sabır olmazsa bu piyasadan kısa sürede el ayağı çekersiniz. Zaten düşüş maksimum seviyeye ulaştı bu saatten sonra altcoinden niye cıksın yatırımcı zaten etmiş edeceği zararı
|
|
|
|
CagriZoralioglu
Newbie
Activity: 79
Merit: 0
Visual Designer (Future Whale)
|
|
October 31, 2018, 12:38:06 PM |
|
Şu an mevcut bulunan çoğu altcoin 2020'den sonra ayakta kalamayabilir. Pek çok uzman yıllardan beri bu konuyu dile getiriyor. Altcoinlerin kendi altyapısı sağlam ve devamlı olması önemli. Altcoini bulunduranlar sürekli takip etmesi gerekiyor
|
For Bitcoin Revolution!
|
|
|
gokhanata
Jr. Member
Activity: 316
Merit: 1
|
|
October 31, 2018, 08:14:27 PM |
|
Ve hala çökmeye devam ediyorlar, o ki BTC bile bir istikrar sağlayamadığı bu piyasa bir de bu kadar scam projeler scam borsalar varken altcoinler çökmeye devam edecektir.
|
|
|
|
HCRT
|
|
October 31, 2018, 10:20:06 PM |
|
vallahi ben tl deyim kafam rahat tek sorun şu an doların artması oldu ama bir yerden sonra geri gireceğim artık bir şey tetikleyebilir gibi geliyor coinleri beklemedeyim
|
|
|
|
Michael67
Member
Activity: 109
Merit: 10
|
|
November 01, 2018, 06:40:38 AM |
|
acil para lazım değilse neden böyle birşey yapalımki dursun kenarda bir zararı yok yarın bir gün 1000x yapmayacağının garantisini verebilirmisin ?
|
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
November 01, 2018, 12:15:01 PM |
|
Mayıs son yükseliş dönemiydi demekki o zaman satıp çıkmak lazımdı kaçırdık o zamanı sonrasında her geçen gün dahada düştü benim bildigim mayıstan sonra altcoin alıpta karda olan yoktur.
|
|
|
|
|