Eu am doar 2gbram, dar cand ma uitam pe grafic nu imi consuma niciodata mai mult de 1gb, am crezut ca sunt suficienti 2gb pentru o singura placa
E un bug cunoscut dar neinteles. Placa video mapeaza cumva zonelea de memorie folosite prin BIOS (nu prin OS) sau ceva de genu si daca nu poate aloca tot, da eroare. -4, -5, -6 in functie de cazurile cand ramane fara RAM, sau cand setarile alese nu incap in RAM-ul care il are la dispozitie. O solutie ar fi cu TC redus si -g 4.
Cand pun 4Gb pe sistem, merge fara probleme. Scot cei 4Gb si nu mai merge. Sa vezi cand ai 3-4 placi nu o sa iti ajunga 4Gb in anumite situatii.
Am mai cumparat 4gb ram acum am 2x3gb cu o singura placa, ar trebui sa o pot duce la maxim acum. Ii dau drumul la treaba !! Revin cu post cu ce am reusit. Thx
Acum merge sa dau TC oricat, adica aveam i 13 g2 si am ajuns cu tc pe la26K+, dar doar pentru test.
Am ajuns la 680kh/s cu : -I 13 --thread-concurrency 8193 -g 2 -w 256 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 981. Nu stiu de ce nu pot ridica mai mult gpu-engine.. Maine o sa incerc cu -I 12 sa vad poate voi avea rezultate mai bune :-?? O sa incerc din nou si setarile lui kinderjoy pentru SGMINER.
Am incercat si setarile lui kinderjoy pentru sgminer, dar am doar 450kh/s