Uzun zamandır ethnin durumunu -180 olarak söylüyorum şahsen.
Eth ağını kullanıyo falan filan fişmekan diyen arkadaşlara kendi ağlarına geçebileceğinide söylemek isterim. Bitalikle bi sorunum yok

ama ethde gözümde al sat coininden başka bişey değildir ve o borsalardaki en dandik pump dump coinleri varya heh işte onların abisidir kendileri. Ocak söndüren ethereum

Birde sizin 800 den almış olmanız ve düşmesi sizin sorununuz. Zengin olma hayaliyle alırken eth iyiydide olamayıncamı kötü oldu? Koyun her tokenden kenara 3-5 biley kalanıyla al sat yapın. Boğanın gireceği bile meçhul ki ben gelmeyeceği kanaatindeyim ve eğer gelirsede boğadan sonraki 6içinde tüm madencilik işleri ve coinlere veda ederiz demektir bu.
Eth de diper hepsi gibi balındu şişer iner. İşin doğası bu. 250yi bir destek olarak hiç görmedim. 180 için denediği bir noktaydı ve muhtemelen şimdi bi 300-325 çıkıp 180e seri şekilde düşecek.
Elinizde varsa satmayın. Düşüşleri bende bekliyordum ama bugünkü gibi çok sert değil. Yani 1/6 sını kaybetti.
Bu gibi sert düşüşler “genel olarak” ardından bi hareket ve sonra deli gibi bi çakılmayla sonuçlanır.
Her ne kadar beklediğim bi düşüş olsa bile bu kadar ani olması şaşırttı. O yüzden kişisel görüşüm yukarı yönlü bi çıkışla köprüden önceki son çıkışı gösterip ecdad siken eth olarak tarihe geçecek.
Eth yi 5cennten ten alan kişiler zaten onu 3-5x te satmıştır. Hadi olsun 10x.. elinde eth alıp hold yapan çok kişi yoktur.