Bitcoin Forum
January 19, 2020, 09:02:43 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ParJar - instantno slanje kripto valuta putem Telegrama  (Read 87 times)
EustaceBagge
Member
**
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 50


View Profile WWW
October 17, 2018, 08:29:23 AM
Merited by Daniel91 (1)
 #1

Kao da već nisam naučio lekciju iz bountyja, airdropova i drugih načina zarađivanja besplatnih novčića,  Grin htio bih vam predstaviti novi i uzbudljivi način kako dobiti novčiće, od bezvrijednih do vrijednih.

Što je ParJar?
ParJar je Telegram bot (https://t.me/parjar_bot) koji na podržanim grupama (ParJar: https://t.me/parjar , Parachute; https://t.me/parachutetokengroup, PurpleCoin: https://t.me/purplecoin, 2gether: https://t.me/community2gether, aXpire: https://t.me/AxpireOfficial) podržava opciju da šaljete i primate novčiće pukim slanjem jednostavne poruke.

Kako to funkcionira?
Uglavnom, prvo se napravi integraciji s botom, sa zatim se porukom /tip posalje novcic direktno članu. Primjer bi bio "/ tip 100 PAR". Šalje se tako da se replya na neku njegovu poruku. Kad se želiš iskeširati, moraš platit neki mali gas fee, no ja zasad nisam to radio. Bot ti kaže koliko imaš kojih novčića.

Prilika za zaradu?
ParJar podržava i slanje nekih poznatih novčića. Ne može se poslati baš što god zaželiš jer autori bota moraju dodati podršku. Ovo je popis:

Ja sam u zadnjih par dana sve skupa zaradio oko 5 dolara, većinom jer sam dobio 20 BAT tokena, koji su super. Dobio sam i malo ethera, litecoina i bitcoina. Naravno, admini i drugi nevoljko daju kvalitetne stvari. Najlakše se dobije parachute token, koji ne vrijedi baš bogznašto i trguje se samo po decentraliziranim burzama, a promet mu je nepostojeć. Axpire isto nešto vrijedi, upravo je glasanje za njega na jednom siteu, admini su voljni dati nešto malo. Realno, nije ni ovo neki vrh, ali ako vam se visi po Telegramu, što ja ionako radim, mic po mic moglo bi se nešto dobiti. Bar postoji šansa za dobiti dobre tokene, a ne neko smeće.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!